reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jakieś mało wyraźne te zdjęcie, trudno. Ale udało mi się ;-)
IWONKA - dziękuję za podpowiedź.

Weronika ogląda teraz Elmo to pędzę do kuchni wstawić wodę :) i już do was wracam szybciutko :tak:

Już jestem z gorącą kawką, mniam. Od razu milej się pije kawusię w dobrym towarzystwie :-)

Ale miało nas być więcej :( Dzieciaczki nie dały mamusią wyjść na spotkanie :)

A to zdjęcie było w Szkocji zrobione, mam tam brata to pojechaliśmy go odwiedzić po 8 miesiącach rozłąki ;-)
Piękne miejsce, chętnie jeszcze raz bym tam pojechała.

Cześć dziewczyny!:-) Kawa zrobiona i zamierzam ją wypić w miłym towarzystwie:tak: Chciałam wam wkleić kilka zdjęc ślicznie podanej kawusi ze śmietanką i ciacha że palce lizać ale jak zwykle nic z tego nie wyszło:wściekła/y: A może to mój komp postanowił zrobić mi na złość, Ja już naprawdę zaczynam wierzyć w złośliwość przedmiotów martwych.:wściekła/y:
Ewcia mam nadzieje że jeszcze zajrzysz dziś i napiszesz co porabiałaś jak ciebie nie było:tak: Wszyscy tu za tobą tęskniliśmy.

Iwonka ja też jestem rocznik '78 Stare z nas d...py nie ma co:tak:;-)

Werela Szkocja rzeczywiście jest piękna:tak: Z ciebie też jest niczego sobie dziewczyna:tak:

Tak jak myślałam-pora kawki i spotkania a moje dziecię sie obudziło.
Dokończyliśmy zupkę z obiadku,która wcześniej była be.
Teraz musimy zapoznać się z bujaczkiem-konikiem którego właśnie przywiezli...:tak: :tak: :tak:

A ja muszę już zmykać do mojego aniołka bo się już bajeczki znudziły.
Kawka wypita, dziękuję za miłe towarzystwo. Wrócę chyba dopiero jak Wercia zaśnie bo muszę z nią spędzić trochę czasu :)
I pewnie będę miała dużo do nadrobienia w czytaniu.

Oj to będzie niezła zabawa w domu jak dzidzia dopadnie nową zabawkę :tak:
Pozdrawiam i do zobaczenia później ;-) PAPA

reklama
Ale te moje dziecko się rozgadało dzisiaj, wszystko powtaza po mnie. A ja się tak martwiłam że mało mówi. Tylko muszę teraz uważać na słowa ;-)
żeby za dużo się nie nauczyła :tak:

DONATELLA - współczuję, dobrze że ja już ten etap przewracania wszystkiego co stawało na drodze mojej Weronice. To życzę duuuużo cierpliwości bo pewnie się przyda przy rocznym dziecku ;-)

Do góry