reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NOELIA - to witaj w klubie, ja też uwielbiam tego alkoholika ;-)
To może ta twoja szwagierka zostawiła w domu poczucie humoru??

Mówię ci dla mnie film bomba, świetna obsada gra. Ja lubię takie filmy.
Może jej akurat nie podpasował.

EWUNIA - ja mam nadzieję że @ nie będzie i trzeba będzie kupić teścik. Moża ja też wreszcie się zdecyduję.
To ty chcesz teraz do pracy iść??

To mamy nauczycielki dwie, super. A co studiowałyście??

reklama
Tez sie powaznie zastanawiam nad tymi szczepionkami ,choć kasy za dużo to nie mam ,chyba kase z podatku na to przeznacze ,jakis porzytek będzie z matki która w domu siedzi
Mi pediatra polecala te wszystkie szczepionki zebym zrobila wlasnie jak dziecko skonczy dwa latka.tez bedziemy kaske zbierac na to i raz jedno zrobimy szczepienie ,pozniej drugie.

Witajcie domamy!:-)
Juz parę razy do Was sie odzywałam, ale gdzieś zginęłam posród Waszych postów. Tempo macie zastraszające.:szok: Często tak jest, ze zdążę poczytać co naklikałyście i muszę uciekać sprzed monitora, bo albo dzidzia, albo obiad, albo mąż, albo jeszcze coś innego i juz nie zdążę się wklepać. Ale teraz się zawzięłam!!!
Werela- z tym nocnikiem to nie końca rozwiążesz sprawę, bo przecież zawartości też sie trzeba pozbyć ;-)
A co do wieku, to mogę robić za seniorkę rodu :-D '71
Pozdrawiam.

Ja skończyłam geografię :tak: :tak: :tak: Jestem globusicą;-)

Dziewczyny! Nie chciejcie wysyłać nigdzie mężów:no: :no: :no: Przerypane tak bez chłopa w domu :tak: :tak:

No to po amorkach, Marcin już śpi :-(, zresztą już mi się odechciało ;-)

Ale mamy tempo kobietki w pisaniu :-)

Ja też nie wiem, może lepiej szczepić. Jak trzeba to i kaska się znajdzie. Tylko z drugiej strony czy to żeczywiście jest takie dobre. Wiecie firmy farmaceutyczne zarabiają fortunę. Ale skoro tyle dzieci choruje to lepiej szczepić !!!

Dobrze że u nas każdy ma swojego laptopa ;-) bo pewnie miałabym ten sam problem co wy.

A gdzie siedzi twój mąż SEWA (jeśli źle napisałam to przepraszam)??

reklama
No właśnie, mój slubny też wrócil, ale jeszcze poszedł do sąsiadki.. :baffled:
ale przynajmniej mogę jeszcze coś kliknąć

Ja też mam za sobą 2 lata nauczycielskie- muzyczka

Do góry