reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie..
My z synkiem popołudnie w domciu,nogi mnie bolały i nie chciało mi się d... ruszać, mam lenia jakiegoś.
Za to zakochałam się w scrapbookingu.;-) :tak: ...Super to jest...MOże się tym zajme...]

Cloe mi się też czasem wydaje że krąże w jednym miejscu...:baffled:

Miałam jechać do cioci,no i nie pojechałam...ale ciotka tak nagadała wujkowi,ze przez jego wybryki ja nie przyjechałam,ze teraz będzie na mnie :dry: :baffled: :eek: HMM ale jutro jade tam i tyle... Zzrobie porządek z nimi:wściekła/y: .

Ide małęgo zawlec do jego łóżka,bo zasypia u mnie na łóżku albo na podłodze...

reklama
Dziewczyny ja też jestem. Niedawno co wyszedł kumpel. Znowu sąsiadki będą gadały, że chłop pojechał to sobie innego przyprowadzam;-) ;-) ;-)
Ale miałam dziś dzień. Prawie cały spędziłam u koleżanki, która ma domek z pięknym ogrodem i własnym placykiem zabaw. Moje dziecię tak się wyszalało, że padło o 20:10 :tak: :tak: :tak: Mogłam na spokojnie posiedzieć wypić winko i pogadać. A teraz oczy mi się kleją. Jeszcze chwilę posiedzę i spadam do wyreczka.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry