reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jakoś nie moge fajnych butów dla Emi kupić ,w daichmanie pustki ,w ccc tez, a na bartkowe mnie zbytnio nie stać:no: :baffled: ,nie iwem czy jeszcze nie mają wiosennych kolekcji czy co ,buty w tych sklepach są ze starych kolekcji ,od kiedy tam chodze sa te same szajsy:wściekła/y: :wściekła/y:

U nas jest firma która produkuje świetne butki dla maluchów i robią dwa razy do roku wyprzedaże ,ale w tym roku nie wiem co jest że wyprzedaży nie robia:no: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :baffled:

reklama
O i taka zima u nas dzisiaj:-(
luty040ik5.jpg

Byłam dzis w skarbówce ,złożyłam pit ,podobno dobrze napisałam ,ale ta kobitka co go sprawdzała ,nawet sie nie spytała ,dlaczego np.w dochodach mam zero ,itd .najwyżej mnie wezwą :baffled: a może i nie ,w każdym razie dostanę forsy ciut ,to kupie Emi łóżeczko juz normalne,i nie bede jej musiała z wyrka wyciągać

noelia a ja kupilam buty w daichmanie wlasnie za 29 zl i te kalosze tez sa za tyle.A chcialam wlasnie takie ciemne buciki na podworko na trawe i do piaskownicy ale ogolnie to sa i tak fajne.
vici brrr ja juz nie chce patrzec na takie widoki,poprosze o zdjecie wiosny:-D:-D:-D
Ogladalam dzis na jedynce program mali odkrywcy i byl temat o czekoladzie i mowili ze czekolade mozna zaczac dawac od pierwszego roku zycia a dziennie jedna ,dwie kosteczki i wtedy ona nie szkodzi i jest odzywcza no i mowili na temat jedzenia ogolnie to zeby nie zmuszac dzieci do jedzenia i nie biegac za nimi i nie mowic zjedz za tatusia,za babcie itd

reklama
A z tym jedzeniem to sie zgadzam w 100% ,zreszta już to zauwazyłam ,jak mi bardzo zalezy żeby Emi zjadła to ona to jakos wyczówa i nie zje za chiny ,albo zje ciut i juz nie chce ,wiec robie tak że je sama ,i nawet na nia zbytnio uwagi nie zwracam, to zje lepiej i wiecej niz jak bym nad nia wisiała i wciskała na chama

Do góry