reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
Kasiulla - biedna ta Twoja córeczka... Zdrówka, raz jeszcze życze!
A my uciekamy na spacerek, miłego dnia dziewczyny!
jasne w taka pogode nie warto w domu siedziec
Pycha
mama Mai i Marty
witam
kasiulla moja Maja przy trzydniówce miała około 39 i nawet po paracetamolu nie za bardzo spadała, więc bardzo możliwe że to jest to
a my juz po pierwszym wyjściu na dwór, bylismy tylko przed blokiem na placu zabaw, teraz mała śpi, a potem jak wstanie i zje, to pójdziemy gdzieś dalej, bo musimy jeszcze zakupy zrobic
a pogoda nie za bardzo, chociaz słonko fajnie grzeje, to wieje wiatr
kasiulla moja Maja przy trzydniówce miała około 39 i nawet po paracetamolu nie za bardzo spadała, więc bardzo możliwe że to jest to
a my juz po pierwszym wyjściu na dwór, bylismy tylko przed blokiem na placu zabaw, teraz mała śpi, a potem jak wstanie i zje, to pójdziemy gdzieś dalej, bo musimy jeszcze zakupy zrobic
kasiulla23
Mama marcowa'06
witam
tak slysze i widze co dzieje sie znow za oknem noby slonko strasznie grzeje ale witr wiej okropnie
Pycha
mama Mai i Marty
oj widzę że wszystkie pouciekałyście na dwór
szkoda bo nie lubie pić sama kawy :-)
szkoda bo nie lubie pić sama kawy :-)
Pycha
mama Mai i Marty
o kasiulla jestes
i jak teraz z Lenka???
i jak teraz z Lenka???
Pycha
mama Mai i Marty
tak slysze i widze co dzieje sie znow za oknem noby slonko strasznie grzeje ale witr wiej okropnie
my byłysmy w sumie 1,5 godziny i bardzo zmarzłam, a raczej nie należe do zmarzluchów
kasiulla23
Mama marcowa'06
spi juz 1,5 godziny chyba odsypia noc
a jeszcze jedno mnie zaniepokoilo okolo 4 .30 dalam jej czopek i zmienilam pieluche i jak wstala ok 10 to miala sucha pieluche mimo ze wypila okolo 100 ml wody czy to mozliwe ze sie pocila i nie oddala moczu prezz taki czas???
a ja jestem zmarzluch
ale te "wiatry" to jakas nowosc przynajmniej ja nie pamietam takich dni
a jeszcze jedno mnie zaniepokoilo okolo 4 .30 dalam jej czopek i zmienilam pieluche i jak wstala ok 10 to miala sucha pieluche mimo ze wypila okolo 100 ml wody czy to mozliwe ze sie pocila i nie oddala moczu prezz taki czas???
a ja jestem zmarzluch
ale te "wiatry" to jakas nowosc przynajmniej ja nie pamietam takich dni
Pycha
mama Mai i Marty
kasiulla mysle że nie powinnas sie przejmowac tym, że przez 5 godzin nie sikała, może organizm potrzbuje teraz więcej wody,
teraz nie moge sobie przypomnieć kiedy to było, ale moja Maja tez miała takich kilka dni, ze mało sikała i tez mnie to niepokoiło i tak sie zastanawiam czy to własnie nie przy takiej wysokiej temperaturze??????
a to że mała śpi to bardzo dobrze :-)
teraz nie moge sobie przypomnieć kiedy to było, ale moja Maja tez miała takich kilka dni, ze mało sikała i tez mnie to niepokoiło i tak sie zastanawiam czy to własnie nie przy takiej wysokiej temperaturze??????
a to że mała śpi to bardzo dobrze :-)
reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
a tak w ogole to mamusie sa bardzo spragnione sloneczka
bo tylko wyszlo od razu pustki na forum i tylko kilka stron na dobe
bo tylko wyszlo od razu pustki na forum i tylko kilka stron na dobe
Podziel się: