reklama
WerEla
Fan(ka)
Jakieś mało wyraźne te zdjęcie, trudno. Ale udało mi się ;-)
IWONKA - dziękuję za podpowiedź.
Weronika ogląda teraz Elmo to pędzę do kuchni wstawić wodę i już do was wracam szybciutko
IWONKA - dziękuję za podpowiedź.
Weronika ogląda teraz Elmo to pędzę do kuchni wstawić wodę i już do was wracam szybciutko
WerEla
Fan(ka)
Już jestem z gorącą kawką, mniam. Od razu milej się pije kawusię w dobrym towarzystwie :-)
Ale miało nas być więcej Dzieciaczki nie dały mamusią wyjść na spotkanie
A to zdjęcie było w Szkocji zrobione, mam tam brata to pojechaliśmy go odwiedzić po 8 miesiącach rozłąki ;-)
Piękne miejsce, chętnie jeszcze raz bym tam pojechała.
Ale miało nas być więcej Dzieciaczki nie dały mamusią wyjść na spotkanie
A to zdjęcie było w Szkocji zrobione, mam tam brata to pojechaliśmy go odwiedzić po 8 miesiącach rozłąki ;-)
Piękne miejsce, chętnie jeszcze raz bym tam pojechała.
cloe
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!:-) Kawa zrobiona i zamierzam ją wypić w miłym towarzystwie Chciałam wam wkleić kilka zdjęc ślicznie podanej kawusi ze śmietanką i ciacha że palce lizać ale jak zwykle nic z tego nie wyszło A może to mój komp postanowił zrobić mi na złość, Ja już naprawdę zaczynam wierzyć w złośliwość przedmiotów martwych.
Ewcia mam nadzieje że jeszcze zajrzysz dziś i napiszesz co porabiałaś jak ciebie nie było Wszyscy tu za tobą tęskniliśmy.
Iwonka ja też jestem rocznik '78 Stare z nas d...py nie ma co;-)
Werela Szkocja rzeczywiście jest piękna Z ciebie też jest niczego sobie dziewczyna
Ewcia mam nadzieje że jeszcze zajrzysz dziś i napiszesz co porabiałaś jak ciebie nie było Wszyscy tu za tobą tęskniliśmy.
Iwonka ja też jestem rocznik '78 Stare z nas d...py nie ma co;-)
Werela Szkocja rzeczywiście jest piękna Z ciebie też jest niczego sobie dziewczyna
WerEla
Fan(ka)
myślałam że już nikogo tutaj nie ma.
Ja z ciacha zrezygnowałam bo wakacje się zbliżają a tyłek wciąż rośnie ;-)
Ja z ciacha zrezygnowałam bo wakacje się zbliżają a tyłek wciąż rośnie ;-)
WerEla
Fan(ka)
A ja muszę już zmykać do mojego aniołka bo się już bajeczki znudziły.
Kawka wypita, dziękuję za miłe towarzystwo. Wrócę chyba dopiero jak Wercia zaśnie bo muszę z nią spędzić trochę czasu
I pewnie będę miała dużo do nadrobienia w czytaniu.
Oj to będzie niezła zabawa w domu jak dzidzia dopadnie nową zabawkę
Pozdrawiam i do zobaczenia później ;-) PAPA
Kawka wypita, dziękuję za miłe towarzystwo. Wrócę chyba dopiero jak Wercia zaśnie bo muszę z nią spędzić trochę czasu
I pewnie będę miała dużo do nadrobienia w czytaniu.
Oj to będzie niezła zabawa w domu jak dzidzia dopadnie nową zabawkę
Pozdrawiam i do zobaczenia później ;-) PAPA
reklama
WerEla
Fan(ka)
Ale te moje dziecko się rozgadało dzisiaj, wszystko powtaza po mnie. A ja się tak martwiłam że mało mówi. Tylko muszę teraz uważać na słowa ;-)
żeby za dużo się nie nauczyła
DONATELLA - współczuję, dobrze że ja już ten etap przewracania wszystkiego co stawało na drodze mojej Weronice. To życzę duuuużo cierpliwości bo pewnie się przyda przy rocznym dziecku ;-)
żeby za dużo się nie nauczyła
DONATELLA - współczuję, dobrze że ja już ten etap przewracania wszystkiego co stawało na drodze mojej Weronice. To życzę duuuużo cierpliwości bo pewnie się przyda przy rocznym dziecku ;-)
Podziel się: