reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo wieczorkiem..
u was chyba ładna pogoda,bo nie ma was tutaj,hehe.
u mnie cały dzionek było szaro ponuro,a teraz na wieczór sonko wyszło,ale i wiaterek się zerwał mały i nici z siedzienia na dworzu..Ach z tą pogodą...:wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: :no: :no: :szok: :wściekła/y: :zawstydzona/y: :-p :eek: :happy: :confused: :baffled:

A ja miałam jechac do domu,ale ciocia znowu bronia otworzyła,no ale nawet nie zaczęłysmy sobie popijać,bo wujo wpał i syzbko schowałyśmy,he bo chyba by jęczał,a ciocia jeszcze znim pokłócona jest. A ja tu siedze im na głowie,hm:baffled: :dry: Chyba czas zwijac żagle na chatee.
Sewa jutro ma byc ładnie,,,

reklama
Witam wieczorkiem:tak:Moje dziecko juz smacznie spi:tak:Cos jakas dziwnie marudna jest,nie wiem czyja przeziebienie nie bierze czy to zeby:confused:
A pogode na kolejne dni zapowiadaja super ale czy takowa bedzie to sie okaze:tak:Ja spadam oladac serial Mjm:eek:
Ewcia to ty lepiej wracaj do domku i wpadnij z nami na bb po plotkowac i piwko wirtualnie tez mozemy wypic:tak::-DJa dzis wypilam 3 kileichy winka ze znajoma:tak::-p:-p:-p

Witam wieczorkiem:tak:Moje dziecko juz smacznie spi:tak:Cos jakas dziwnie marudna jest,nie wiem czyja przeziebienie nie bierze czy to zeby:confused:
A pogode na kolejne dni zapowiadaja super ale czy takowa bedzie to sie okaze:tak:

No właśnie Martyna też.. Maruda, przylepa, a i z nosa dziś przecieka, ale ponieważ często płacze, to moze przez te łezki..?:baffled: :eek:
A pogoda jakaś dziwaczna. Cały dzień byle jaki, a wieczorem słonko wyszło..

Pozdrawiam i spadam..
Dobranoc.

a u nas cały dzien było super słonko :happy: i cały dzień byliśmy na dworze :happy:

troche się wkurzyłam bo sąsiadki dziecko jest chore na ospę, a ona z nim na dwór wychodzi i boje sie żeby Maja nie załapała :-(
słuchajcie jak to jest??? jak juz sa strupki to nie zaraża??? dobrze pamiętam?

Pycha nie mam pojecia:no:ale poczytaj w necie :tak: Super masz zdjecie Majki w podpisie:-):-):-)
Dobra ja juz uciekam do lozeczka:tak: Dobranoc

Hejo wieczorme
Ja jednak wróciłam do domku,byliśmy przed 21.Teraz Matuś już śpi. A po drodze jak wracaliśmy to sobie Mc Donalda walneliśmy.
Ja teraz walcze z konkursem sobie...

Dziewczyny, ale jestem zalatana ostatnio, na nic nie mam czasu. A mały nie chce mi w ogóle w dzień spac - to znaczy śpi na spacerze, ale w domu nic a nic, i jak tu zrobić obiad czy cokolwiek posprzątać? O forum już nie wspomnę... bo ciągle trzeba się nim zajmowac inaczej włącza syrenę...

Dobrej nocki ...

Leika jakbym o moim dziecku czytała:tak: Dobrze że jeszcze jest Elmo na mini mini bo wtedy można coś zrobić a tak nie ma mocnych a Julcia trochę starsza od Natka.
Vici Aniab zdjęcia swietne:tak:
Idę już spać bo język mi się miesza dobranoc

reklama
Wpadłam Wam życzyć dobrej nocy :-) Mój mężuś drugi wieczór z rzędu bawi gdzieś na służbowej kolacji (+kręgle dziś wieczorem), a Maksio grzecznie śpi.
Wyszła mu wreszcie ostatnia trójka i znów zaczął przesypiać noce - hura hura hura!! Do czasu piątek powinniśmy mieć spokój.

A ja w ramach wynajdywania sobie zajęć zaczęłam ćwiczenia na brzuch i nie tylko, oraz własnie zaczęłam sie uczyć hiszpańskiego z myślą o wakacjach i nie tylko (zawsze chciałam, kiedyś zaczynalam ale dawno to było, kilkanaście lat temu).

A praca mgr jak leżała tak leży... w końcu będę jak Kwaśniewski z ukończonym programem studiów bez pracy mgr hihihi

Jeżeli chodzi o dzieci domagające się uwagi, to mój Maks też jest w tym klubie! Czasem jestem bliska szaleństwa. Ostatnio jednak udaje mi się zostawić go na kilka minut przy Teletubisiach i np. pójść umyć zęby do łazienki a on jeszcze nie wyje - jest to prawdziwy przełom!

Dobranoc pa pa pa!

Do góry