reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny bez jaj wyrzuciła z okna bo nie dostała papierosa:szok::szok::szok::wściekła/y: Zabiłabym!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skąd się tacy psychopaci biorą?:szok::wściekła/y::wściekła/y::no::-(
Donatella Ola K fajnie że wyjazd sie udał. Może wkleicie jakieś zdjęcia?:tak:
Widze że więcej par tylko na "kontrakcie cywilnym" jak to nazwali u nas w parafii . U nas jakoś samo wyszło bo jeszcze zanim urodziła się Julcia widziałam siebie w białej sukni. Ale teściowa lubiła gadać że wesele szykuje tylko rodzina młodej :wściekła/y:(szkoda że nie miałam tupetu odgryżć się i powiedzeć że w takim wypadku Łukasz będzie jedynym reprezentantem swojej rodziny:wściekła/y:) potem zmarła moja mama, a teraz to mi się już nie chce i jak pomyślę o kosztach to już wolę pojechać na kolejną wycieczkę za granicę (albo kilka wycieczek):cool2:
Myśmy Julcie ochrzcili, bardziej dla zasady.To dla mnie tradycja nic poza tym. Co z tym zrobi Julcia w przyszłości to już jej sprawa. Może ktoś powie że to płytkie nastawienie ale z tego co widzę większość Polaków ma takie co najwyżej nie mówię o tym głośno.

reklama
Witajcie po południu.
Już się o kościele nie wypowiadam.. ;-)

Kasiulla, Martyna pierwszy HIB dostała przy 2 szczepieniu (nie po pierwszych 6 tygodniach, tylko po kolejnych-> 3/4 mc), drugą przy kolejnym szczepieniu po następnych 6 tygodniach ->5 mc), a trzecią dokupowałam i po kolejnych 6 tygodniach razem z WZW B. Czwarta ma być za pół roku. Moja doktor tez mówiła, że powinny być 3 szczepienia i po roku 4-te.

Iwonka, taniec brzucha super :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Zuzia, masz bardzo dzielną i samodzielną córcie. Kiedy moja zrobi mamie kanapkę..? Rozmarzyłam się..

A moje dziecko dziś śpi! :szok: W południe 2 godziny i po 2,5 godz. znów ogłosiła upadłość i właśnie wstala po 3 godz. drzemki!:szok: Pewnie posiedzi z półtorej godziny i padnie, bo ona tak zasypia ok.19/20..

Pozdrawiam.

:szok: Kasiulla Jędrek był 4 razy szczepiony na HIB, ale pierwszą dawkę dostał jak miał 2 m-ce

Donatella to miałaś przejścia spacerowe;-) ;-) ;-)

Dziewczyny!!!!! Ja czekam na wizytę teściowej:szok: :szok: :szok: to się pinda ostatnio rozochociła:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jak mąż był w domu to 2 lata nie była, a teraz coś ją naszło. Oj nie podoba mi się to :no: :no: :no: :no:

A my dziś wcale nie wychodziłyśmy.:no:
Miałyśmy gościa, a i pogoda co chwilę inna i nie chciało mi się wychodzić po to, by za pół godziny uciekać. Dodam, ze mieszkam na 4 piętrze i muszę wnosić i dziecko i wózek (dobrze, że teraz mam lekki).
A co do potwora, co wyrzuca dziecko przez okno, to popieram, ze ją też wyrzucić.. poza margines społeczeństwa, odizolować i skazać na cieżkie prace fizyczne bez papierosów. Co winne dziecko? KOSZMAR> Ładna mi koleżanka..

