reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Joanna@A u mnie dzis bylo caly dzien slonce tylko ze nie za cieplo,ale caly tydzien ma taki byc niestety.
Ewcia w koncu przysnelam razem z moim dzieckiem jak ja usypialam i moj R.mnie obudzil.Jutro zrobie zdjecia i wkleje
Chyba zaraz i ja wskocze do wyrka bo sie rozespalam,ale jeszcze po necie musze po buszowac
Ewcia w koncu przysnelam razem z moim dzieckiem jak ja usypialam i moj R.mnie obudzil.Jutro zrobie zdjecia i wkleje
Chyba zaraz i ja wskocze do wyrka bo sie rozespalam,ale jeszcze po necie musze po buszowac
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mojemu sie chyba na amory zbiera bo jak powiedzialam ze mi zimno to wzial sie wlasnie za rozpalanie w kominkuAle mily,podlizuje sie;-);-);-):-)
sewa
mamuśka ;-)
Wpadłam powiedzieć Wam Dobranoc. Uciekam dziś wcześniej do wyreczka. Poczytam trochę muszę skończyć książkę, którą męczę już czas jakiś
Śpijcie smacznie dziewczynki!!!!
Papatki!!!
Iwonka ale Ci teraz będzie super z tą huśtawką Fajnych masz teściów
No amory przy kominku....... oj odjazdowa sprawa!!!!
No to spadam! Pa!
Śpijcie smacznie dziewczynki!!!!
Papatki!!!
Iwonka ale Ci teraz będzie super z tą huśtawką Fajnych masz teściów
No amory przy kominku....... oj odjazdowa sprawa!!!!
No to spadam! Pa!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No ja tez zmykam.TOP GUN leci
DOBRANOC
Chrzciny się udały ) Przepraszam, ale nie dam rady na razie Wam ich opisać, bo od wczoraj mam ciągle urwanie głowy. Jutro wyjeżdżamy nad morze raniutko, na długi weekend.
Odezwę się za tydzień, po powrocie! )
Trzymajcie się!
Odezwę się za tydzień, po powrocie! )
Trzymajcie się!
E
Ewcia81
Gość
A juz sie martwiłam,że byłaś i zginęłaś z tmyi zdjęciami...heEwcia w koncu przysnelam razem z moim dzieckiem jak ja usypialam i moj R.mnie obudzil.Jutro zrobie zdjecia i wkleje
Wow amoruj do bólu,hehe, miłęgo stosunkowego amorowania Iwonko!!!Mojemu sie chyba na amory zbiera bo jak powiedzialam ze mi zimno to wzial sie wlasnie za rozpalanie w kominkuAle mily,podlizuje sie;-);-);-):-)
Leika to fajnie,że się udałąy,ja będizesz miałą chwile to nam opisz kniecznie....A gdzie nad morze się wybierasz???
E
Ewcia81
Gość
Dobra ja też zmykam.
Dobranoc dziubaski...
Dobranoc dziubaski...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam:-)Piekne slonce od rana swieci a moje dziecko obudzilo sie juz po 6:00
Czy szkoly to maja wolne? Bo nawet nie wiemTrzeba hustawke zmontowac dzisiaj
WSTAWAC SPIOCHY!!!