reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecko spi:tak:zasnela przed 21:00 wiec nie bylo tak zle:tak:Jutro jedziemy wieczorem do znajomego ortopedy zeby spojrzal bacznym okiem na nozki mojej corki, czy jest wszystko ok:tak:Nawet nie patrzylam jaka jutro ma byc pogoda:confused:Ale chyba cieplo:confused::confused::confused:Ogladam jednym okiem film i tak mnie wkurzyla jedna rzecz w tym filmie a propos kosciola :wściekła/y:Tak sie zastanawiam,dlaczego ludzie ktorzy sa chowani przez panstwo nie maja godziwego pochowku tzn chodzi mi np o odprawe mszy czy modlitwy przez ksiedza:dry:Czy tacy ludzie to juz nie naleza do ludu Bozego:confused:Bo co bo za nim umarl to nie wypisal za zycia czeku ktory by pokryl w razie jego smierci kosztow ktore ksiadz poniesie swiecac trumne:confused::confused::confused:Za bycie czlonkiem kosciola trzeba placic:confused:

A moje dziecko zasypia właśnie...
Nom Iwonka ja tez bym chciała znać odpowiedzi na te pytania...
Jutro tak jak dzisiaj,bynajmniej u mnie,koło 16-20 i słonko z troszkiem chmurek...

Witam wieczorową porą! Jak ten brunet:-D :-D :-D :-D

Iwonka ja na temat kościoła się nie wypowiadam :no: :no: :no: Mogę tylko napisać, że księża coraz bardziej zaczynają doprowadzać mnie do szału:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ich postępowanie jest karygodne!!!!!

Byłam dziś na zakupach, fajne sandałki Jędrkowi kupiłam, sobie bluzkę i spodnie. Wydałam furę kasy i jest mi świetnie:tak: :tak: :tak: Dziecię śpi, a ja jak zwykle o tej porze siedzę przy kompie.

sewa to super! Ja tez dzisiaj sobie kupilam bluzeczke :tak:i od swojego dostalam na spodnie i buty.:-)Jakies rybaczki chce sobie kupic i jakies klapki czy cos w tym stylu na te cieple dni:cool2::-)

Mnie księża już dawno wkurzyli, więc też lepiej się nie wypowiadam:no:. Szkoda gadać:-p.
Wieczorkiem pojechaliśmy do CCC obejrzeć buty. Trzeba Karolinie jakieś sandały, bo w sobotę idziemy na ślub. Ale straszna tandeta tam była i nic jej nie kupiliśmy. A przy tym obsługa do bani i tylko się wkurzyliśmy:wściekła/y:.
A jutro rano jadę do pracy, więc wpadnę do was później:tak:.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia dla Kuby i już biegnę do łóżeczka:cool2:.
Dobranoc:-)

Iwonka ja właśnie kupiłam sobie rybaczki. Ale jestem z nich zadowolona:tak: :tak: :tak: chyba spać w nich pójdę:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ale najbardziej cieszą mnie buty Jędrka, bo są całe skórzane i bardzo lekkie.

Zuzia to już jutro do pracy?????

reklama
No wiesz co? Tak nie może być!!! Sprawdź jeszcze raz:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ja nie gram w totka, grałam może cztery razy w życiu i jedynka jakaś się znalazła:szok: :szok: :szok: nic wiecej:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Nie mam szczęścia w grach!

Do góry