reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O kurcze Pycha, to super. Strzelce przecież tak blisko:) No, ale nie wiem co będzie po powrocie do domu... Bo od poniedziałku mój chłop jest strasznie zabiegany i na palcach jednej ręki mozna policzyć ile godzin z nami spędza. Wczoraj był np tylko 45 minut. Wykąpał z moim tatą Kubusia i poszedł sobie na siatkówkę, a ja głupia siedzę całymi dniami (po pracy) w domu i nawet głupio mi pomyśleć, że mogłabym wyjść gdzieś wieczorem.

reklama
:-D :-D :-D :-) :-) :-) :eek: :eek: :eek:

No jestem juz po salarium ,:cool2: :cool2: przyjemnie było

chyba moje dziewcze się juz obudziło ,ale to by było dziwne ,bo ona lubi pospać ,zaraz ide pod drzwi posłuchac

Witam WerEla pytała o mojego szkraba Moj synuś, Oliwierek ma 1,5 roczku i chociaż wieczorami chodzi późno spać to w ciągu dnia spi 3 lub 3 godziny i wtedy mogę zrobić coś w domu lub wypić kawke bo jak już nie śpi to prawie cały czas na rączkach a jak chce żeby sie czymś zajął to stoi przy mnie i wyciąga rączki:) Właśnie teraz śpi dlatego do Was\wpadłam pogadać:-D

reklama
Moja spała wczoraj 3i pół godziny ,a dzień wcześniej 4 godziny ,:szok:

zawsze zasłaniałam jej rolete ,ale juz tak nie robie i zaraz są efekty ,po półtorej godzinki sie obudziła:tak:

Do góry