reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O wróciła obrażona księżniczka z kuchni i mówi "mama pać mam banaja"
(czyt:. banana). Poszła do kuchni wlazła na krzesło i wzięła sobie banana z szafki i otworzyła. A jak pytałam czy zje obiad to nie chciała, dobrze że chociaż na banana ją naszła ochota :)

reklama
O wróciła obrażona księżniczka z kuchni i mówi "mama pać mam banaja"
(czyt:. banana). Poszła do kuchni wlazła na krzesło i wzięła sobie banana z szafki i otworzyła. A jak pytałam czy zje obiad to nie chciała, dobrze że chociaż na banana ją naszła ochota :)
Twoja córa rzeczywiście za chwilę sama sobie obiad ugotuje:-D:-D:-D. A mamusia będzie plotkować z ciociami z BB;-):tak::-D.

Ale dziewczyny zazdroszczę Wam, że już maluszki tak ładnie mówią. Mój Kubuś to dopiero tylko mama, tata, baba i jakieś mało zrozumiałe wyrazy. Już nie mogę się doczekać, jak będzie z nami rozmawiał. Na razie to naśladuje nas mały małpiszonek:)

Natka - tak to już jest, że najpierw nie możemy się doczekać, aż zaczną mówić, a potem chcemy, żeby choć chwilę pomilczały;-):-D. Wiem to z doświadczenia, bo mam małą gadułę w domu:tak:.

O rany ,moje dziecko wreszcie zasęło.Nie chciał jeść obiadu marudnik jeden.dzisiaj taki dzień popaprany czy co?Ale dzięki cykającemu minutnikowi zjadł zupkę.Na koniec wrzucił ten minutnik do talerza i już:-D :-D :-D .Ale na szczęscie większość zupy zjedzona.
Magda -Ty się nie obrażaj tylko pisz o czym chcesz.My to napewno przeczytamy:tak: :tak: :tak:
A ja tej gazetki mojemu chłopuniowi nie pokażę,bo będzie mi pózniej cały czas dogryzał.I tak mi wypomina,że więcej czasu spędzam przed monitorem niż z nim;-) ;-) ;-) .
Cholerka kiedyś moje dziecko miało taki apetyt...

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Ja też uciekam. Mały wstał po trzech godz:szok: idę teraz dać mu jeść. Pojawię się potem.
Iwonka chyba się już dziś nie spotkamy. Miłego pobytu u teściowej:tak: a jutro szałowej fryzury:tak: :tak: :tak: Pa!

Jestem na sekunkę, ale to klikanie z wami uzależnia :-D

Madziunia pojaw się wieczorkiem to będzie można pogadać jak dzieci już śpią (chociaż twój to nocny marek).

IWONKA to wracaj szybko od teściowej i życzę udanej wizyty u fryzjera.I żeby Vanesska nie płakała jak będziesz się robiła jeszcze piękniejsza niż jesteś ;-)

reklama
Do góry