reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Blondi :-D :-D :-D no ciekawa jestem co mi wyjdzie? Jak coś paskudnego to będę musiała lecieć do fryzjera bo w niedzielę mam komunię.

reklama
He Sewa to daj znaka czy będziesz blondi??

Ja jutro robie włosy albo dizisja wieczorkeim,ale apsemka blond na te moje kłaki,bo już mam odrosty....

U mnie jest 11 stopni,ja właśnie umyłam głowe i wybieramy sie do babki,ale tak za godzinke.

No to piknie mam nadzieję,że wyjdzie to co chcesz.Ja idę w czerwcu do fryza w Pl.Byłam w lutym a teraz w czerwcu znów idę:yes:Jakoś nie lubie sama farbować bo zawsze mam jakieś jaśniejsze miejsca i źle się z tym czuje później.Tylko,że ja na ciemno farbuję a u fryza to jakiś balejażyk albo brąz a na to jasne pasemka ale znikome.No i w czerwcu jeszcze na przegląd:-Didę do gina.

Ja mam koleżankę fryzjerkę i to ona najczęściej coś mi robi z włosami. Ale dziś to mnie naszło, kupiłam farbę i .... zaraz idę ją zmyć:szok:

Sewa daj znaka coc i tam wyjdzie za pikność na głowie.

A moje włosy robi mi szwagierka,ona wsyztskim robi,bo dobrze umie,ja zawsze jej gadałąm zeby otworzyłą zakłąd,ona lubi grzebać komuś we włosach i wymyśłać coś nowego.

No dziewuszki ja spadam robić amciu mężusiowi bo zaraz na przerwę wpadnie głodny:-)no i mały też pewnie zaraz się obudzi.

Dobra spadam teraz, muszę przemyśleć co tu dalej z tymi kłakami robić ;-) papatki!

reklama
Sewa no to dobrze,że wyszły spoko.
Vici to rób niamku mężusiowi i smacznego.
Pzodrawiamy.
My też już uciekamy,bo szykujemy się do babci,mama włosy musi wysuszyć,jakieś ciuszki przygotowac i będziemy jehcać.
Miłego dnia...

Do góry