reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalinka pozdrowienia dla Białegostoku,moja druga połowa z tamtąd pochodzi ,czasami zaglądamy do teściów i znajomych :) choć powoli wszyscy się przenoszą do warszawy....głupki
ewa26 witaj kolejna domowa mamo ;D
Tak piszecie o jedzeniu że mi aż ślinka cieknie a niewiele moge jeść .to znaczy nie wiem co moge jeść więc jem niewiele :p
A mam taka ochote na wątrubeczki kurze w jabłuszkach,a to z patelni :-[ no i ciasto czekoladowe bym zjadła
Oj ide na kolejną nudna kanapke z chuda wędlinką i kolejną paczke flipsów...ehhhhhhhh....

reklama
ło matko ale mam zamotany dzień :mad: Jasiek niechce spac tylko sie drze w niebogłosy ::) obiad robiłam z małym tob straszny histeryk ....tylko na rączkach :( Wiec razem smażyliśmy udka z kurczaczka ...razem obieralismy ziemniaczki i razem wieszamy pranie ::) ::) ::) ::) ::)
a ze moja kruszynk wazy 6,5 kg to mam juz rece do kostek ;D
pewnie jak wyjde latem w krutkim rekawku to ludzie będą mysleli ze coś pakuje ... taaaaaaakie będe miała muły ::) :p ;D

miałam robic jakies ciasto ale niemam weny .Która "matka polka " poda mi jakis szybki przepis na ciacho?
<do miksowania w robocie i do pieczenia w prodiżu :p > moze jakis wymyslny biszkopt ....albo babke pyszniutką :p :p :p

zapomniałam przywitać nowe mamusie ....witam w kole matek polek ...ej pamietacie coś takiego jak "koło gospodyń wiejskich " ???? to w sumie tak jak my :p ;) .Tylko my jesteśmy młodsze i zdecydowanie bardziej sexowne :p ;) ;D 8)

To tez sie zapisuję do klubu. Tylko ten tytuł strony.... jestem z dziećmi od 6 lat, teraz od dwóch lat jest ich dwoje i nie pamietam, żeby chociaz raz móc spokojnie posiedzieć  ;) Teraz doczytałam nowe określenie - bardzo mi się podoba ;D - domowa mama! Super!!! Tak tak sexowne szczególnie z tymi wyrobionymi bicepsami ;)

ejjj fajne te okreslenie :) w 100% wole byc domową mamą niz ...szwendająca sie mamą ...wiec zapodaje hasło

MAMY DOMOWE łACZMY SIE I BąDZMY SZCZESLIWYMI MAMAMI DOMOWYMI PUKI MOZEMY

::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Witajcie nowe Mamusie :):)
Ja niedawno wrocilam z zakupow trzeba bylo sobie garderobe powiekszyc :):) Teraz juz koncze obiad a moja malenka juz spi drugi raz oj jak dobrze bo jak robilam obiad to marudzila dobrze ze tesciu troche z nia posiedzial :):)

Ja mam dobry przepis na "Babke z piwem" - prosta i szybka podaje przepis:
4 jajka
1,5 szklanki cukru
3 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
1 szklanka oleju
1 szklanka piwa

Białka ubic, dodac żółtka i ubic z cukrem a potem wszystko po kolei dodawac. Piec ok. 1 godziny.
ZYCZE SMACZNEGO I UDANYCH WYPIEKÓW

Ja mam taki mikser z miska kręcącą sie to tam daje wszystko i sie kreci :):):) POZDRAWIAM

Halcia...z pivem ??? qrcze pierwszy raz słysze :) a jak to smakuje ? czuć gorycz piva , czy jak ???

qrcze niemam piva w domu ...wiec z babki nici :( a do sklepu niem,am kogo posłać :( ::)

Sorry, nie bylo mnie, byłam na zakupach w kauflandzie....
na przepis już za późno, co?
Witam nowe internetowe mamy domowe...a to wizja naszej przyszlości, ukradłam z innego wątku...

normalobr2703pk.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

to zdecydowanie my :p

a co do ciacha to...moze jutro upieke popołudniu bo rano ok 10 mam szczepienie z jasiem :( nielubie tych szczepień :mad:

Do góry