reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sloneczko coraz smielej wyglada wiec trzeba uciekac:tak: jak sie skoncza teletubisie bio wlasnie pokazuja tam pingwinki a moje dziecko piszczy z radosci:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam
Buuuuuuuuuuuuuuu wczoraj ślicznie a dziś rano padał deszcz a teraz śnieg a na aucie lato już założone(zima w Polsce została)Nie wiem czy dziś z domu się wynużę w tą pogodę.
Victor ma wczesne pobudki cały czas i wróciły nam dwa spanka w dzień.
Zuzia obowiązkowo nagana była a jak się tłumaczył:yes:
Wczoraj grałam sobie na plejaku a tatuś synkiem się zajmował:-D

my juz po wekendowej imprezcie. było swietnie:-) A najbardziej zadowolony Macio bo były dzieci i tak sie napatrzył ze zaczoł chodzic na dwoch nozkach...ale jestem dumna ...choc i tak jeszcze czesto czworakuje ale co tam najwazniejsze ze cały pokoj juz przyejdzie na dwoch:-)

Kunda - czekamy na zdjęcia z imprezki:tak:.
Mały chyba w końcu zasnął. Nie wiem, jak mu się to udało, bo pod naszą sypialnią jest znowu taki jazgot, że szkoda gadać:baffled::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Pewnie długo nie pośpi, chyba że smarkula z dołu wyłaczy muzykę i pójdzie do szkoły:dry:. Jejku, mówię wam, jakbym tu miała całe życie mieszkać, to by mnie bardzo szybko coś trafiło:errr:.

Cześć Zuzia.
No to widzę, że masz tak samo fajnych sąsiadów jak my. Tylko, ze nasz "smarkacz" jest już pod 30-tkę, ale też jak zapuści muzę, to szyby drżą, a obrazki ze ścian spadają. I niby moze, bo godz. 18 to jeszcze nie cisza nocna, ale dostaję białej gorączki, jak usiłuję ją uśpić.

To ja mam ten plus ze mieszkam w domu i nie mam sasiadow:-) a wam dziewczny wspołczuje

A fotek z imprezy nie mam...nawet nie wiem dlaczego nie porobiła:-(

Novaczka - współczuję:eek:. Makabra, mieć takich sąsiadów. Ja wychowałam się w domu i chyba nigdy do mieszkania w bloku bym się nie przyzwyczaiła:no:. Lubię ciszę i spokój (nie zawsze, ale ostatnio coraz częściej - to chyba oznaka starości;-):-D). Mam nadzieję, że już w lecie się stąd wyniesiemy:cool2:.

Zuzia to sie masz z tym blokiem:-( my na szczęście mieszkamy w domu wolnostojącym w którym jest tylko 4 mieszkania i ludziska spoko.

reklama
helloze1tu9.gif

brawo dla Macia :-)
brawogz9.gif

a Maja ma katar :-:)-:)-( i siedzimy dziś w domku :-:)-:)-( bo pogoda fatalna, raz wieje, raz pada, raz świeci słonce :no::wściekła/y:
bylismy wczoraj na koncercie, chłopak z kapeli, która grała u nas na weselu, miał wczoraj coś w stylu benefisu i mała tak sie tam wybiegała ze jak wyszliśmy na dwór to ją owiało :-(

Do góry