reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny.
Jak dzionek? Dziś poszłam z Martynią na spacer do pracy do taty. Pół godzinki piechotą przez park.. Tam trochę była przerażona "ciotkami", które ją dopadły, ale jako rezolutna dziewczynka nie pokazała im ząbków, o które pytały, :no: nie chciała dreptać, by pokazać jak "chodzi":no: i była ospała, trzymała palce w buźce, wiec dały spokój. Wtedy wszysko pokazała!!:-D Mądrala mała.

Kasiulla, moze Cloe ma rację?

Pozdrawiam Was i DOBRANOC. Oddaje meżowi komputer..;-) :-D :-D :baffled: :tak:

reklama
Witam wieczorkiem
U mnie wszyscy śpią i kompik jest mój i tylko mój:-D:-D
Dzień minął dobrze choć trochę mój mężuś mi ciśnienie podniósł ale zaraz ostudził.Byliśmy na babytrefen bo mały się na czas obudził i szalał 2 godzinki z dzieciakami.

A my jutro mamy gosci,przyjezdza Roberta siostra cioteczna z niemiec wraz z mezem i coreczka prawie roczna:tak:A i zapomnialam napisac ze moje dziecko od kilku dni wszystko chce liczyc:-D:-D:-D:-DNa razie wychodz jej tylko tssy,tssy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di pokazuje jak wyglada cyfra 3:tak:

Vanesska to mądra dziewczynka jak już liczy wszystko:-D
My najazd gości mamy w piątek przed świętami więc na prasowanie mam też czas;-)chyba,że któraś chętna:-D:-D

O nie z prasowaniem to nie do mnie:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
No i te swieta to sa juz tuz tuz:tak:
A moja mam kupila w koncu wnusi rowerek i jeszcze cos,Tez przed swietami przyjezdza:tak:Smiejemy sie ze na swieta bedzie zjazd rodzinno unijny:-D:-D:-D:-DPolska-Niemcy-Czechy

no to nieźle macie rozwianą rodzinkę.U nas na urodziny małego będzie polsko-austryjacko-niemiecki hihi.Rowerek już zapłacili podobno i czekają na dostawe.

Leika na szczepieniu MMr nie bylysmy bo maial katar mala

zbilismy goraczke pyralgina
byl lekarz i powiedzial ze mozliwe ze to tzrydniowka albo bardzo silny wirus ktory zaczal od goraczki (bo nawet gardlo nie jest czerwone)
mamy zbijac temperature i podawac lek przeciwirusowy

a czy wiedzialyscie ze jesli kobieta w ciazy w pierwszych trzech miesiacach zetknie sie z wirusem trzydniowki to prawie na 100 % poroni??:szok:

reklama
Do góry