reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chyba tak normalnie, ponad godzinkę. Nawet nie wiem bo czas tak szybko mi zleciał. Dawno takiego filmu nie oglądałam. Od samego początku do końca filmu wszyscy się hihrali. Dobry film na poprawę nastroju. I trening brzuszka :-D

reklama
ja zdecydowanie należę do tych młodszych mam na tym wątku ;-) a może nawet jestem najmłodsza ;-)

Ewcia- trzymamy kciuki!!! :)

Sewa ,biedny bedzie ten twój mąż jak go w końcu dopadniesz:baffled: :baffled: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D

A z ta sepsa to sie straszne rzeczy dzieją i niewiadomo co zrobić ,jedni polecaja szczepienia inni odradzaja ,juz sama nie wiem :no: :no: :baffled:
a poza tym musiałabym zaszczepic na HIB,potem na PNEUMOKOKI ,a potem jeszcze MINOKOKI czy jak się to pisze :zawstydzona/y: CZYSTE SZLEŃSTWO

A orientujecie się moze ile jedna dawka na te mino....koki kosztuje:confused:

A moja szwagierka była na tym i stwierdziła ze nie było sie z czego śmiać:eek: :eek: :eek: ,ale ja bym chętnie poszła bo uwielbiam Borysa Szyca:tak: :-p :-p :-p :-p :-p
nawet ogladajac z nim wywiad ,to się hihrałam w głos:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Dziewczyny świetne zdjęcia powklejałyście ,Majeczka taka roześmiana ,a Kacperek duzy i taki poważny na swoim pojeździe,a Vaneska z tym kieliszkiem to bomba,

A widzicie to ja już wszystko rozumiem, ja też muszę gdzieś mojego mężczyznę wysłać to może się za nim stęsknię :tak:

Bo na amorki ochotę mają te panie, których mążowie są daleko.

Ja też już nie wiem czy lepiej szczepić czy nie :baffled:, ci lekarze niech się wreszcie zdecydują. Przecież to fortuna musi być żeby wszystkie szczepienia wykupić :wściekła/y:, nie rozumiem dlaczego tylko bogate osoby mogą w Polsce ochronić swoje dzieci. Denerwuje mnie to okropnie.
Iwonka nam gdzieś przepadła. Piękna ta jej kruszynka ;-) nie mogą się na nią napatrzeć.

I ja jestem w koncu:tak:Bo moj sobie gral a teraz poszedl sie kapac wiec ja szybko na BB:-D
Pycha Tak Vanesska z kieliszkiem bo pila z goscmi za mamy i taty zdrowie :-D:-D:-D
Ewa powodzenia,oby rodzenstwo dla Mateuszka w brzuszku juz bylo:tak::-)

a wiecej nie pamietam o czy pisalyscie bo sie spiesze zebym i ja mogla cos kliknac za nim mnie wygoni R z tad:wściekła/y:
Co do tej szczepionki na te menigokoki czy jak im tam to cos kolo chyba 200_250 ale nie pamietam ile mi mowila pediatra.Ja tam bede szczepic czy reklama czy nie.Chociaz :tak: w jakims procencie moze uchroni to moje dziecko.

Tez sie powaznie zastanawiam nad tymi szczepionkami ,choć kasy za dużo to nie mam ,chyba kase z podatku na to przeznacze ,jakis porzytek będzie z matki która w domu siedzi

reklama
WerEla ja bym swojego wyslala gdzies na jakis czas zeby nie tylko pozniej miec po dluzszej przerwie ochote na amory ale i zeby od niego odpoczac :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Leika to ile masz lat:confused::happy:
Moi tesciowie tez byli na tym filmie i w sumi im sie podobal:tak:

Do góry