reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak, super, super. A zmieściłoby ci sie takie stadko?Dobrze że w bloku n ie mieszkam...
Co do ręczników, to przemyślalam sprawe. Powiesze, ale zwiąże i zaknebluje dzieci. Wczoraj moj maciek wytarł pędzel od farb w ręcznik, podobno odruchowo.
:mad:
Dlaczego facet jak sie umyje rzuca mokry, zwiniety w gulę ręcznik na podłoge, hę?
A skarpety zostawia tam, gdzie je zdjął?
A ja mam 3 synów + mąż...

Co prawda mąz nie rozrabia za bardzo, ale Maciek to dość...Aktualnie walczą na miecze laserowe z bratem...Głównie w holu...wczoraj babcia weszła to szok przeżyła normalnie. Mały był lordem vaderem i przekonująco charczal na podlodze, że mu reke obcięło...
;D ;D ;D

pozdrawiam ranne ptaszki, ide do garów.

reklama
po moim mezu tez trzeba sprzatac. A najlepiej to zebym chodzila za nim i poprawiala. W lazience zostawia recznik na pralce, skarpetki i bokserki tak jakby same z niego spadly na podlodze, a w kuchni po gotoowaniu to najlepiej dzien wolnego na sprzatanie oczywiscie kuchni :):):) Ja nie wiem on nie potrafi po sobie sprzatnac, a ja codziennie robie po nim to samo i juz mam dosc!!!!

KALINA współczuje 4 chlopów w domu miec.

Jeeejku, ale za to na synowych sie wyżyję! ;D
Beda młodą teściową z klasą i dam im popalić! Jak niania Ogg z Pratchettowych wiedźm!
Ale moi chlopcy sa kochani...tylko, no, po prostu sa chlopcami....ehh...
ide karmic małego, ostatnio glodzę go robię przerwy po 3, 2,5 godz żeby jadł więcej na raz niz pól cycy.
Halcia, twój mąż kogos mi przypomina...no nie wiem...

Jak to moj maz Ci kogos przypomina?? A skad jestes to powiem Ci czy tam bywal?? No tak chlopcy jak chlopcy. Ja niby bylam dziewczynka a zachowywalam sie jak chlopak :):):) mam nadzieje ze corka nie bedzie miala nawykow po mnie :):)

L4dY-bIrd pisze:
a co to takiego te ...odwietki ?? ???
ja tez mieszkam w małym miasteczku ale niesłyszałam o nich .....opowiadaj Kalinka co to takiego

na ślasku cieszyńskim to samo zjawisko społeczne :) nosi nazwe "nowiecka". idzie sie do kogos z nowiecką.
powodzenia kalinko, dzielna jestes bardzo!

E, nie w sensie, że go znam..nie wierze, że bywał w BiałymstokuTylko może jakiegos aktora, czy ja wiem? te brwi...
Wyjełam fale dunaju z piekarnika i robie krem.
Dobrze, że w dzień mąz pracuje to komp jest mój. Żeby nie internet to samotnośc większa, co?

Gorycz jest we mnie
Zbliż więc samotność serca
śpiewna kukułko

Znacie te haiku Basho?

Lady, staram sie, dziewczyno, staram.. :laugh:
Żużaczku, mój ojciec ryb na Siemianówce nałapał...co myslisz o świezych smazonych latem....wieczór pogodny...rybki pachną...miłe gronko przyjaciół przy ognisku...ehh...idź sobie zimo. ;D

Witam
Też jestem mamą siedzącą ze swoim szkrabem w domku :).Olek ma 11 miesięcy i jest straszny łobuziak. Mam nadzieję że pozwolicie mi się do Was przyłączyć ;D
PZDR

Ale poszalałyście z tym pisaniem,po łebkach tylko przeczytalam bo mały chory więc nie śpi i marudzi,mąż ma nocki od 1 8do 6raano więc sama do wszystkiego.Kalina podziwiamże się na takie coś piszesz.Na chrzcinach miałam 15osób i wiem co to znaczy ale imprezka była suuper na szczęscie.Ewcia26 witam.Czym nas więcej tym lepiej.

reklama
Ewcia, witam i Olka czywiscie też.Podziel sie swoimi refleksjami. :laugh:
Anulka do roboty leniuszku. Wrzesniowki wczoraj 1000 strone obchodzily!!!!

Do góry