reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAJCIE KOBITKI WSZYSTKIE-WITAM SIĘ I KŁANIAM JESZCZE RAZZZZ!!!!:rofl: :rofl: :rofl:

Fajnie ze się stęskniłyście iw ogóle,ż epamiętacie.

WITAM NOWE MAMUŚKI!!!

Czytałam i czytałąm i doczyta łam!!

Troszke o mnie!:::

Mąż był i już w niedziele wyjechał-wraca 5 maja(masakra tyle czekać).

Ale dam rade,zawsze daje, z wami gawędze i czas leci.
Widze dużo nowych zdjątek,też wstawie nowe,ale juterko oki/!

Ja z mężem CZY SIĘ STARALIŚMY O BABY????? PYTANIE PEWNIE ZE TAK,ALE CZEKAM NA REZULTATY,CALE DWA TYGDONIE SIE STARALISMY,MOZE COSIK BEDZIE A MOZE NIE,CZAS POKAZE I NIC NA SIŁE.
Ja czekam teraz do 25,bo mam dostać wtedy @ i jak nie będzie to zrobie teścik,a wcześniej nie będe robiłą.

Matuś mój szkrabek własnie się kąie sam,a ja sobie psize do was.
I od dzisiaj minimum raz dziennie napisze przysięgam.

A ja nic nie porabiałam w sumie ciekawego, szukałam pracy tzn podania skłądałąm,bo z zawodu jestem nauczycielką i już teraz na wrzesień podania trzeba skłądać, no i matka podania do przedszkola też musze składać,ale najpierw trzeba je pobrać9he nie chce mi się, a mam czas do końca kwietnia--chyba zdążę?!!).

No to tyle w sumie.buziaki!

reklama
jestem, ale na chwilunię, bo zaraz musze dac mojemu dziecku mleczko i położyć spać

Donatella ale masz małego przystojniaczka :-) i rowerek tez bardzo fajny

iwonka twoja córcia sliczniutka, taka mała czarnulka :-)

a ja w imieniu Majci dziekuję za komplementy, a to zdjęcie to z dzisiaj jak jadła ciasteczko :-) maiłam chwilę spokoju, bo ogólnie to cały dzien mi marudziła :no:

Ewcia trzymamy kciuki za rodzenstwo dla Mateuszka :-)

Kurka 20 min musiałam czytać, tyle znowu napisałyście :tak: a jak ja byłam to nie miałam z kim pogadać :wściekła/y:

Mój skarbek już śpi słodziutko i smaczniutko. Szczęśliwa była bo mama nie siedziała przy kompie tylko z nią.

Piękne te nasze dzieci :rolleyes:

Ja ostatnio rozmawiałam z pediatrą Weroniki czy szczepić ją na pneumokoki to powiedziała żeby to traktować jako reklamę. I rzeczywiście poczytałam w internecie to ta szczepionka nie chroni przed wszystkimi wirusami tylko jakąś częścią. Powiedziała mi jakąś inną szczepionkę którą warto jest zrobić dziecku przed pójściem do przedszkola, ale nazwy teraz nie pamiętam, jak sobie przypomnę to wam napiszę.
A ta druga szczepionka to co to jest, ja nawet o niej nie słyszałam?? Ta jakaś na m...:confused:

EWCIA - ale fajnie że się staracie o drugiego dzidziusia, my się ciągle jeszcze zastanawiamy.

Widzicie musimy brać przykład z Ewci, ona ma ochotę na amory. Ja wam mówię że to wszystko że siedzimy tutaj cały dzień i plotkujemy, później jesteśmy tak zmęczone że nie mamy ochoty na miłostki :tak:
A później będziemy zdziwione jak nasi mężowie któregoś dnia wrócą do domu i się spakują :wściekła/y:
A dziękuję za komplement, ale ładna to ja kiedyś może byłam, teraz nie dbam już o siebie, nawet nie chce mi się malować i nic mi się nie chce.

To jutro trzeba jakiegoś drineczka wypić za zdrówko NAUR, oczywiście tylko mamy niekarmiące !!!

Dziewczyny nie straszcie mnie z tymi szczurami w kibelku. To ja chyba od dzisiaj będę korzystała z nocnika Weroniki skoro ona go nie używa. To jest masakra !!!
Odnośnie "masakry", która oglądała "TESTOSTERON"??????
Boooooooski film, ja myślałam że się posikam w kinie :tak:

Fajnie. I znowu nikogo nie ma :unibrow:
Oj babeczki i znowu będziecie siedziały zaraz do późnej nocki.
A ja idę się zaraz wykąpać i może się poprzytulam troszkę do mojego ukochanego bo leży sam w sypialni ;-) a mi się @ dzisiaj skończył.

Wiecie jak my się porozumiewamy w jednym mieszkaniu z moim Marcinkiem ???????????
Gadamy na gg :-D ;-) :tak:

reklama
Ja też jestem!!! Dziecię już śpi, mam wole. Dziewczyny Wy tu o amorach, Ze Wam się nie chce, a ja już zdycham bez tych amorów:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Jak chłop przyjedzie, a to już za tydz. to ja tu do Was chyba nie będę zaglądać:tak:;-) :tak:;-) :tak: bo będą amory, aż do upadłego;-) aby potem było co wspominać jak pojedzie i wróci dopiero w wakacje:tak: :tak: :tak:

Ewcia to my koleżanki po fachu:tak:jesteśmy. Czego Ty uczysz kobieto?

Do góry