reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj cholerka zapomniałam że umawiałysmy sie na 17 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y: ale musiałam jechac na zakupy i na pocztę :no: ale zaraz zrobię sobie herbatkę z cytrynka i sokiem malinowym, moze któraś jeszcze ze mną wypiję???? :-)

reklama
Iwonka - ja wiem, że w trakcie @ nie powinno się nic robić z włosami, żadnych zabiegów kosmetycznych - bo np. trwała może nie wyjść a farba się nierównomiernie wchłonie. to kwestia braku równowagi hormonalnej.

redMayka - przede wszystkim czerwona kartka dla Twojego męża! Powinien stać po Twojej stronie i nie pozwalać nikomu - nawet Twojej matce- protekcjonalnie Cię traktować...

Straszna historia z tym szczurem :szok:

Naur - witamy w naszym gronie :tak: Fajnie, że nasze grono zasili wkrótce kolejny maluszek :) Termin masz na sierpień, tak? :)

werEla- śliczna dziewczyna z ciebie :tak::tak:

Oj i ja zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Przepraszam:sick: ale tez wyszlam do sklepu i swiezego powietrza na lapac:tak::-),bo w koncu w dzien nie wychodzilam:no:Ale teraz z cherbatka dolaczam :tak::-)
WerEla fajne zdjecie :-):-):-):-)
Donatella i jak konik sie podoba dziecku:confused:
Pycha Majka tez ma fajna fotke :tak:A co jadla ze taka szczesliwa:-D:-D:-D
Ogladalyscie teleexpress:confused:

Mowili w telexpresie o dziewczynce chorej na sepse ktora jest w ciezkim stanie w szpitalu.Lekarz pierwszego kontaktu leczyl ja na przeziebienie a okazalo sie ze to sepsa i przez to ze nie odrazu bylo rozpoznanie choroby tej to dziewczynka wyladowala w szpitalu.Nie pamietam w jakim to miescie ale zdecydowali ze 11000 dzieci beda natychmiast szczepic przciw menigokokom
Tylo cos uslyszalam bo juz wlasnie wychodzilam z domu

No i miałam pisać, ale sen mnie zmógł, potem głód a potem Julka się wściekła. Niezłe macie tu tępo, 5 stron już przybyło!

WerEla niedługo sie spotkamy i w lutowych, tylko administracja wydobrzeje.
Noelia dziękuję w imieniu Julki, owszem urwis jakisch mało, broi za dwoje!

Nie wiem juz kto to pytał, płeć narazioe nie znana, następne usg jakoś na początku kwietnia, więc już niedługo. A termin mam na sierpień.

Widziałam też coś o rocznikach, ja '81 jestem, czuję się i wyglądam młodziej (czasem o młodociane macierzyństwo mnie posądzają) a jutro dokładnie stuknie mi 26 lat. Za to dzieciatych znajomych prawie nie mam, jakoś tylko my tacy dzieciorobni, hihi.

reklama
A sepsa..br....ja własnie zastanawiam się nad szcepieniem Julki na meningokoki, tylko to b.drogie cholerstwo. I jeszcze pneumokoki...

Do góry