reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i moja Maja śpi :happy:

aniab co do tej ospy, to wiesz, nie mam jak uważac, bo ten chłopczyk ma dopiero 8 m-cy i jego matka wychodzi z nim na podwórko wśród dzieci, a ja ich nie wygonie, wczoraj to po prostu sami sobie poszlismy,
bo na dodatek ja do niej mówie, że w sumie to dobrze, bo takie maluszki lżej przechodza ospę, tak nie cierpia jak starsze dzieci, a ona mi na to: to niech twoja Maja się zarazi, to zobaczymy czy będziesz miała lepiej, jak w długi weekend będziesz siedziec w domu :-(

reklama
Buziaczki urodzinowe dla KUBUSIA

16.gif

Pycha no moze tak zle nie bedzie jak Majka sie teraz wyspi:confused:Moze jej ten sen doda sil na caly dzien az do wieczora:tak::tak::tak:
A moje dziecko mnie zadziwia,albo bardzo mamie za skore zalazi albo jestem z niej dumna.Wywalila wszystkie sztucce z gornej szuflady na podloge i ja stanowczym glosem do niej ZBIERAJ TO I POCHOWAJ DO SZUFLADY a ona myk,myk i wszystko sprzatnela:tak::tak::-):-)Oczywiscie dostala od mamy wielkie brawa i caluska:-D:-D:-D:-D
No dobra zmykam na podworko.Zupka sie gotuje.Papa:-):-):-):-):-)

Dzień dobereczek kochaniii.
Ach ja ma być dzisiaj pięknie, u mnie rano pochmurno było,aż byłąm złą,ale teraz co aj widze,śłoneczko śieci na maksa. Zobaczymy potem jak będę chciałą iść na dwór.

Wszystkiego najlepszego dla KUBUSIA

Ania b ty kobietko mówisz,żę długo spałaś,i jesteś rozleniwiona:baffled: :baffled: wiecie o której ja wstałam o 10hmmm ale sen mi się oprzedłużył.MaTUNIO PRZYSZEDŁ PRZED 8 DO MNIE DO ŁÓŻKA POŁOŻYŁ SIĘ I zasnęłiśmy.

Pycha i Ola kobiety miłego pisania prac,chociaż zapewne w taką pogode mówicie same że się nie weźmiecie:cool2: :dry:

Słuchajcie co do tych dzieci,ja też mam taką znajomą co ma dziecko-"terroryste". Mó Matu nie chce się z nim bawić,jest o rok starszy, ostatnio właśnie bylismy u nich no i myślałam,żę mu sie poprawiło,no ale myliłąm się.On rzucał zabawkami w Matka no i w swoją 7 miesięczną siostre,walił jej w głowe jakimś tłuczkiem do zabawy. Nawety mnie walnął,bo stanął i zaczął sie kręcic z bujanym motorem i dostałąm po plecach,myślałam,że mu odwine...:eek: :szok: :no: Szok brak słów...A jak do na sprzychodiz to wszystkie zabawki wywala na środek i nawet się nimi nie bawi,aa ja potem musz esprzątać,a u siebie nie da nic dotknąć... BRAK mi słów...:no: :baffled:

Ania b twoja małą spoko ,że umnie się broić jak należy...

Iwonka a tobie wytrwałości co do tego dziecka i tej koleżanki,ale widzisz sama,że istnieją takie dzieci....przez rodziców chowane...

Ja dopiero zrobiłąm śniadanie9+,moje dziecko zjadło już dwie kromki chleba,a teraz wsuwa 3,a ja najpierw kawe walne,bo ospana jestem..:-)

Kubuś dziękuje bardzo za wszystkie życzenia:-):-):-)
My już po spacerku, trochę wieje, ale ogólnie pogoda super. Teraz muszę zrobić obiadek, chcę Kubciowi dać pangę, ciekawe, czy mu posmakuje:confused:.
Jak czytam o tych dzieciakach terrorystach, to moja córcia jest naprawdę aniołkiem:tak:. Ależ jestem dumna, że mam takie kochane, dobrze wychowane dziecko:cool2:.
Pycha - tą ospą to wcale tak łatwo się nie zaraża, w przedszkolu i żłobku już kilka razy były przypadki ospy, a moja Karola nie złapała:no:. Więc nie martw się na zapas;-).
Iwonka - ale masz grzeczną córcię:tak:.
Muszę na razie lecieć, bo czuję, że mój synuś zrobił mamie niespodziankę do pampersa:baffled::-p:eek::baffled::baffled::baffled:.

reklama
Do góry