reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia - super, że mężulo przyjedzie:tak::-):-):-).
paq1.gif

reklama
Wiem kobitki,że super,że mój mężuś przyjedzie,czekam niecierpliwie.
Ja zrobiłam u szwagierki sernmika,a potem zrobiłysmy karpatke,troche krzywo urosła,ale to jej urok.
Będziemy zaraz smakować,mniam pyszności pewnie.
Niedługo jade od domku,zabiore troche tego ciasta,a troche drugiego.
Pozdro

Witajcie kobitki :happy:
I mnie dopadło przedświąteczne szaleństwo, choć bardziej szaleństewko. Dziś poszła kuchnia, zrobiłam serniczek, coby było na nocną przekaskę, kapustkę kiszoną i salatkę, taką mieszankową. Jutro będzie sprzątanko, bo mężuś w domku. Wiecie, ja ostatnio nic nie mogę zrobić przy Małej, dziś podziałałam, bo wypuścili wcześniej z pracy i chłopina wywietrzył dziecko. Sama chciałam wyjść, by ochłonąć, bo mnie tak wqrzała- wszędzie właziła ciekawska glizda, a jak czegoś zabraniałam to w ryk. :wściekła/y: Na szczęście jak poszli, to trzasnęłam kilkoma garami i wzięłąm się za robotę. Potem już było lepiej.

Donatelka, nie wiem co Ci powiedzieć. Moze zostaw Ty tego swojego na 1 dzień w domu z dzieckiem, bez obiadu i w balaganie. Moze zobaczy jak to miło? No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO URODZINOWEGO!

Ewcia, to Ty się wcale do nas nie odezwiesz i nawet nie próbuj teracić czasu na "głupoty", masz tylko 3 dni, więc naciesz się nim, a opowiesz nam potem ;-) (niekoniecznie ze szczegółami).

Ok. Pozdrawiam Was serdecznie. Być moze jeszcze jutro zajrzę, ale w świeta to już raczej nie. A więc:

Na stole święcone, obok baranek...
no i koszyczek pełen pisanek
wiosenne bazie stoją w wazonie
podczas Wielkiej Nocy miłość w sercach płonie.

Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a takze odpoczynku w rodzinnym gronie życzy Noelia:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Zdrowych, pogodnych i radosnych Swiąt Wielkiej Nocy w milej, cieplej
i rodzinnej atmosferze zyczymy Wam dziewczeta oraz Waszym bliskim (oraz sobie :-p )

Ewcia, to Ty się wcale do nas nie odezwiesz i nawet nie próbuj teracić czasu na "głupoty", masz tylko 3 dni, więc naciesz się nim, a opowiesz nam potem ;-) (niekoniecznie ze szczegółami).

Novaczka zobaczymy,.pewnie ze sie naciesze,ale jak znajde chwile to na pewno napisze bez problemu.

Czekam właśmnie na męża,moje dziecko sie nie doczekało,bo właśnie usnęło,i jutro tatusia zobaczy.
A mama niedługo,hehe

U mnie się karpatka upiekła właśnie(bo u szwagierki jej nie wyszłą hehe-surowa była).

Kasiulla23 pewnie ze bedziemy sie starac,cały czas jak już zaczęliśmy tak dokończymy(ale nie wiadomo kiedy).
Nie będziemy wogóle o dziecku myśleć,a jak będzie to będe happpy,bo wtedy za dużo myśleliśmy i nicii.

Teraz słoiki wstawiłam mężowi,bo stały gotowe do wstawienia w piekarnik,aby zaciągnęły.

Ja dalej czekam i czekam...
Ale już uciekam od was,wyłąćzma kompa,jutro idziemy z śieconką(bynajmniej ammy zamiar).
A jak potem będzie moze jakąś ssekunda to odezwe się,bo popołudniu jedziemy do babic na urodzinki.
Buziaki,dobranoc,papa

Hej dziołchy ,

jestem zarobiona ,mam juz dośc ,a jeszcze muszę placki dwa zrobić i sałatkę:baffled: (może kapusty pekińskiej nie dostane ,bo wczoraj tez nie było ,to nie bede musiała sałatki robić:evil: :chief:

Robiłam u siebie w pokoju mega porządki wiosenne i jestem bardzo zadowolona z siebie ,a Emilce postawiliśmy namiot ,taki plażowy włożylismy jej tam materaz ,kocyk poduszki i jej najlepsze zabawki ,teraz ma swój kącik ,jak idzie sie drzemnąć to mówi "pa pa domku":-D :-D :-D :-D

Ewcia działaj ,działaj :tak: :tak: :tak:

Sewy długo tez nie ma ,mąż pewnie już jest;-) ;-)

reklama
Dzień dobry!

A ja sobie odpuściłam w te swięta... zarobiłabym się sama, z niemowlęciem i bez nikogo do pomocy - bo chłop cały czas w pracy.
No, ale chrzciny mam za 2 tyg to wtedy okna pomyję...

Do góry