reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka
Nie nadrabiam, bo wpadam tylko na chwilę. Roboty mam dużo, niewiem kiedy się wyrobię:-p:baffled:.
Przed chwilą wpadła teściowa (nie było jej od początku grudnia), a mojego męża akurat nie było:wściekła/y:. A tak chciał się z nią spotkać i jej trochę nagadać:baffled:. Ja też nie przyjęłam jej ciepło, już na wstępie spytałam, czy sobie o wnukach przypomniała:cool2:. I wiecie co:confused:. Na dodatek przyszła chora, chyba dzieci pozarażać. Ale musiała się trzymać z daleka:evil:. No i widziała chyba, że nie ma tu czego szukać, bo szybko poszła:errr:. To znowu spokój na parę miesięcy:tak::-D:cool2:.
Idę działać, pa

reklama
Dziewczyny!

Przesyłam Wam gorące życzenia Wielkanocne!
Smacznego jajka, pysznego barszczyku, mokrego dyngusa oraz rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole. Dużo słoneczka i dobrego samopoczucia w świąteczne dni!

Papa!

Hej dziewczyny .
Wesołych Świąt Wielkanocnych, mokrego dyngusa;-):tak::-)

Ja już sobie odpuściłam . Przyjechała siostra więc wolę z nią spędzić trochę czasu dom wygląda jak wygląda ale nie samymi porządkami żyję człowiek;-)

Donatella
chłopy już takie są Nic nie rozumieją a i do tego kompletnie nie domyślne z nich istoty :no::wściekła/y::dry:Karpacz na pewno pomoże :tak: obydwoje wyluzujecie się trochę odpoczniecie. I jak najczęściej zostawiaj twoich mężczyzn samych . M. nie doceni jeśli sam nie zobaczy jakie to "miodzio" opiekowanie się dzidziusiem:tak:
I spóżnione ale szczere wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak::-)

Z okazji Świąt Wielkanocnych
życzymy
Wam i Waszym rodzinom
wszystkiego najlepszego,
zdrowia, szczęścia i miłośći
oraz
spełnienia wszystkich marzeń!!!
12345hh7.gif

Skończyłam !!!!:-):tak::tak::tak::tak:
Po całym dniu na nogach w większości przy garach, bolą mnie nogi, ale wszystko zrobione. Teraz mężuś zrobi mi kolacyjkę, a ja zamierzam leżeć i nic nie robić cały wieczór:happy::happy::cool2::cool2::happy::happy:.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:-).
I dobranoc, bo chyba dzisiaj już mnie nie będzie:sorry2::wink:.

Witajcie. :happy:
Widzę, ze prawie wszystkie zarobione..
Ale taki uyrok. Ja też dzisiaj wyżywałam się kulinarnie, ale mam zaplecze na najblizsze dobre 3 dni ;-) :tak: .
Moje dziecko dziś mocno zdziwione, bo mama pół dnia w kuchni :szok: . Ale grzeczna była jakby wiedziała, że dzisiaj to już nie należy mamusi denerwować..
Zrobiliśmy z nią rundkę na "poświęcenie jajek", a tam oczy jej z orbit wychodziły i głowa chciała sie urwać, bo sporo dzieci i tak kolorowo..

Spadam i życzę, by te Święta były niezapomniane i rodzinne.
35.gif
http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/koszyczki/35.gif

Dzień dobry kobitki.
A my dzisiaj wybieramy sie do mamy i do teściowej na święta, najpierw moja mama u niej śmniadanko,a potem do teściowej.
Mój mężuś leży w łóżku jeszcze,oglądamy Kubice jak jeżdzi w Formule1.
Ale powoli się szykujemy,bo nie jesmy w domu śniadnaia,tylko do rodziców.
U nas pochmurno i wieje dzisiaj,no to bywajcie,miłego świętowania i objadania.
papapa

Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, witecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech sie w Śmingus Dyngus woda na Was leje a wielkanocny Zając przyniesie radość i nadzieje.Zyczy Wam Vanesska z mama!!!
wielkanoc.gif

aniolek_piskleta.gif
aniolek.gif

reklama
Do góry