reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A w Austri jest szczepionka na kleszcze bo się dowiadywałam bo tu ich mnóstwo(już są brrrrrrrr a dopiero od niedawna jest ciepło)no ale ta szczepionka do 6 roku życia dopiero:-(No ale my sie chyba zaszczepimy:yes:
No a pytanie co my robimy,że dużo czasu na kompie siedzimy no właśnie NIC:-D;-):-D;-):-D;-)
A tak wogóle to witam z rana:-)

reklama
WITAM I JA
mnie to bardzo cieszy :-) ze tempo zwolniłyscie:tak:

Iwonka Elmo super,ale moje dziecko nie bardzo zwraca uwage jak leci,wiec niema sensu mu kupowac

Kasiulla i Magdalenka ciesze sie ze podałyscie tak swietnie opisane dolegliwosci,ale musze dowiedziec sie ktora wersja jest dobra;-) :happy:

kurcze ja tez nic nie robie :-) ale to moj mały potworek nie daje mi pisac :-( bo zaraz mi kompa wyłancza,teraz złapałam okazje bo mały jeszcze spi ciekawe do ktorej bo wczoraj spalismu do 10.oo:-)

I ja sie witam slonecznie :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:Sniadanko zjadlam czytajac co tam od wczoraj jeszcze bylo na klikane:tak:Po teletubiskach ide do sklepu bo pustki w domku:baffled:
U nas tez sa jakies szczepionki kleszczowe.

No to fajnie macie jak możecie tak poleniuchowac. Mnie mój maluch zgania już o 6 rano więc ja się od rana biorę za sprzątanie i gotowanie a on po jakiejś godzince intensywnej zabawy idzie spac a ja niestety już nie usnę bo wstaje moja córka:-) Także wieczorem padam z nóg i tylko głowę do podusi przyłożę już śpię:-D

:szok: jejciu a moje dziecko jeszcze spi:szok: ,znow nie pojdzie na drzemke jak zawsze miedzy 12-13....tylkp o 15 wtedy spi z 2 godz i wieczorm buszuje do 23.oo:eek: chyba zaraz go obudze.......o juz sie rusza to spadam, jak mi sie uda to jeszcze dzis zajrze:tak:

brenda to masz malego spiszka:tak:,moje dziecko niestety budzi sie wczesnie ,dzis przed 7:baffled::baffled::baffled: Wiec nie ma po mnie melodi do spania bo ja jestem straszny spioch:-D:-D:-D

Hej

my tez dopiero wstałysmy ,teraz Emi mleczko pije :-p :-p
dzis jej na drzemke nie połże wcale ,to pojdzie wcześniej wieczorem spać ,bo od przestawienia godziny wszystko sie jej pokręciło,i na drzemke wczoraj poszła spać o 16 a na noc o 21;30 :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

wczoraj okna umyłam ,:tak: :-) ,jedno mi właściwie tylko zostało:tak:

I ja witam:-)
Moje dziecko po przestawieniu czasu śpi trochę dłużej, tzn. do ok.7.00, a na drzemki i wieczorem chodzi spać po staremu:tak:.
Wczoraj byliśmy na jeszcze jednym spacerze i umyłam też jedno okno. Dzisiaj też trochę umyję i może do świąt wszystkie będą czyste;-):-D. Na zewnątrz trochę się chmurzy:baffled:, ale mam nadzieję, że zdążymy na spacer.
Na obiadek robię dziś pulpeciki w sosie pomidorowym, tylko muszę skoczyć po koncentrat, bo nie mam. Już mi się nie chce gotować osobno dla Kuby, a myślę, że takie pulpety chętnie zje.

reklama
Do góry