reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniab super zdjecia i super dzieciaczki
Moj dzieciczek spi a ja sprzatam i gotuje obiadek.Bylismy troche na dworzu ale jest normalnie zimno! Cos z tym przepowiadaniem pogody ostatnio sie popsuli i trafic nie moga.Jeszcze pomysle jak to bedzie z tymi tabletkami i ta ciaza....

Witka kochane.
Ja wróciłamw łaśnie z miasta,a teraz ciocia skiknęła do miasta,a my z Matim na dworzu...
Ale brak słonka jest,pochmurno bee gdzie te słonkoo:wściekła/y: :-( :szok:

Iwonka ja ci nic nie doradze,hehe...ale widze,że dużo kobitek naszych ci pomaga.
Ania fajne fotki,w końcu starsza córkę zobaczyliśmy.
Novaczka dzielna z ciebie kobietka..dałas nocnym sprawą rade..

No witam i dziękujemy za życzenia.Tak byliśmy w Polsce ponad tydzień i robiliśmy tam imprezke małemu.Było bardzo fajnie.
Zuzia gratulacje domku i marzenia się spełniają:yes:
Co do antykoncepcji to mam spiralkę od października i jest super.
U nas jest pochmurno ale nie pada.

Jejku:szok: Vici - widzę, że ty naprawdę nadrabiasz zaległości:szok::laugh2::laugh2::laugh2:. Lepiej już nie czytaj staroci i pisz na bierząco, co tam u was słychać;-):tak:.

Zuzia zaległości po łebkach tylko nadrobiłam bo jakoś za dużo tego.
U nas z nowości to 2 ząbki ale o tym pisałam już na kwietniówkach:-)

reklama
Do góry