reklama
E
Ewcia81
Gość
He Sewa to daj znaka czy będziesz blondi??
Ja jutro robie włosy albo dizisja wieczorkeim,ale apsemka blond na te moje kłaki,bo już mam odrosty....
U mnie jest 11 stopni,ja właśnie umyłam głowe i wybieramy sie do babki,ale tak za godzinke.
Ja jutro robie włosy albo dizisja wieczorkeim,ale apsemka blond na te moje kłaki,bo już mam odrosty....
U mnie jest 11 stopni,ja właśnie umyłam głowe i wybieramy sie do babki,ale tak za godzinke.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No to piknie mam nadzieję,że wyjdzie to co chcesz.Ja idę w czerwcu do fryza w Pl.Byłam w lutym a teraz w czerwcu znów idęJakoś nie lubie sama farbować bo zawsze mam jakieś jaśniejsze miejsca i źle się z tym czuje później.Tylko,że ja na ciemno farbuję a u fryza to jakiś balejażyk albo brąz a na to jasne pasemka ale znikome.No i w czerwcu jeszcze na przeglądidę do gina.
vici
hehe to powodzenia
E
Ewcia81
Gość
Sewa daj znaka coc i tam wyjdzie za pikność na głowie.
A moje włosy robi mi szwagierka,ona wsyztskim robi,bo dobrze umie,ja zawsze jej gadałąm zeby otworzyłą zakłąd,ona lubi grzebać komuś we włosach i wymyśłać coś nowego.
A moje włosy robi mi szwagierka,ona wsyztskim robi,bo dobrze umie,ja zawsze jej gadałąm zeby otworzyłą zakłąd,ona lubi grzebać komuś we włosach i wymyśłać coś nowego.
vici
No dziewuszki ja spadam robić amciu mężusiowi bo zaraz na przerwę wpadnie głodny:-)no i mały też pewnie zaraz się obudzi.
reklama
E
Ewcia81
Gość
Sewa no to dobrze,że wyszły spoko.
Vici to rób niamku mężusiowi i smacznego.
Pzodrawiamy.
My też już uciekamy,bo szykujemy się do babci,mama włosy musi wysuszyć,jakieś ciuszki przygotowac i będziemy jehcać.
Miłego dnia...
Vici to rób niamku mężusiowi i smacznego.
Pzodrawiamy.
My też już uciekamy,bo szykujemy się do babci,mama włosy musi wysuszyć,jakieś ciuszki przygotowac i będziemy jehcać.
Miłego dnia...
Podziel się: