reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:happy: :happy: :happy:
Coś tu dziś pusto, wiec tylko na moment i pójdę zaktualizować blogaska..
Martynia nieco lepiej, nosek dziś się oczyszcza, ale najważniejsze, ze kaszel troszkę bardziej suchy.. Pogoda dziś byla nie najgorsza. Rano ciepluchno bardzo, ale potem słonko się chowało.. Podobno od jutra ma się popsuć. I wiecie, powiem to egoistycznie: jak mam siedziec w domu, to dla mnie lepiej chlodno, bo nie jest mi szkoda. Dla Was to źle, bo ze spacerami może być cienizna..
A przed moim blokiem od kilku dni rozkopy i wygląda na to, ze będą stawiać nowy blok.. a tak było ładnie- trochę przestrzeni.. I zacznie się zagladanie w okna, a teraz mogę nie mieć firanek w kuchni..
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.
Pa pa..
maan.gif
http://supergify.pl/images/stories/Na dobranoc/maan.gif

Wpadłam tu na chwilę, aby przeczytać co dziś naklikałyście i postanowiłam coś napisać :tak:
U mnie była dziś piękna pogoda. Cały dzień spędziłam na działeczce. Ale się wybyczyłam:tak: A teraz pada deszcz, więc jutro pewnie już tak cudnie nie będzie:-(

Brenda witaj po długiej nieobecności. Nie zapominaj o nas.... i zaglądaj częściej :tak:

Noelia gratulacje dla Emilki! Oby mokrych nocy było coraz mniej:tak:

Leika czekamy na relację z imprezy.Pewnie wszystko się udało, a mały był grzeczny jak aniołek.

Ewcia głos oddany:tak: Ale Ty to masz fajnie! Co chwila imprezka. Super!!!!

Aniab ja słomiana wdowa, to przy kompiku dłuuuuugo siedzę. A jak więcej się takich osamotnionych znajdzie, to wychodzi babski wieczór. Taki jak wczoraj. Mam nadzieje, że grill się udał i maluszek nie wykąpał się w jeziorku;-)

Cloe widzę, że Twoje dziecko lubi ELMO, moje też :tak: teraz jeszcze zakochał się w tym wielkim misiu z niebieskiego domku. Jak go zobaczy to, aż wyje z zachwytu:-D

Donatella zdrówka życzę!

No to sobie popisałam późną nocą :-D Chyba nikogo nie pominęłam:baffled:

Dobranoc!

Witam!:-)My dzis spalismy do 8:00!!!Wczoraj caly dzien bylam na starym mieszkanku sparzatac bo bedzie tam w koncu mieszkac mojego R. siostra.Ona ma 20 lat i chce isc na swoje,no niech idzie,to bedzie dla niej dobra szkola zycia bo do tej pory praktycznie miala wszystko podane pod nos.:tak:No i spotakalam wszystkich swoicgh sasiadow,oczywiscie kazdy odrazu do Vanesski podchodzil och,ach:baffled:ale nie plakala a nawet smigala z kazdym za reke a ja w domu bylam:tak::-)
No dobra to ide poczytac co zescie wczoraj na klikaly:szok::-D
MILEGO WEEKENDU choc juz dzis jest chlodno i wiatrzysko znowu:dry:
Donatella zdrowka zycze:tak::tak::tak:
Sewa moje dziecko tez uwielbia ELMO:tak::-D:-D
Leika i jak po chrzcinach:confused::happy:
Noelia Czyzby to byl koniec z pampersami:confused::tak::tak::-)
Ewcia oddalam glos ale nie wiem czy mi sie udalo bo caly czas jest ta sama ilosc glosow,a jesli chodzi o scrapy to nie wiem od czego mam zaczac.Znalazalam forum zwiazane z tym tematem
Novaczka scrapbooking to jest super extra obrobka zdjec,mozna rozne cuda zrobic z fotkami

Witajcie Kobitki;
wielkie dzięki za życzonka.Dziś już jest całkiem znośnie,nawet mogę się schylać...:tak: :tak: :tak: Obyło się bez zastrzyków.
Ale za to mój Kacperek ma bardzo czerwone oczka.Nie wiem czy to zapalenie spojówek czy jakieś inne cholerstwo sie do niego przypałętało.Próbowałam przemywać świetlikiem i zakraplać sulfacetamidem ale nic nie pomaga.Jutro będziemy szukać okulisty.Jak znam życie to pewnie wylądujemy prywatnie,bo dostać się u nas do okulisty na ubezp. graniczy z cudem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: .Na szczęście chyba małemu to zbytnio nie dokucza bo zachowuje się normalnie.Tylko biedaczek wygląda jak mały króliczek.

Hejaaa
Ja tylk mam imprezy jak mężą nie ma:-D :tak:
Bo tak to bym dostała joby osd niego i znowu by byla klotnia...
Ale jak mniej wie to wiecej i dobrze zyje on..hehe
Siedizalaysmy z kuzynka do 1, piwko winko ploteczki kolacyjka itp to co tygryski lubia najbardziej...
Teraz jade do niej na kawe,bo jej mama mnie zaprosila,a potem do mojej mamy na obiad,no i znowu w rozjazdach bede,,standard...

Tu są scrapbooki,przeglądnijcie...
noworodek.pl :: Zobacz temat - SCRAPBOOKI REAL :)

Milej niedzieli papaa

witam w kolejny piekny i słoneczny dzien :happy::happy::happy:

a nam wczoraj przytrafił sie mały wypadek :no: Maja podeszła pod huśtawkę :-( całe szczęście skończyło sie tylko małym obtarciem pod oczkiem, czuję sie podle, bo i ja i Darek byliśmy z nią i niestety to był ułamek sekundy :-( i nie upilnowalismy jej :-(

życze miłej niedzieli :-)

Dzień doberek!
Ja dziś na nogach od 6:20 :szok: :szok: :szok: :szok: Rety! Zaraz zasnę:confused: :sick:
U mnie dziś słonecznie, ale zimnica jak się patrzy. Miałam w planach wycieczkę do Kazimierza nad Wisłą, ale nigdzie nie jadę bo wieje strasznie :wściekła/y: Może 1 lub 3 maja wybierzemy się.

Dziewczyny, ale fajne te cuda ze zdjęciami :tak: Podoba mi się to bardzo :tak: :tak: :tak: :tak:
Idę zrobię sobie kolejną kawę bo padnę zaraz;-)

Miłej niedzieli życzę!!!

reklama
Do góry