reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie dziewuszki

po dosc długiej przerwie:tak:
tak w skrucie to wszystko w pozadeczku,mały zdrowy,całymi dniami siedzimy poza domem:-)bo szkoda przegapic tak ładnej pogody....choc dzis juz ma byc chłodniej:-(ale o 1o i tak wyjazd na działke trzeba trawe skosic i podlac:baffled:

kurcze chyba bede musiała znalesc czas i pisac z wami bo jakos poczułam sie swojsko teraz:-D

ale widze ze jest 1+ tego ze długo mnie nie było
zaczynam czytac posty od momentu w ktorym skonczylam ,a nie tak jak wczesniej od strony 930 :-)
ale widze ze wy jeszce smacznie spicie:tak:moje dziecie tez spi jeszcze i dobrze,bo niemam takiego problemu zeby sie zrywał z samego rana a i wieczorem coraz szybciej zasypia:happy:

Hej

ja nie śpię ,ale boli mnie głowa i jakoś pisac mi sie nie chce :no:
Emila jeszcze śpi ,ucze ją spania w nocy bez pieluchy i narazie jest wynik 1 do 2 ,jeden raz było suchutko a dwa razy mokro ,ale Emila pieluchy juz nie chce założyć :no: a ja jej tez bardzo nie namawiam ,dzis patrzyłam rano to miała suchutko ,ale jeszcze spi ,wiec jak wstanie to sie zobaczy.

Witam w sloneczny dzien:cool2::cool2::cool2:Widze ze wczoraj dziewczyny zrobily sobie babski wieczor :tak::-)I super:-):happy::happy:
Ewcia glos oddany :tak::-)
Leika Trzymam kciukasy:tak::-)
No to milego weekendu zycze:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Dzień doberek

Leika udanych chrzcin,czekamy na relacje...
U mnie dziś cosik pochmurno jest,słonko ledwo zza chmurek wygląda...
Wstalismy po 8,śniadanie wciągnięte,teraz kawa...

Vici widze,żę galeria zrobiona,zdjecia lecą twoje...super

Noelka oby ten ból głowy był chwilkowy...:tak:

Brenda no w końcu się odezwałaś,widzisz ile nadrabiania, nie zaniedbuj tak BB:no: :tak:

reklama
Do góry