reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a co do sasiadów, to mój na szczęście sie uspokoił, jego żona po m-cu małżeństawa wyprowadziła sie, więc nie ma kogo bic i na kim sie wyzywac oraz poszedł do pracy, więc nie ma kiedy słuchać głośnej muzyki

a jeszcze odnośnie siniaków, to moja Maja ma sinca między oczami, tak jak sie nos kończy :szok: nie wiem jakim sposobem, akurat w takim miejscu, na poczatku sie przestraszyłam, jak było sine, ale teraz już jest żółte, wiec znak że juz schodzi :-)

O tak, dzieci potrafią sobie nabić siniaki w bardzo dziwnych miejscach:baffled:.
Podniesioną adrenalinę spożytkowałam na umycie łazienki:tak:.

witam
wspołczuje z sasiadami bo wiem co to znaczy:)jak mieszkałam na tamtym mieszkanku to moja sasiadka z gory lubiała dac czadu z muzyka,ale ktoregos dnia ja spotkałam i jej powiedziałam ze ok niech słucha bo mi nie przeszkadza,ale najgorzej jak mały spi lub zasypia wiec jej zakomunilowałam ze jak zapukam w rure od kaloryfera to znaczy ze ma byc ciszej,powiedziałam to całkiem spokojnie ale innym tonem i sie sprawdziło:tak:

Iwonka a do twojej niuni to pewnie kolejka chłopakow sie juz ustawia :-) taka pannica ładna

Kunda to super ze Macius juz na 2 nozkach spaceruje:happy:

Ale tu pustki dzisiaj:baffled:.
Właśnie rozmawiałam z mamą i u nich nasypało trochę śniegu:eek:. A już tak fajnie wiosennie było. Podobno taka pogoda ma być do końca marca:-p.
Mój skarbek się obudził i szaleje. A jak się ze mną przytulał po tym spaniu:szok:, kochana mała przylepka:tak:.

Hej laseczki :)

Ale mam dzis posrany dzien. Mam zly humor, szukam dla Alana zlobka i nie ma miejsc, chce wrocic do pracy i tu nic z tego. Z tego co wiem to do przedszkoli tez sa tlumy wiec wiem jedno, jesli bede zmuszona siedziec z dzieckiem do 6 roku zycia to sie autentycznie powiesze, to nie na moje nerwy, ja chce psia mac do ludzi!!!!!!!

A u nas nie pada i bylismy na spacerku i w markecie i konika nam dostarczyli i z tego wszystkiego moje dziecko dopiero przed 14:00 poszlo spac:tak:Najchetniej to by do lozeczka zabrala tego konika tak jej sie spodobal a i kupilam adidaski na podworko do latania dla niej,takie granatowe:tak:i widzialam kalosze rozowe fajne ale juz mi kasy za braklo:wściekła/y:
vici no to ladna zima u ciebie mam nadzieje ze u nas tak nie bedzie choc na jutro taka wlasnie pogode zapowiadaja ze sniegiem:baffled::wściekła/y:
Kunda gratulacje dla synka :tak::-):-):-):-)

Ja tez juz nie mam sasiadow przez sciane na reszcie a jak bedzie glosno to raczej z mojej strony jak sie sezon letni rozpocznie i grilowanie:-D:-D:-D:-D

Vici ale wy zmienną pogode macie :szok:

U nas tez nie za ciepło i tez ma w tygodniu jakiś śnieg padać ,al mam nadzieje że sie mylą :tak: ;-) ,potem podobno ma byc już ciepło

reklama
Do góry