reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana:-)
Jakoś szybko poszło z tymi dzieciakami bo sąsiadki były przyjechał odwieźć małego do przedszkola a jakbym na nią czekała to gdzieś do 8.30 więc jest git:yes:
A nocka ciężka za nami.Victor budził się często chyba lewa strona czwórek się wyżyna(z prawej już obie są)No i skończyło się na czopku w środku nocy i później już spokój był.

reklama
Przez te wolne dni tochociaż udaje mi się czytac wszystko na bieżąco. :-) A ja już wstałam i myślę co tu robic- kawkę już popijam, Mati też już wstał więc idę chyba posprzątc nasze ciuchy które wczoraj rzuciliśmy gdzie popadnie i zrobię generalkę w kuchni- trzeba zawartośc szafek przejrzec i poprzecierac:tak: No to uciekam :-) bawcie się dobrze.

A u nas tylko wczoraj było wolne choć i tak mężuś do pracy powędrował.Później mamy jeszcze 17 i 28 maja wolne.

I ja witam!:-)
Moje dziecko znow po 6 pobudka:baffled:Slonko swieci,ciekawe czy bedzie dzis w miare normalm\nie na dworzu:confused:Jade dzis na parapetowe na moje mieszkanko stare.Zobacze jak tam sobie odnowila dziewczyna:tak:

Witam w ten słoneczny i zimny poranek! My na nogach od 6:30. Jejku zamarznę chyba. U mnie w chacie jest strasznie zimno :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Mam taki podgrzewacz do powietrza coś jak farelka i tak wczoraj sobie grzałam, że się ujarał jakiś kabelek i nie działa :-(

Aniab jak przeczytałam o tym palącym się garnku :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: córka zuch dziewczyna :tak:

Idę po kawę.

U mnie jest cieple mieszkanie bo i od rana we wszystkie okna prawie swieci slonce i temperature podnosi do 21 stopni w wewnatrz.

Iwonka ja jestem ciepłolubna :tak: mnie to jest dobrze jak mam upał;-)

Ciekawe jak tam Zuzia przeżyje pierwszy dzień w pracy?

reklama
Niezła ta palma! Iwonka fajny pomysł.
Zmykam teraz. Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Miłego dzionka życzę. Pa!

Do góry