reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Właśnie też coś słyszałam w Teleexpresie, ale nie wszystko. Straszna ta sepsa:-(. Wogóle, jak sobie pomyślę, ile różnych chorób jeszcze mogą złapać nasze dzieci, to aż włos się jeży:szok:.
Moje dzieciaki już po szaleństwie w wannie. Znowu cała łazienka zatopiona. Teraz mój mąż się tam relaksuje. Zrobił już sałatkę na kolację, to mu pozwoliłam;-):tak::-D.
Pycha - Maja super wygląda na tym zdjęciu:tak::tak::tak:.

reklama
Mi moja pediatra w ksiazeczce zapisala nazwy tych szczepionek na pneumokiki i menigokoki.To co pisalam o telexpresie to nie jestem w 100% pewna czy to po pierwsze u nas w Pl i czy tak dokladnie bylo.Moze popwiedza w Faktach lub Wiadomosciach a jak nie to mozna obejrzec w necie dzisiejszy odcinek Tele,,,,su

Witam wieczorkiem!:-) A ja dziś cały dzień poza domem. Dentysta zaliczony:tak: powiem Wam, że nawet przyjemnie było;-) Napisałyście sporo, wszystko przeczytałam, ale za dużo wiadomości na raz i pomieszało mi się wszystko:tak: :-(

Ewcia kobieto my tu wszystkie o Ciebie marwiłyśmy się. Zaraz nam jak na spowiedzi wszystko opowiadaj. Co u Ciebie?

Witam też nową mamę:-) :tak:

Co do historii ze szczurem. Nie chcę Was straszyć, ale u mojej ciotki, która mieszka na 9 piętrze szczur wyszedł z kibelka:szok: :szok: :szok: :szok: ja do dziś mam stracha jak o tym sobie przypomnę. No i teraz sobie przypomniałam i będę miała stres:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: w WC.

z tego co wyczytałam to duuuużo tu młodych mamusiek. Ja jestem rocznik 76. w maju wpiszę jedyneczkę za trójeczką.

No i więcej nie pamietam co tam popisałyście:no: . Na tym skończę swoje wywody podsumowujące dzisiejszy dzień:-D :-D :-D :-D :-D

Aaaaa jeszcze jedno fajne zdjęcia :tak: :tak: :tak: powklejałyście.
Sepsa:szok: :szok: :szok: na samą myśl słabo mi się robi. Już tu kiedyś klikałyśmy o tym i ktoś stwierdził, że te szczepionki, które są u nas dostępne to działają na inne szczepy wirusów. No i ja już nic nie wiem na ten temat.

No niestety ta sepsa panuje w moim rejonie.Chodzi o powiat brzeski i sam Brzeg.Już kilkoro dzieci jest chorych.To straszne.Staram się nie wychodzić z kacperkiem do dużych sklepów czy innych skupisk ludzi.spacerujemy wyłącznie na powietrzu.A o wizycie w przychodni to nawet nie myślę..:no: :no: :no: .Skóra cierpnie na plecach.

Iwonka-bujaczek bardzo fajny.Kacper się pohustał,ale on jeszcze nie chodzi i trochę mu trudno to wychodzi.Nie potrafi sam wejść ani zejść,no i trzeba go bardzo pilnować.A'propos pilnowania to właśnie najadł się ziemi z doniczki.Na szczęście niezbyt dużo....a ja pisałam ,że mu apetyt zmalał:szok: :szok: :szok: .
A co do szczurów w wieżowcach to mogą poruszać się rurami kanalizacyjnymi.Pamiętam taki artykuł w gazecie jak to szczur ugryzł kobitke ,która usiadła na kibelku.

A co do szczurów w wieżowcach to mogą poruszać się rurami kanalizacyjnymi.Pamiętam taki artykuł w gazecie jak to szczur ugryzł kobitke ,która usiadła na kibelku.
Donatella nie strasz sewy:szok::-D Ale to prawda ze one sie przemieszczaja kanalizacja bo sama widzialam na wlasne oczy:szok:ale tez jak sa z sypy na smieci to laza
No i w Faktach nic nie mowili a nie moge znalezc strony gdzie powtarzaja teleexpress,tzn jest ale z 20 marca odcinek a kiedys jak sprawdzalam to byl na bierzaco:dry:Ide kapac dziecko.Pa

Donatella A jak sie sprawuje taki rowerek:confused:Bo szukam prezentui dla swojej ale nie wiem co jej kupic ma moja mama:confused:Super zdjecie:-):-):-):-):-)

Iwonka rowerek jest super.jest troszkę większy niż te ze zwierzątkami na kierownicy,ale za to dłużej dziecku posłuży.Jakoś ten bardziej mi się podobał.Polecam.Chociaż może dla dziewczynki lepszy będzie ze zwierzątkiem ...

reklama
Do góry