reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co do kościelnych tematów, to ja z pewnością urażona się nie czuję;-). Nie należę do tych którzy co niedzielę biegają do kościoła, bo wierzę w Boga, ale nie w kościół. I za dużo już widziałam tam obłudy, pychy i kłamstwa, żeby mnie to nie raziło. A jak się wierzy, to przecież można wszędzie:cool2:.
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Tak samo mysle :-)
A moja nie wiem czy bedzioe miala dzis drzemke bo jak bylismy na poczcie to mi zasnela i po 15 minutach sie obudzila a teraz nie chce isc spac :no::eek::baffled::dry:

reklama
hi, hi to masz bunt załogi;-):-D. U nas jest to samo, jak Kuba zaśnie nam np. w aucie, lub wózku, to traktuje to jak swoją drzemkę i potem już nie chce spać. A te "wózkowe" drzemki są krótki i potem ciężko z nim do wieczora wytrzymać:-p. Na szczęście to się rzadko zdarza.

dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was szczepila dziecko oddzielnie na hib??
bo mam dylemat
lena pierwsza dawke hib dostala jak miala 5 miesiecy, druga jak miala 6,5 miesiaca a trzecia dzis
lekarka na rejonie powiedziala ze to koniec a mi sie wydaje ze powinna dostac jeszcze jedna dawke?????????

ja juz po obiadku :happy: moja nińcia śpi juz 2 raz :szok::szok::szok: więc mam wolne :happy::happy::happy:
OlaK. u nas taka sama pogoda, nawet grad padał :no:

co do koscioła to ja wolę sie nie wypowiadać bo mi sie ciśnienie podniesie :wściekła/y: Majcie ochrzciliśmy, ale gdyby tylko moje zdanie sie liczyło, to chyba bym z tym poczekała, no ale mąż chciał

tak ale w ulotce jest anpisane ze jesli pierwza dawka jest do 10 miesiaca to so pozniej jeszcze 3 szczepioniki
wiec juz sama nie wiem
nie wierze jakos lekarzom z przychodni ktorzy nie maja praktyk w szpitalu i nie sa na bierzaca

reklama
Kasiulla - to zadzwoń do jakiegoś innego lekarza i zapytaj, jak masz wątpliwości. W dzisiejszych czasach trzeba być mądrzejszym od lekarzy;-):-D.
A co do szczepień umówiłam Kubę za tydzień na szczepienie przeciw Pneumokokom. Będzie miał szczepionkę Prevenar. Szczepiłyście tą szczepionką:confused: (czy dopiero jesteście przed Pneumokokami:confused:).

Do góry