Witajcie popołudniu...
Ja już w domuk z rodzinką,a mąż ślęcyz że ja znowu tu pisze,a ja mówie,że musze i tyle..hehe.chyba zazdrosny...
U mnie już pogoda się poprawiła,ale zimno,tylko słonko wyszło,mam cyrk koło domku,moje dziecko widziało wielbłąda,ale nawet nie wie o co biega,nie chce oglądać,woli oglądać traktorki stojące koło cyrku:-p :tak: ;-) Teściwoa do domku juz też pojechała.
Noelka czytałąm o twojej fajnej kumpeli:szok: :szok: . Musisz chyab ty do niej tak biegać,to zobaczy o co biega tobie,hehe
Pycha fajnie Maja w piasku wygląda jak się bawi.
Ola K. mój synek też ogląda Bracia Koala non stop,w cześmniej był Czerwony Traktorek, a jeszcze wcześniej teletubisie.
Al;e wiecie co ja nie kupuje bajek tylko z netu ściągam,wszytskei bajki mam z neta.Za darmo iw miare szybko.
Donatelka fajne fotki.
Ola K. i Donatelka czy wy naprawde jeszcze dzieci nie ochrzciłyście????:happy: :confused: :baffled: :baffled:
A co do chrzcin,to jak ja mieszkałam z moim przyszłym mężęm już razem,to nie mogłam być chrzestną dziecka mojej siostry,ale poslziśmy do inengo kosciołą i tam bez żądnego problemu wwszystko poszło.
Acha Mamalaury witaj kobietko u na sna forum,pisqaj jak najczęśćiej tylk możesz.
Iwonka czy ty nie masz ślubu???:confused: :happy: ;-)
Zuzia co do koscioła też w 100% sie zgadzam z tobą.
Kasiulla ja też zajrzałam dio książeczki,mój Matuś miał 4 razy hib.

My siedzimy,a tatuś z synkiem się bawi,ja pisze na BB,ale juz zmykam.Potem może wejde,jak pozwolą oba moje chłópy.

Iwonka fajne gifki,troszke rozrywki sie przyda,może jakiegoś rozbieranego faceta poszukasz(hehe cosik dla babeczek siedzącychw domku)...
Sewa miłego wypoczynku z teściową...zachciało jej sie,moja też byłą,ale spoko jakoś już mineło bez bólu...
A co do tej kobiety rzucającej dziecko,hmm ja też moge nią rzucić,ale na glebe i walcem przejechać po niej..

Dziewczyny!!!!! Ja czekam na wizytę teściowej:szok: :szok: :szok: to się pinda ostatnio rozochociła:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jak mąż był w domu to 2 lata nie była, a teraz coś ją naszło. Oj nie podoba mi się to :no: :no: :no: :no:

Potraktuj ją, jak ja moją ostatnio, to nie prędko wróci:tak:;-):-D:-D:-D.

Novaczka - doczekasz się doczekasz:tak:. Wszystko w swoim czasie;-).
Cloe - ale mieliście przejść z tym ślubem:szok:. Chyba też by mi się odechciało:baffled:.
Donatella - sandałki pewnie niedługo założycie, bo ma być pogoda:cool2:.
Ja też czekam na męża, aż wróci z pracy. A on jeszcze nawet nie wyszedł:baffled: (widzę nad gg;-)). Dzisiaj pracuje troszkę dłużej, korzystając że nie musi Karoli odbierać z przedszkola.

Cloe-bardzo proszę...

...widok z naszego okna...

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

..tu mieszkaliśmy.Ten chłopuniu ledwo żywy to mój mąż...

...to Kacper w muzeum zabawek...

...a tu w Western City...to grube babsko to nikt inny tylko ja:-p :-p :-p

Qrcze ,ale mam minę...

Oj Zuzia chyba będę musiała tak zrobić :tak: :tak: :tak: Może da sobie na wstrzymanie na następne 2 lata;-)

Donatella super foty!!! Jakie grube babsko?????? Fajna kobitka z Ciebie.

Donatella - super fotki i ty też:-). My ostatni raz byliśmy w Karpaczu jakieś 3 lata temu (Karolcia była jeszcze maluszkiem). Super było, zresztą zawsze mi się tam podoba, podobnie jak w Zakopanem:cool2:.

reklama
dziewczyny ale tempo macie
a ja nie nadazam bo Lena ma po mmr temperature i ciagle spi i chce sie przytulac bidulka :-:)-(

wasze dzieci tez zareagowaly temperatura po tym szczepieniu??
bo u nas tak pierwszy raz sie dzieje.....

mam nadzieje ze ta lekarka ja dobrze zbadala....

Do góry