E
Ewcia81
Gość
WITAJCIE KOBITKI WSZYSTKIE-WITAM SIĘ I KŁANIAM JESZCZE RAZZZZ!!!!
Fajnie ze się stęskniłyście iw ogóle,ż epamiętacie.
WITAM NOWE MAMUŚKI!!!
Czytałam i czytałąm i doczyta łam!!
Troszke o mnie!:::
Mąż był i już w niedziele wyjechał-wraca 5 maja(masakra tyle czekać).
Ale dam rade,zawsze daje, z wami gawędze i czas leci.
Widze dużo nowych zdjątek,też wstawie nowe,ale juterko oki/!
Ja z mężem CZY SIĘ STARALIŚMY O BABY????? PYTANIE PEWNIE ZE TAK,ALE CZEKAM NA REZULTATY,CALE DWA TYGDONIE SIE STARALISMY,MOZE COSIK BEDZIE A MOZE NIE,CZAS POKAZE I NIC NA SIŁE.
Ja czekam teraz do 25,bo mam dostać wtedy @ i jak nie będzie to zrobie teścik,a wcześniej nie będe robiłą.
Matuś mój szkrabek własnie się kąie sam,a ja sobie psize do was.
I od dzisiaj minimum raz dziennie napisze przysięgam.
A ja nic nie porabiałam w sumie ciekawego, szukałam pracy tzn podania skłądałąm,bo z zawodu jestem nauczycielką i już teraz na wrzesień podania trzeba skłądać, no i matka podania do przedszkola też musze składać,ale najpierw trzeba je pobrać9he nie chce mi się, a mam czas do końca kwietnia--chyba zdążę?!!).
No to tyle w sumie.buziaki!
Fajnie ze się stęskniłyście iw ogóle,ż epamiętacie.
WITAM NOWE MAMUŚKI!!!
Czytałam i czytałąm i doczyta łam!!
Troszke o mnie!:::
Mąż był i już w niedziele wyjechał-wraca 5 maja(masakra tyle czekać).
Ale dam rade,zawsze daje, z wami gawędze i czas leci.
Widze dużo nowych zdjątek,też wstawie nowe,ale juterko oki/!
Ja z mężem CZY SIĘ STARALIŚMY O BABY????? PYTANIE PEWNIE ZE TAK,ALE CZEKAM NA REZULTATY,CALE DWA TYGDONIE SIE STARALISMY,MOZE COSIK BEDZIE A MOZE NIE,CZAS POKAZE I NIC NA SIŁE.
Ja czekam teraz do 25,bo mam dostać wtedy @ i jak nie będzie to zrobie teścik,a wcześniej nie będe robiłą.
Matuś mój szkrabek własnie się kąie sam,a ja sobie psize do was.
I od dzisiaj minimum raz dziennie napisze przysięgam.
A ja nic nie porabiałam w sumie ciekawego, szukałam pracy tzn podania skłądałąm,bo z zawodu jestem nauczycielką i już teraz na wrzesień podania trzeba skłądać, no i matka podania do przedszkola też musze składać,ale najpierw trzeba je pobrać9he nie chce mi się, a mam czas do końca kwietnia--chyba zdążę?!!).
No to tyle w sumie.buziaki!