reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moj szkrab jeszcze nie spi:no:no ale jak wstala z drzemki o 16;00 to co sie dziwic,moze jutro rano da pospac mamie:-DPatrzylam na pogode to w Warszawie ma byc w srode i czwartek po 12 stopni i sloneczko ma wyjzec :tak::-)

reklama
witam wieczorkiem

vici ale macie "fajną" pogodę :-D a widoki cudne :-)

iwonka to konika koło łóżeczka trzeba :-D i buciki fajowskie

a ja mam straszny problem, bo Maja ma zalecone buciki ortopedyczne i takie musimy kupic, kozaczki miała zwykłe z CCC ale ze specjalna wkładką, a po domku te specjalne, ale teraz jak większość czasu będziemy na dworze, to muszę jej kupić te ortopedyczne, a jeszcze nie ma takich wiosennych w sklepie

Pycha ona przed chwila tego konika chciala wsadzic do nas na lozko:szok::-D:-Djeszcze biega po kuchni z tatusiem sie rzadza:tak:
ja tez zaraz sie klade to i ona moze sie polozy:happy:

Dobry wieczór dziewczyny:-). Po długiej nieobecności zaglądam tu znowu. Trochę czasu minęło zanim przeleciałam to co naskrobałyście gdy mnie nie było, po łebkach a i tak dwa dni mi to zajęło;-) W Egipcie było cudownie:tak:Jeszcze nie mogę dojść do siebie ,tęsknię za słońcem a tu u nas szaro i buro i ponuro:-(
Cztery godziny lotu moje dziecię zniosło dzielnie . Ośrodek przepiękny. Całe dnie spędzaliśmy albo nad morzem albo nad basenem leniu****ąc błogo od czasu do czasu oddawałam się kąpielom ale nie chciałam marnować czasu na słońcu no i w efekcie, zanim jeszcze nie przyjechałam do Polski już skóra mi zaczęła schodzić:baffled: Ach no i oczywiście jadłam, jadłam , jadłam. Jedzenie serwowali przepyszne zarówno dania gotowe jak i słodycze. Jeszcze na wagę ni e weszłam ale po takim obzarstwie parę kilo doszło. Najmniej zadowolona jestem z wycieczek. Odwiedziliśmy Kair i Luxor.Trzeba przyznać że starali się pokazać nam jak najwięcej, przez to wycieczki przypominały gonitwę a ja mam uczucie że tylko zobaczyłam to co warto zwiedzić.
Egipcjanie są pogodni ale dość ślamazarni.Śmialiśmy się że to przez te nieustające upały;-) Turysta znaczy dla nich tyle ile są w stanie na nim zarobić a żeby zarobić zrobią wszystko na dłuższą metę są wręcz nachalni. Robiąc z nimi interesy wręcz trzeba się targować można nawet zbić połowę ceny. Ja np. kupiłam sobie tam aż czery torebki za 20 $ każda:tak:

cloe to super ze wycieczka sie udala! A z tymi handlarzami to tak jak mama wlasnie mowila zebyu sie targowac i to duzo.

reklama
MUsiałam na chwilę iść do Juleczki. Napiszę jeszcze że W Egipcie panuje bida z nędzą i jest strasznie brudno. Byłam w szoku jak widziałam Egipcjan wysiadujących przed domem wśrod sterty śmieci:szok: . Dla porównania cały nasz hotel wyłożony jest marmurami. Byliśmy jak w złotej klatce.
Po krótce to byłoby na tyle. Teraz jestem rozlazła i ślamazarna i z niczym się nei wyrabiam. No i strasznie brakuje mi słońca. Mam nadzeję że szybko włączy mi się drugi bieg bo jak tak dalej pójdzie utonę w brudzie
Jutro postram się tu zajrzeć
Dobranoc wszystkim

Do góry