reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalinka pozdrowienia dla Białegostoku,moja druga połowa z tamtąd pochodzi ,czasami zaglądamy do teściów i znajomych :) choć powoli wszyscy się przenoszą do warszawy....głupki
ewa26 witaj kolejna domowa mamo ;D
Tak piszecie o jedzeniu że mi aż ślinka cieknie a niewiele moge jeść .to znaczy nie wiem co moge jeść więc jem niewiele :p
A mam taka ochote na wątrubeczki kurze w jabłuszkach,a to z patelni :-[ no i ciasto czekoladowe bym zjadła
Oj ide na kolejną nudna kanapke z chuda wędlinką i kolejną paczke flipsów...ehhhhhhhh....

reklama
ło matko ale mam zamotany dzień :mad: Jasiek niechce spac tylko sie drze w niebogłosy ::) obiad robiłam z małym tob straszny histeryk ....tylko na rączkach :( Wiec razem smażyliśmy udka z kurczaczka ...razem obieralismy ziemniaczki i razem wieszamy pranie ::) ::) ::) ::) ::)
a ze moja kruszynk wazy 6,5 kg to mam juz rece do kostek ;D
pewnie jak wyjde latem w krutkim rekawku to ludzie będą mysleli ze coś pakuje ... taaaaaaakie będe miała muły ::) :p ;D

miałam robic jakies ciasto ale niemam weny .Która "matka polka " poda mi jakis szybki przepis na ciacho?
<do miksowania w robocie i do pieczenia w prodiżu :p > moze jakis wymyslny biszkopt ....albo babke pyszniutką :p :p :p

zapomniałam przywitać nowe mamusie ....witam w kole matek polek ...ej pamietacie coś takiego jak "koło gospodyń wiejskich " ???? to w sumie tak jak my :p ;) .Tylko my jesteśmy młodsze i zdecydowanie bardziej sexowne :p ;) ;D 8)

To tez sie zapisuję do klubu. Tylko ten tytuł strony.... jestem z dziećmi od 6 lat, teraz od dwóch lat jest ich dwoje i nie pamietam, żeby chociaz raz móc spokojnie posiedzieć  ;) Teraz doczytałam nowe określenie - bardzo mi się podoba ;D - domowa mama! Super!!! Tak tak sexowne szczególnie z tymi wyrobionymi bicepsami ;)

ejjj fajne te okreslenie :) w 100% wole byc domową mamą niz ...szwendająca sie mamą ...wiec zapodaje hasło

MAMY DOMOWE łACZMY SIE I BąDZMY SZCZESLIWYMI MAMAMI DOMOWYMI PUKI MOZEMY

::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Witajcie nowe Mamusie :):)
Ja niedawno wrocilam z zakupow trzeba bylo sobie garderobe powiekszyc :):) Teraz juz koncze obiad a moja malenka juz spi drugi raz oj jak dobrze bo jak robilam obiad to marudzila dobrze ze tesciu troche z nia posiedzial :):)

Ja mam dobry przepis na "Babke z piwem" - prosta i szybka podaje przepis:
4 jajka
1,5 szklanki cukru
3 szklanki mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
1 szklanka oleju
1 szklanka piwa

Białka ubic, dodac żółtka i ubic z cukrem a potem wszystko po kolei dodawac. Piec ok. 1 godziny.
ZYCZE SMACZNEGO I UDANYCH WYPIEKÓW

Ja mam taki mikser z miska kręcącą sie to tam daje wszystko i sie kreci :):):) POZDRAWIAM

Halcia...z pivem ??? qrcze pierwszy raz słysze :) a jak to smakuje ? czuć gorycz piva , czy jak ???

qrcze niemam piva w domu ...wiec z babki nici :( a do sklepu niem,am kogo posłać :( ::)

Sorry, nie bylo mnie, byłam na zakupach w kauflandzie....
na przepis już za późno, co?
Witam nowe internetowe mamy domowe...a to wizja naszej przyszlości, ukradłam z innego wątku...

normalobr2703pk.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

to zdecydowanie my :p

a co do ciacha to...moze jutro upieke popołudniu bo rano ok 10 mam szczepienie z jasiem :( nielubie tych szczepień :mad:

Do góry