reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny.:-) Ale dzisiaj pogoda :wściekła/y:brrr... niby słońce świeci ale jak zawiało to mogło łby pourywać. Spacer i tak zaliczyliśmy. Jakby wyglądał dzień bez spaceru;-).
Aga nie pomogę ci bo nie wiem :no: Ale różnica pewnie nie powinna być byt duża ( tak mi się wydaje)
Zuzia i jak ty teraz będziesz w pracy siedzieć i to w taki dzień drugi maja nie będziesz tęsknić za "wolnością"?;-)Obowiązkowo musisz zdać relacje :tak:
Aniab masz dzielną dziewczynkę:tak:
Po wczorajszym wyjściu mam kaca i boli mnie głowa:szok: To oznacza że odwykłam od tego typu balang jeśli to wogóle można nazwać balangą , bo po piwie i drinku mieć ból głowy to już lekka przesada. Oj starzeje sie starzeje:no:

reklama
W końcu udało mi się odać głos na Matka Ewci i Martynkę Nowaczki . Zdjęcia super:tak:

Witka wieczorem
Matuś już wykąpany lata w pidżamce,teraz kolacje je,płatki..hm co z akolacja..
Aga29 ale masz super pogode,przyślij troszke słonka,bo tu zimno brrr. a ty na plaży normalnie pozazdrościć...
Zuzia jutro praca:szok: no to powodzonka tobie życze pierwszego dnia i relacja musowa...
Cloe musisz częśćiej wypady robić,bo cąłkiem się zestarzejesz...:-D :-D ;-) także musisz dbać żeby głowa nie bolałą wychodząć częściej...
Dzięki za głosiki...

Aga ja tez rozgladam sie za nowym wozkiem,a ceny sa rozne od okolo 100 do 400 zl jesli chodzi o parasolki tzw.Pogode macie super,tylko pozazdroscic:cool2::tak::-)
cloe to tak jak i ja masz bole glowy,dobrze Ewcia napisala ze trzeba czesciej trenowac bo niedlugo to wogole do picia nie bedziemy zdatne ;-):-D:-D:-D
Dobra ja zmykam spac bo i tak nikogo nie ma:-(wiec DOBRANOC

Ale zmykata spać kobiałki.
Ja jeszcze sciągam na scrapa troszke elementów z netu,takze posiedze,ale i tak powiem wam dobranoc

A u mnie dziś zjazd rodzinny był :tak: Przyjechała rodzinka z Zabrza. Fajnie było, ale jestem tak padnięta, że poczytam co tam naklikałyście jutro.
Dobranoc dziewczynki!

Oj późno już spadam spać jutro rano dzieciaki sąsiadce pilnować mam od 6.30 do 8.00 więc z rana pewnie nie zajrzę.

Dobranoc wszystkim.papa

reklama
Dzieńdoberek Mamusie!!!:happy:
Melduje, ze jestem, spróbuję poczytać i może jeszcze się odezwe. Mężuś pobiegł po bułeczki na śniadanko i jak wróci to biegnę do kuchni, bo glodni jesteśmy... Z Martynią bez większych zmian, powolutku mija, ale rano jak wstanie to cała orkiestra w środeczku.. brrrrr..:baffled:
ooo, bułeczki są.. no to poczytam później.:-D
Pozdrawiam, miłego dnia.

Do góry