reklama
WerEla
Fan(ka)
Kobiety a moje dziecko zawsze śpi godzinę z zegarkiem w ręku
Jak była malutka to potrafiła spać 15 minut lub pół godzinki, szału dostawałam.
Ale jak na spacer szłyśmy to spała trzy godziny, ale w domu to 15 minut
Jak była malutka to potrafiła spać 15 minut lub pół godzinki, szału dostawałam.
Ale jak na spacer szłyśmy to spała trzy godziny, ale w domu to 15 minut
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Czasami tak jest bo trudno o wszystkich pamietac jak nas tu jest cale grono z czego sie bardzo cieszeNo wiesz sewa probuje jakos zagadac a tu nic:-( Rozmowa toczy sie pomiedzy dwiema mamusiami
Przeciez wszyscy Cie milo przywitali :-)
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Tyle że ja jestem laik w tych suwaczkach iwonka a co porabia Twoj szkrab jak nie spi a Ty siedzisz przed kąpem Ja tak nie moge Jak moj synuś sie obudzi to juz cala musze być dla Niego;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja musze troche rzeczy na szykowac do tesciowej,juz mi smutno ze nie bede z wami klikac
Pycha
mama Mai i Marty
i ja jestem ale chyba na chwile, bo moje dziecko kręci się koło mnie, więc albo coś zbroi albo wyłaczy mi kompa
Magdalena tak to juz jest że raz ci ktoś odpisze a raz nie, musisz się przyzwyczaić, ale czytamy wszystko
Magdalena tak to juz jest że raz ci ktoś odpisze a raz nie, musisz się przyzwyczaić, ale czytamy wszystko
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Nie przejmujcie sie mna tak ale to mile dziekuje Wlasnie czytalam sobie Wasze posty i pomyslalam ale super wiec chcialam sie wkrecic dlatego przez chwile bylo smutno ale juz oki
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Iwonka - nam też już smutno, że cię nie będzie;-):-(.
Magda - tyle nas tu jest, że trudno na wszystko odpisać, ale wszystko czytamy. A ile ma twój synuś
Moje dziecię zasnęło z nudów. Mam chwilę dla was. Dosłownie chwilę, bo on po południu raczej krótko śpi (albo wcale).
Magda - tyle nas tu jest, że trudno na wszystko odpisać, ale wszystko czytamy. A ile ma twój synuś
Moje dziecię zasnęło z nudów. Mam chwilę dla was. Dosłownie chwilę, bo on po południu raczej krótko śpi (albo wcale).
Podziel się: