reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! U mnie dzis slonce swieci od rana ale i chmury tez sa i wieje ale dobrzer bo mam pranie do powieszenia na dworzu to szybko wyschnie,Moze zdazyprzed deszczem.
Pycha Super ze Majcia juz doszla do siebie i juz daje czadu:-D:-D:-D:-D:-D
Novaczka kredki od miesiaca gdzies moje dziecko widzi na oczy.Z poczatku tez probowala je ugryzc ale jak wszystko z reszta,normalne.Juz coraz lepiej jej wychodzi rysowanie i probuje koleczka na rysowac a poza tym pisze jej Cyferki i sie uczymy liczyc:tak::tak::tak:
Wlosy juz umylam,do sklepu powinnam ruszyc aqle nie wiem jak to sie po toczy:baffled::baffled::baffled:Uprzatne domek do konca (wczoraj za lazienke sie wzielam) i bede czekac na Mame:-):-):-)
vici a co tam jest napisane o JP II:confused:

reklama
Witam:-)
U nas dzisiaj pogoda nieciekawa i zapowiada się siedzenie w domu. Jutro mój mąż bierze sobie wolne i jedziemy na jakieś zakupy przedświąteczne, głównie chodzi nam o prezenty dla dzieci, bo spożywcze jeszcze zdążymy. Nie wiemy co my im kupimy, ten sam dylemat jest przy okazji każdych świąt:baffled:. Może też w końcu jakiego fryzjera zaliczę:cool2:.
A tak wogóle, to co robicie na święta, tzn. chodzi mi o stronę kulinarną:confused:. Ja z ciast przymierzam się do sernika z brzoskwiniami, a reszta.....jeszcze nie wiem:baffled::confused::eek::baffled::-p.

Zuzia ty to kuchara jesteś:tak: Ja zamierzam w końcu nauczyć się coś piec Może jakąś babkę:confused: Podobno najprostsze. Zuzia a może ty byś coś poleciła mamie z dzieckiem w domu która jeszcze się piec nie nauczyła i nie ma za wiele czasu na bawienie się w zbyt pracochłonne ciasta:confused:;-)

Na zajączka Julcia dostanie lalkę ciociobello z wózeczkiem,Muszę przyznać że sama bym się pobawiła taką lalą:tak::-D. Mam nadzieję że Julcia będzie umiała się nią bawić:tak:

Nowaczaka Julcia też już bawi się kredkami. Szczerze mówiąc nawet nie wiem nawet kiedy zaczęła. Któregoś dnia dorwała długopis i zrobiła z niego właściwy urzytek a teraz muszę pilnować by nie przyozdobiła ścian, bo podłoga jest już naznaczona:dry:;-)

Witam ponownie,mały poszedł spać o dziwo,nie wiem ale jakiś zmęczony.
Ja już po zakupkach.
Na wp możecie poczytać jak kpią z naszego Papieża szlag mnie trafił.Weszłam też na stronę tej gazety o której piszą właśnie na wp bo tam jeszcze więcej tych głupot.Wejdźcie sobie na główną str wp i tam jest.

Witajcie Kobitki;

u nas pogodynka kiepska.Nie wiem czy załapiemy się dzisiaj na spacerek.Ostatnio bardzo długo jesteśmy na podwórku i coraz mniej czasu na BB.Przez ten wyjazd do Karpacza wogóle nie myślę oSwiętach i gotowaniu :tak: :tak: :tak: -ale fajnie.A jak będzie kiepskie żarełko w pensjonacie to przynajmniej d..ka zmaleje:-D :-D :-D .
Szykowania cała masa,zrobiłam listę potrzebnych rzeczy i mój mąż sie załamał,ze mamy za małe auto-ciężarówka nam potrzebna,a to tylko cztery dni.
Pycha-bardzo się cieszę,ze Majeczce już lepiej.Wyobrażam sobie jak musiałas się martwić o małą.Pozdrawiamy.

Nowaczka-Ty i Twój mąż to takie artystyczne dusze jesteście.Super.Martysi blog też fajowy.Chciałabym mojemu Kacperkowi taki załóżyc ale ja debil komputerowy jestem:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ,no i z czasem coś u mnie kiepsko ostatnio.A co do kredek to są ponoć takie które dzieci mogą gryzc.Moje dziecię nie przejawia zainteresowania w tym kierunku,natomiast namietnie przegląda gazety szczególnie program TV.

Iwonka-zdjęcia Vanesski supernackie.Widzę,że kompletujemy podobny zestaw podwórkowy dla naszych pociech.Jeszcze mi brakuje piaskownicy,ale Kacper i tak teraz piasek to pewnie tylko by zajadał.
No i pozdrów Mamę od swoich koleżanek BB.

Cloe-co Ty dziewczyno na stare lata bedziesz się uczyć piec.Lepiej leć do cukierni.I czasu więcej i pewność,że wyjdzie.A że nie smakuje jak domowe,no trudno;-) ;-) ;-) :-D

No to narazisko miłe Mamuśki

czesc dziewczyny
ja wczoraj sprztnełam cale mieszkanie:-D :szok:
umylam okna upralam firanki posciel nasza i Lenki odkurzylam podlogi umylam kuchnie lazienke uffff porzadki swiateczne mam z glowy :tak: :tak: :-) :-p :-p

a uwinelam sie z tym przez caly dzien bo mi mama Lenke do siebie zabrala na clutki dzoonek:-p :-p

u nas juz trzydniowka minela tylko Lenka ma jeszcze malutka wysypke na nozkach :confused: :baffled: :confused:

reklama
Witam!
Nie miałam wczoraj prądu przez większość dnia... :wściekła/y: więc mam zaległości w wątku, ale nie nadrobię...

Teraz zmykamy na spacerek ;-)

Do góry