reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jeszcze siedze! a wlasciwie dopiero bo moj mezczyzna sobie dzis troszke posiedzial!
lady czemu tak wczesnie uspilas mezulka?

reklama
Siemka z wieczorka.

Moja Olcia dopiero teraz padła, awalczyłam z nią od 17. Normalnie cyborg z niej a nie niemowlak hihi. Teraz mam czas na odrobienie zaległości ;D, piszecie jak szalone.
Mija gdzieś wcześniej pisałaś że jesteś z wawy ale nie pochwaliłaś się z jakiej dzielnicy??
A z "warszawskiej sypialni" czyli Ursynowa - moze niedaleko?
No dobra póki rozrabiara śpi, mąż też już ululany to spadam na słodki relaks w wannie ::) . Kolorowych snów i papatki

Czesc dziewczyny!
ja w koncu sie dopadlam do kompa.Maz w pracy a dzieci juz spia.Maluszka przed chwilka nakarmilam butelka a gdzes o 4 bedzie cyc.... :laugh: :laugh: :laugh:
co do allegro to mam mieszane uczucia .Zdazylo nam sie kupic telefon komorkowy dla syna za 700zl i do dzisiaj go nie  :-[ :-[ :-[ma

Tez musze isc zalatwiac chrzciny gdzes na maj. A ile sie daje ksiedzu?
musze sie wybrac na jakies zakupy i kupic jakas kiecke... :laugh: :laugh:

Witam z wczesnego ranka :):):)

Ja już nie śpię od godziny męża do pracy wygnałam, małą nakarmiłam i poszła spac a ja nie mogę zasnąć:):)

ksena23 ja dałam księdzu za chrzciny 50 zł, u nas jest taki ksiądz że nie powie ile za co, tylko - co łaska :):) i to mnie cieszy, bo za ślub daliśmy 250 zł bo części z tego szła dla zespołu który grał :):)

A co do prasowania tak jak już pisałam MAM DWIE LEWE RECE i prasuje tylko koszule :):):):)

Pozdrawiam

Witam, a już myślałam że będę pierwsza hehehe a tu lipa :laugh: . Oczywiście chodzę dzisiaj na rzęsach, mała wczoraj ładnie zasneła o 23 i zrobiła pobudke o 5 rano więc niby powinnam się wyspać ale jak się zasypia o 2 to trochę ciężko.
Już nie mogę się doczekać do zakupowych szaleństw ;D , w poniedziałek odbieram wreszcie becikowe i cuś musze nabyć na swoje zwiększone kilogramy, których coś ciężko mi się pozbyć ::) . Ciekawe czy cuś będzie fajnego na big rozmiar hahaha ;D .
Pozdrawiamy i życzymy "lekkiego" piątku.

witam z ranka! ale tu dzis duzo mamusiek jak nataka pore! my nie spimy od 6 ale jakos przetrzymalam hubcia na lozku do 7 potem mleczko a teraz bedziemy sie dasac po mieszkaniu. u nas dzis brzydka pogoda moze potem wyloni sie slonce!

reklama
Bleeeee u mnie właśnie za oknem pada śnieg z deszczem i jestburo i ponuro, chlapa pierwszoligowa i brak słońca oczywiście. I znowu ze spacerku nici a kochane kilogramy poleżą, poczekają na lepsze czasy hihi ::)

Do góry