reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja podszykowałam obiad, mieszkanie posprzątałam i piję kawę ale czuję ze zaraz tabletki przeciwbólowe pójdą w ruch bo łeb mi pęka:-( No i chyba na dwór uciekam z dzieciakami bo w domu mają za mało miejsca:-D na te swoje wygłupy a mi się świeze powietrze przyda.

Hej

Niemam czasu kompletnie pisac ,czytac zresztą też :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ,jak Emilka śpi to jade na zabiegi ,potem obiad i na spacer ,u nas super pogoda jest

Iwonka jak mozesz zadaj zagadkę ,bo kompletnie zapomniałam o niej ,a i tak nie mam czasu na kompa.:no: :no: niedługo zabiegów koniec ,więc bedzie wiecej czasu :tak:

moja natretna kumpela jeszcze nie przylazła ,coś jej tesciowa nagadała ,to moze sie obraziła ,wiem że miała jej włosy zcinac ,ale że ja powiedziałam ze niechce jej widziec ,to powiedziała jej że już nieche żeby jej ścinac ,to może sie obraziła ....mam nadzieje :happy: :happy:

Wszystkim solenizantom życzymy z Emilka sto latek

narazie pa

A my byliśmy na spacerze i zakupach. Jędrek padł i śpi już prawie 2 godz. Jak wstanie to zjemy i idziemy po sandały. Ciekawe czy znajdę coś fajnego:baffled: :baffled: :baffled:

Noelia witaj:tak: :tak: :tak: :tak: i zaglądaj do nas czasami:tak: :tak: :tak: Zaniedbujesz nas kochaniutka ;-)

Iwonka mój Jędrek też tak sprząta. Najlepsze jest to jak zbiera śmieci na ulicy i do kosza zanosi :szok: :szok: :szok: :szok: Jaki "konserwator powierzchni płaskich" (czyt. sprzątacz) mi rośnie :-D :-D :-D

Maksio też jest taki porządnicki. Ostatnio musiałam w restauracji wycierać serwetką podłogę w miejscu, gdzie kapnęło nam trochę zupy... bo tak głośno krzyczał "be! be!" że się wszyscy patrzyli ;-)
Na spacerach też zbiera śmietki i wyrzuca do kosza... hihi w domu zamiata ziemię, którą najpierw sam wygrzebuje z doniczki ;-) albo inne pyłki.

Dziś się za bardzo z Wami nie naklikałam, ale jutro kończę krowiasto-wielkie zlecenie i może będę trochę wolniejsza?

Miłego dnia!! PA!

No my tez bylismy na zakupach i oczywiscie kolejna duza kwota z mojego portfela gdzies sie wydala:baffled::baffled::baffled:A moje dziecko teraz spi,dzisiaj ma drzemke rekordowo pozna,ciekawe o ktorej pojdzie wieczorem spac:confused::dry:My sanadalki mamy dwie pary,wlasnie przed wczoraj dostalismy.:tak::tak::tak:A i kupilam 4 kwiatki NIECIERPKI kazdy inny kolor,one tak pieknie kwitna i duuuzo wody pija.Posadze je w skrzynkach na parapecie zewnetrznym.Na mjaowke zeby bylo przyjemniej:tak::-):-):-):-)A i goscie z Krakowa do nas przyjezdzaja na majowke z 8 miesiecznym synkiem.:tak:Pogoda piekna,slonca pod dostatkiem:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
No prosze jakie porzadne i dobrze wychowane sa nasze dzieci:tak::tak::-D:-DA czemu inni rodzice tego nie potrafia zrobic:confused::dry:
noelia Witaj :-):-):-) a zagadke zadam lub napisze zeby ktos to zrobil:tak:

Witajcie,my też już po przechodzce..

Bylismy z tą znajoma i jejd ziećmi na placu zabaw,ale tam jakieś dziekco nasikało na wsyztskie zjeżdżalnie i huśtawki(nieźle co). No to sie zwinęłyśmy na spacerek dalej,potem jej syn mojemu za bluzke i koszuke wsypal kupe piachu..hmm. nieciekawie było:baffled: :dry:
No ale jakoś przeżyliśmy...
Potem byłą moja siora u mnie na dworzu też i moja mama,dużo odwiedzin,,,

Teraz robie obiadek...

Jutro już mamy zamiar isć na miasto pochodzić na zakupy z dziećmi,bo w piachu nie umieją się arzem bawić..

Jezu wszyscy na dworzu,a ja w domkuuu..
Matuś zjadł obiadek i to dużo(fajnie tak popatrzeć jak on tyle je,bo jest niejadkiem). Ja pije kawe w sumie to ją koncze...
gadam z ciocią przez skype.
Papatki

reklama
Hej,
Poczytałam was po łebkach i teraz nie bardzo wiem o co chodzi,:no::dry:
Iwonka cuz to za zagadka?
Dziś zamówiłam firmany do sypialni:tak: Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy bo albo firany które mi się podobały nie nadawały się do takiego uszycia o jakie mi chodziło albo miałam do wyboru takie które średnio mi się podobały. W końcu coś musiałam wybrać bo już od pół roku patrzę na puste okna i już mnie mdliło. Ceny szokujące:szok: Więc jeśli nie będzie dobrze to się załamię:szok::sick:
O kończę bo Julcia sie pojawiła do usłyszenia pappa

Do góry