reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna@A u mnie dzis bylo caly dzien slonce tylko ze nie za cieplo,ale caly tydzien ma taki byc niestety.
Ewcia w koncu przysnelam razem z moim dzieckiem jak ja usypialam i moj R.mnie obudzil.Jutro zrobie zdjecia i wkleje
Chyba zaraz i ja wskocze do wyrka bo sie rozespalam,ale jeszcze po necie musze po buszowac

Mojemu sie chyba na amory zbiera bo jak powiedzialam ze mi zimno to wzial sie wlasnie za rozpalanie w kominku:-D:-D:-DAle mily,podlizuje sie:tak::tak:;-);-);-):-)

Wpadłam powiedzieć Wam Dobranoc. Uciekam dziś wcześniej do wyreczka. Poczytam trochę :tak: :tak: :tak: muszę skończyć książkę, którą męczę już czas jakiś :baffled:
Śpijcie smacznie dziewczynki!!!!

Papatki!!!
Iwonka ale Ci teraz będzie super z tą huśtawką:tak: Fajnych masz teściów:tak:
No amory przy kominku....... oj odjazdowa sprawa!!!!

No to spadam! Pa!

Chrzciny się udały :)) Przepraszam, ale nie dam rady na razie Wam ich opisać, bo od wczoraj mam ciągle urwanie głowy. Jutro wyjeżdżamy nad morze raniutko, na długi weekend.

Odezwę się za tydzień, po powrocie! :))

Trzymajcie się!

Ewcia w koncu przysnelam razem z moim dzieckiem jak ja usypialam i moj R.mnie obudzil.Jutro zrobie zdjecia i wkleje
Chyba zaraz i ja wskocze do wyrka bo sie rozespalam,ale jeszcze po necie musze po buszowac
A juz sie martwiłam,że byłaś i zginęłaś z tmyi zdjęciami...he:-D :tak:

Mojemu sie chyba na amory zbiera bo jak powiedzialam ze mi zimno to wzial sie wlasnie za rozpalanie w kominku:-D:-D:-DAle mily,podlizuje sie:tak::tak:;-);-);-):-)
Wow amoruj do bólu,hehe, miłęgo stosunkowego amorowania Iwonko!!!

Leika to fajnie,że się udałąy,ja będizesz miałą chwile to nam opisz kniecznie....A gdzie nad morze się wybierasz???

reklama
Witam:tak::-)Piekne slonce od rana swieci a moje dziecko obudzilo sie juz po 6:00:baffled::baffled::baffled:
Czy szkoly to maja wolne? Bo nawet nie wiem:no::confused::confused::confused:Trzeba hustawke zmontowac dzisiaj:dry::-p
WSTAWAC SPIOCHY!!!

Do góry