reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witka znowu tylko ja tutaj,,,hmm
Wy macie pewnie piękną pogodę,tylko u mnie taka ciapkowata jakaś..
My już po obiadku,Matuś wyjad.ł mi cąłe mięsko z zupy i makaron,ach ważne że je i ma apetyt.
Będe piłą kawke,ale widze,że chyba w samotności...

Jezuu a u mnie to chyab jesień wróciła...buuu:wściekła/y: :no: :-( :szok: masakra bedzie zapewne padało.
Ja dzisiaj nigdzie sie nie ruszam,chociaz weekend,ale przyjdzie od mnie kuzynka mężą z browareczkami i sobie poplotkujemy i mały babskiw ieczorek,a moze skusz eją na zostanie na noc....hmm ale to może się źłe skończyć...:-D :-D kac rano itp..
Ma być za pół godiznki,,,
Fajnie,bo chociaż ja nie będ esię nudziłą sama z Matetkeim...

Hej d zewczynki:-) Ja tylko na chwilę mała właśnie postanowiła że będzie spędzać czas tylko z mamusią . Elmo sie skończył wić zaczęła się nudzić:baffled:
Ewcia ty tu na m nie szalej za bardzo;-) Ac właściwie to szalej tyle twojego . Wypij i zdrówko za mnie :tak:Ja ostatnio nie bardzo mam z kim poszaleć:no:
Donatella ty wracaj kobito do zdrowia, :tak:
Kończebo mała zaczyna szaleć ,do zobaczenia ,papa

Ewcia ty tu na m nie szalej za bardzo;-) Ac właściwie to szalej tyle twojego . Wypij i zdrówko za mnie :tak:Ja ostatnio nie bardzo mam z kim poszaleć:no:

Spoko Cloe pijemy twoje zdrowie kobietko,,dołącz do nas..hehe internetowo albo telepatycznie...
No Cloe to posiedz z małą hehe buziolee...

Fajnie tak troszke pogadać , poplotkować,popić,heheh

reklama
Do góry