reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici - to u ciebie już widać święta;-):-).
Magda - mój Kuba też od jakiegoś czasu ma suche policzki i podbródek, nawet chciałam nas dzisiaj umówić do alergologa, ale nie mogłam się dodzwonić:baffled:. U nas może to być jeszcze od śliny (bo strasznie ostatnio się ślini), ale chciałam się upewnić.

reklama
Magda A jak sie Agnieszka czuje po szczepieniu? Moja corka po ostatnim nie za bardzo sie czula i byla senne przez caly dzien i marudzila ale w nocy wszystko jej przeszlo na szczescie.A jakie te same rzeczy dajesz jej na sniadanie np?Bo u mnie jak i u Pychy,w kolko jajecznica lub parowki,lub kaszke na mleku.Choc moje dziecko nie marudzi i jej to pasuje.

Iwonka daje Adze jajecznicę, parówki, kaszkę lub Danio. I tak na okrągło. Był czas, że chętnie próbowała nowości, ale teraz zapomnij!
Co do samopoczucia Agi po szczepieniu to jeszcze nie wiem. Teraz właśnie poszła spac. Zobaczymy jak wstanie.

Zuzia mnie lekarka zaleciła iśc do dermatologa. Alergolog jest potrzebny przy dolegliwościach ze strony układu oddechowego. Aż boję się zadzwonic, zeby zapytac na kiedy są terminy. Pewnie na jesień.:szok: Do tej pory lekarka poleciła mi używac dla Agi krem Lipobase lub Emolium

a co do czerwonych policzków, to u nas sa od zwykłego mleka, czasami jak Darek je płatki na mleku, to mała tez chce i na drugi dzień juz ma malinowe i suche, a szkoda, bo czasami dla urozmaicenia dawałam jej na śniadanko kulki zbożowe na mleku, a na tym modyfikowanym to juz jej nie smkują :baffled:

u nas wyszło troszke słonka, więc lecimy jeszcze na dworek, bo później nie wiadomo co będzie

Zuzia mnie lekarka zaleciła iśc do dermatologa. Alergolog jest potrzebny przy dolegliwościach ze strony układu oddechowego. Aż boję się zadzwonic, zeby zapytac na kiedy są terminy. Pewnie na jesień.:szok: Do tej pory lekarka poleciła mi używac dla Agi krem Lipobase lub Emolium
No właśnie mój ma takie objawy: nie ma kataru, a ciągle coś mu tam charczy i dlatego pomyślałam, że lepszy będzie alergolog. A na buzię kupiłam mu Oilatum.

Moje dziecko wstalo glodne:tak:zjadla miseczke zupy i do tego jeszcze zjadla cala drozdzowke z serem:szok::-D:-D:-D:-DTez zaraz idziemy na dworek:tak:

reklama
Do góry