reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry! My po spacerze. Mały śpi, a ja z kawą przy kompie.

Vici rety jak tam u Ciebie pięknie:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: cudne to zdjęcie:tak: :tak: :tak: :tak:

Co do sąsiadów, moje drogie, ja przebijam wszystkich;-) :tak: . Na przeciwko mnie mieszka facet, który w ciągu 2 lat tak się stoczył, zaczął pić, teraz zameldował sobie panią, która też do kielicha zagląda i impreza wiecznie trwa:szok: :szok: :szok: Całe szczęście, że sypialnię mam na samym końcu mieszkania:tak: Daleko od drzwi to średnio mi te libacje przeszkadzają. Ale sam fakt, że ktoś taki mieszka na moim piętrze nie nastraja najlepiej:wściekła/y: :-(

A buciki to kupiłam Jędrkowi z elefantena. Takie trzewiki. Od początku z tej firmy kupuję, jestem bardzo zadowolona. Ale mąż napisał, że kupił jakieś adidaski z Adamsa to będzie miał dwie pary. Jak odpowiedni rozmiar dobrał:tak:

oj czasu brak dawno nie zagladałam na bb teraz na szybciora widze ze pogoda w kratke efektowne fotki ihih u nas caly tydzien bylo cudnie a teraz zimnica straszna

co do bucikow to my wczoraj tez buszowalismy po skelpach bo ja mialam sobie zakupic butki
a wyszlismy ze skelpu z butami dla mnie meza i emi
troche wypłaty popłynelo ale wszyscy zadowoleni:tak:
Dla emi wybrałam nike dla mnie tez a maz jakies kappa czy cos takiego

Były takie ,pamietam ,jedne mi sie podobały beżowe z kwiatuszkami ,ale zginały sie dokładnie na środku podeszwy :baffled: :baffled:

a te różowe te cienkie ,to juz są w sprzedaży ze dwa lata napewno ,stare gluty ,w środku wyłożone jakims sztucznym badziewiem

Witajcie Kobitki,
Nie było mnie przez chwilę na bb ale jakoś czasu mało :tak: :tak: :tak: .
W sobotę pojechalismy do Opola kupować spacerówkę dla Kacperka i wrócilismy z niczym.Uparłam sie na przekładaną rączkę i jak taki znalazłam to co innego było do bani.Wiem,że nie ma idealnego wózka ale moze chociaż trochę bliski ideału mógłby być;-) ;-) ;-) .pewnie wyruszymy w przeciwną stronę do Wrocławia...

Wczoraj mielismy najazd gości.Jak całymi dniami nikt sie nie pokazuje tak wczoraj brakowało miejsca do siedzenia:tak: :tak: :tak: .Wieczorem padłam na ryj i już...
Kunda-gratulacje dla piechura !!!

Kiedy to moje dziecię zacznie chodzić.Jak pójdzie w moje ślady to jeszcze poczekam ze trzy mce.

Iwonka-ja też juz zamówiłam konika dla Kacperka .czekam na dostawę.
Vanesska superancka dziewczynka i ma na dodatek fajne butki:-) :-) :-)

Vici-Ty nam wiosenne fotki pokazuj.Zimy mamy dosyć.A ciepełko dopiero zaczęło nas dopieszczać i sobie poszło...:-( :-( :-( .Ale widoczki super.

A mój sąsiad z domku blizniaka to robi remont juz 10 lat.Wiercenie,kucie itp na porządku dziennym.Niby kończy o 22-ej,ale parę razy jechał z tym koksem do 1-ej w nocy.Porazka,ale co zrobić.Jest nadzieja,że zanim Kacper skonczy 18 lat to sąsiad zakończy remont;-) ;-) ;-)

reklama
My mamy dom wolnostojacy ale w środku naszej miescinki ,wiec nie mamy duzych przestrzeni i sasiedzi sa blisko dosć a ci po drugiej stronie ulicy to latem taki imprezuja ze spac nie idzie ,potem sie pokłucą i mąż żony nie chce do domu wpuscić:baffled: :baffled:
z drugiej strony sasiad palił swojego czasu pieluszki wnuka w beczce na podwórki i z wiatrem szło do nas i strasznie smierdziało i już policja go straszyliśmy siec przestał ale po kilku upomnieniach :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :baffled:

Do góry