reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja juz drugiego spacerku nie robilam bo jakos wialo i mi sie nie chcialo juz wychodzic.Teraz ogladamy Braci Koala(ulbiona bajka Vanesski) pozniej kapiel i spanko.
Robiliscie kiedys moze jakies pieczone ziemniaczki z miesem mielonym.tzn ziemniaki nadziewane????????

reklama
Czesc ja wlasnie odpoczywam sobie na kanapie, jestem wykonczona musialam dzisiaj zrobic nadgodziny:wściekła/y: a sama sie zglosilam, by napisac pewna wazna sprawe. Myslalam, ze mi szybciej pojdzie.ale niestety musialam zostac godzine dluzej:wściekła/y: jak kretynka jakas, juz wiecej napewno tak nie zrobie:baffled: :baffled:

U nas pogoda piekna wiosenna, sloneczko i + 15 stopni.

No korzystajcie dziewczyny bo zalamanie pogody od soboty ma byc i nawet wspominali ze zima moze dac o sobie znac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moje dziecko spi i ja tez klade sie do lozeczka bo mi jakos zimno cvhoc w domku mam cieplutko.Chyba cos mnie bierze:baffled:Jeszcze zajrze do was.

Iwonka- nie strasz mnie zimą bo już przyzwyczaiłam się do WIOSNY:szok: :no: :no: .
My byliśmy na drugim spacerku-rowerkowym i Kacper opuscił popołudniowe spanko.Za to teraz padł przed czasem,nawet całego mleka nie zdążył wypić.Super,bo jesteśmy sami -nasz tatus pojechał w delegację.W związku z powyższym zostawiam całą robotę /prasowanie/ na jutro i idę spać.

DOBREJ NOCKI MAMUSIE !

:-) :-) hey pobudka
dziendoberek

a u mnie wczoraj nie było juz tak ładnie wiał wiatr i słonka nie było widac:-( a dzisia tez jakos tak byle jak za oknem:eek:
Iwonka ty juz moze nie ogladaj pogody ;-) :-) jak ty nam tu zime z powrotem zapowiadasz:-D

a ja pokuciłam sie z m tak mnie wkor..ł ze kaszke ktora powinno zjesc moje dziecko,wyladowała na swiezo wymalowanej scianie i mam teraz picassa:tak:
ale ja dzis wybywam z domku do mamy i moze wruce dopiero w niedziele to bedzie miał czas zeby poprawic sciane:laugh2:

a moje dziecko widze ze sie juz przyzwyczaiło ze po 7.00 pobudka, ladowanie w luzku u mamy i dalej spanko:eek: bo po co mama miała by sobie pospac:dry:

I ja się witam:-)
U nas po wczorajszym spacerze mały ma gluty do pasa:dry:. W nocy nie dał mi się wyspać, bo cały czas słyszałam jak pociąga na tym nosie, biedak:-(. Mnie też chyba coś bierze:-p. Zdradliwa ta wiosna, niestety. Dzisiaj słońca też brak, ale krótki spacer na pewno zaliczymy.
Brenda - artystka z ciebie:laugh2:. Ale kto się czubi, ten się lubi, podobno;-).
Iwonka - to Vanesska ma niezły apetyt, a wcale tego po niej nie widać:tak:.
Aga - przystopuj z tą robotą, a zaglądaj częściej do nas:-).

Cześć dziewczyny! Już od dawna nie udawało mi się znaleźć czasu, żeby cokolwiek tu napisać - tak dużo mam pracy :-( :baffled:

Moje dziecię ostatnio zaczęło urządzać sceny histerii - szczególnie po południu, gdy jest śpiący a za nic nie chce spać. Ostatnio nie sypia w ogóle w dzień. Wczoraj postanowiłam go zmusić do spania, wpięłam go do wózka i zabrałam na spacer po południu, nie wypuszczając z wózka. Darł się jak dziki przez 40 minut, a potem padł i spał 2,5 godziny. Trochę to brutalna metoda... ale może się z powrotem przyzwyczai do spania?
We wtorek urządził mi taką scenę, że przez półtorej godziny nie mogłam go wpiąć do fotelika w samochodzie, nie chciał również iść do mnie na ręce, chodzić na nogach, jeździć wózkiem..... ciężko to znieść, naprawdę. A każde wyjście z domu po południu staje się ogromnym stresem bo nie wiadomo, kiedy się rozdziawi :-( Co tu robić? Niby można pozwolić żeby nie spał w dzień, ale wtedy zasypia na noc codziennie troszkę wcześniej. Ostatnio zasnął już ok. 17 no a to przecież jeszcze za wcześnie na spanie...

Witam ! U mnie slonko swieci ale i chmurki tez sa.Zaraz jade do marketu i na stare mieszkanko na chwilke.Wczoraj zapomnialam napisac ze moje dziecko tez pierwszy raz zrobilo bunt w wannie i nie dala sobie umyc glowy ,nawet nie moglam dotknac palcem sie do niej,ale na szczescie za kilka minut juz jej przeszlo.
Ola.K To rzeczywiscie masz problem,ale nie wiem co ci do radzic.:no:Moje dziecko na szczescie spi w dzien.:tak:A jak nie za bardzo jej sie chce to ja biore na rece,przytulam i tak chodze po mieszkaniu az zasnie.Choc czasem protestuje.:baffled:
brenda no wiesz,swiezo pomalowana sciane tak zniszczyc:-D:-D:-D widze ze masz w nerwach odruch rzutny czym popadnie tak jak ja:tak::-D:-D:-D:-D:-D
zuzia no wlasnie ta pogoda niby wiosenna ale zdradliwa.Ja tez jakas chrypke mam ,a dziecku tez wczoraj troche z nosa woda leciala ale dzis juz jest ok

reklama
Do góry