reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry.
U mnie tez jest jakieś słonko na dworzu za oknem,ale nie wiem czy ciepło czy nie,ale wiem że zpaowiadali wiatr deszcze i chłodnawo.My wybieramy się dzisiaj do babci,bo juz dawno nie byliśmy i będzie jęczęć,że jej nie odwiedzamy iw ogóle...;-) :tak: Jade do niej troszke bojowo nastawiona,bo zrezygnowala z przepisania mieszkania na mnie,ssą wojny o mieskznaie , a miało być tak pięknie...:szok: :-(

Iwonka super palemka,naprawde fajny pomysł do 18 urodzin,amsz jeszcze dużo latek an hodowanie,he:tak:

Ach ciekawe jak Zuzia w pracy,,hmm a ktoś wie gdzie ona pracuje,albo czym się zajmuje,mam nadzieje,że za bardzo jej w kość nie dadzą.;-)

reklama
Palemka super i pomysł bombowy:yes:
U nas słonecznie i ciepło później pewnie znów na ogrodzie wyląduję:-)
Zuzia pracuje w jakimś biurze nie wiem dokładnie co robi ale koleżanki na nią czekały tak że myślę,że będzie cacy.A jakby co to jutro wolne i odpocznie sobie dziewczyna:-D:-D

Jejku jeszcze dziś czuję moje plecki.Wczoraj byliśmy tylko ponad 2 godzinki na ogrodzie a Victor co chwilkę chciał zjeżdżać na zjeżdżalni i go tam dawałam a wieczorem myślałam,że kręgosłup mi wyleci:no: i teraz dalej mnie lekko pobolewa:-(

To i moja tez ciagle by zjezdzala na zjezdzalni a jak skladalismy chustawke ogrodowa to normalnie nie wiem kiedy a ona sama weszla na zjezdzalnie (przypominam ze mam taka wieksza) i stanela na gorze i tak stala:szok::szok::szok: Widac na zdjeciu jej wysokosc

No to dobrze,żę Zuzia ma spoko prace i dobre koleżanki.

Mój też lubi zjeżdżać, sam wchodiz zjeżza i wchodzi i zjeżdża no i takw kóło,aż do znudzenia...

Victor to chyba nie prędko tak sam sobie poradzi.Nie dość,że duża ta zjeżdżalnia to jeszcze nawet sam nie chodzi:-D więc muszę mu pomagać i cierpliwie czekać aż sobie sam da radę.Choć to może nie trwać długo zważywszy na jego kombinacje i pomysły.W domu wczoraj opanował wchodzenie na stół w jadalni:no:to i może z innymi rzeczami da radę:-):-)

Rany jest takzimno ze wogole niechce mi sie wychoddzic na dwor,niedlugo poloze dziecko spac a jak wstanie to jedziemy,moze juz bedzie cieplejm kolo 14 ej

Byłam na zakupach i spacerku. Krótki ten spacerek bo jest zimno. A mnie odbiło i farbuję sobie włosy :szok: :szok: :szok: właśnie mam farbę na głowie. Ciekawe co mi wyjdzie :baffled:

reklama
Do góry