reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja witam:-)
U nas dzisiaj piękna pogoda a w następnych dniach ma być prawdziwe lato:happy::cool2::happy:. Super:happy::happy::happy:.
Wczoraj wieczorem Kubuś nie chciał wypić mleczka i dzisiaj obudził nas o 5.00. Musiałam lecieć po butelkę, bo włączył syrenę:szok::wściekła/y::szok:. Oj, nie pamiętam już kiedy o tej porze robiłam mu mleczko:baffled:.
Wiecie czsem myślę, że to moje dziecko ma zadatki na kaskadera. Wchodzi nam na krzesła, a z nich wdrapuje się na stół:szok:. A przed chwilą z kanapy wszedł do kojca:-p. Po drabince próbuje wchodzić na łóżko piętrowe i wchodzi naprawdę wysoko:szok::eek:. Co ja z nim mam:no::baffled::no:.
Vici - super zdjęcia z imprezy:tak:. A ile ząbków już ma Victorek:szok::-).
Leika - nie daj się terroryzować, twój synek taki jeszcze mały, a już ustawia mamę;-).

Najserdeczniejsze życzonka
dla
Kubusia
na ROCZEK
od Mai z mamą
kartkaurmisiorw0ne6.jpg

witam

chyba tylko na chwilkę, bo moja Maja wstała o 6:20 :baffled: i choc przetrzymałam ją w łóżku 2 godziny to i tak nie zasnęła :baffled: a teraz chodzi ze swoja podusia i kładzie sie gdzie tylko popadnie, teraz np. na moich kolanach :no: a jak ją teraz połóże, to pod wieczór bedzie ciężko :baffled:

Ola K. ja tez zbieram siędo pracy mgr, ale chyba dopiero po wakacjach zacznę, bo teraz pogoda nie sprzyja

Dzień dobry dzień dobry :-)

Pycha, pogoda nie sprzyja pisaniu, w ogóle nic nie sprzyja szczerze mówiąc hihi tyle mam ciekawszych zajęć no i pracę .... ale wiesz ja już 2 lata temu skończyłam zajęcia na uniwerku, i jeżeli nie obronię się do września, to mi każą powtarzać ostatni rok zajęć, a ja w ogóle nawet nie biorę takiej możliwości pod uwagę. Przypuszczam, że po prostu będę musiała zrobić sobie wolne od pracy na 2 tygodnie (bo inaczej nic nie napiszę) i się ostro zabrać. Ta nie napisana praca wisi nade mną i mi ciąży, coś jak wizyta u dentysty brrrr :baffled:

Witam :))

Zuzia - a co mam robić? Zostawić w kojcu wrzeszczące dziecko? Czasami tak robię, bo inaczej umarłabym z głodu ;-)

Powodzenia życzę wszystkim piszącym prace magisterskie :)

Witam!:-) No wreszcie zapowiada sie piekna pogoda sloneczna:tak::cool2::cool2::cool2::cool2:My spalismy prawie do 7:tak:Wczoraj byli znajomi u nas na chwilke i maja oni synka 4,5 latka ale on jest taki nie dobry ze szok:no:Normalnie mnie trzesie jak juz widze te dziecko.My zawsze ostatnio siedzimy na podworku a on u mnie w domu bo chce bajki ogladac,to mu wlaczam.Otwiera sobie sam lodowke i wyciaga wszystko i otwiera po trzy serki czy jogurty(jak mu jakis nie odpowiada to zostawia ten otwarty i bierze kolejny),wszystkie aktimely wypija:szok:Ja mu nie zaluje tylko problem jest w tym ze polowe tego wszstkiego mam na popdlodze i druga na lozku wysmarowane:wściekła/y:i tak za kazdym razem:baffled:Ja jak powiedzialam jego matce o tym to ona do mnie mowi ze uwazaj bo ty tez tak bedziesz miala nie dlugo:szok:No jak to,ja swoje dziecko ucze ze sie je i pije przy stole. a nie na lozku i jeszcze skakac ze szklanka z napojem:szok::szok::szok:Moj R, robi z nimi interesy ale niestety teraz jak przyjada to im powiem ze nie wpuszcze do domu ich dziecka,chyba ze ktos z nim tam wejdzie i bedzie go pilnowac:sick::tak:;-)
Szczescia zdrowia pomyslnosci samych usmiechow i duzo radosci ! KUBUSIOWI Vanesska z mama zyczy :-):-):-)
04wizardkeith.gif

prosiem_1_.gif

reklama
Serdeczne życzenia urodzinowe dla Kubusia!!!!!
I spóźnione życzenia dla Victorka!

Leika, dzięki za życzenia powodzenia :tak:

Pycha, a z czego będziesz pisała pracę?

Do góry