reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki Pycha za podpowiedz:tak::-)
A ja sprzatam sobie bo kurzu sie na zbieralo :baffled:i tez nie dlugo uciekamy na podworko:tak::-)jak sie pranko skonczy

reklama
Cześc mamuśki! Trochę mnie tutaj nie było, bo mój komputer oszalał i naprawa troche trwała.

Ale piękny mamy dzisiaj dzionek, co? Zaraz się zwijamy z Agą na spacerek, a potem na szczepienie.

Iwonka byłaś już na szczepieniu DPT? Szczepiłaś Vanesskę płatną szczepionką? Mnie kurcze nic nie powiedziała zeszłym razem i nie wiem czy mam wypłaci jakąś kaskę? Nawet nie wiedziałam, że teraz mamy DTP, a nie chciałabym szczepic państwową szczepionką.

Cześc mamuśki! Trochę mnie tutaj nie było, bo mój komputer oszalał i naprawa troche trwała.

Ale piękny mamy dzisiaj dzionek, co? Zaraz się zwijamy z Agą na spacerek, a potem na szczepienie.

Iwonka byłaś już na szczepieniu DPT? Szczepiłaś Vanesskę płatną szczepionką? Mnie kurcze nic nie powiedziała zeszłym razem i nie wiem czy mam wypłaci jakąś kaskę? Nawet nie wiedziałam, że teraz mamy DTP, a nie chciałabym szczepic państwową szczepionką.
Tak ja teraz mialam na swoje zyczenie platna szczepionke skojarzona,kolejna zreszta i ostatnia na razie juz:tak:koszt 120zl

Tak patrze na swoje okna i czas chyba je umyc po zimie ale jeszcze sie chyba wstrzymam bo jakies opady deszczu nadaja chyba na weekend

Dzięki Iwonka. Swoją drogą to te p..dy w przychodni powinny mi powiedziec, na ile mam się przygotowac. Jakbym teraz nie spojrzala, ze mamy DTP to poszłabym bez kasy.

Ja już umyłam okna. Jak słońce przyświeciło to myślałam, że się załamię. Zresztą wszystkie brudy widac bardziej jak słońce za oknem.

Ja też ostatnio myślałam o umyciu okien i na razie na myśleniu się skończyło;-):-D. Mały śpi, a na zewnątrz zaczyna się chmurzyć:baffled:. Chyba dzisiaj spacer będzie bez słońca:-p, a tak ładnie było:-(.
Właśnie gotuję mojemu rosołek, bo jakoś ostatnio brak mi pomysłów na obiady. Jak byliśmy wtedy w żłobku, zapisać małego, to oglądąłam menu i mówię wam, aż mi ślinka pociekła, takie pyszności tam były:tak:. Na śniadanie np. jest kilka różnych rzeczy do wyboru, nie to co w przedszkolu. Jak moje dziecię zacznie tam chodzić, to chyba w domu już nic nie zje, bo za mało wyrafinowane będzie:laugh2:.

Witajcie Kobitki !

U nas też sie troszkę chmurzy,ale momentami świeci słonko.Kacper śpi,ale jak tylko wstanie to zmykamy na spacerek.

Kunda-my też jesteśmy na etapie kupowania piaskownicy.Chyba też kupimy na allegro.No i koniecznie przykrywaną.Mam ochotę kupić małemu do kompletu taki bujaczek w kształcie konika.A niech ma...:tak: :tak: :tak:

Co do okien to moje też są w tragicznym stanie i wołają żeby je umyć,ale coś nie mogę się za nie zabrać.Ja mam 10 okien w tym 4 balkonowe.Prosiłam pana męża zeby zamurował co drugie,ale on uparcie odmawia;-) ;-) ;-) .Jakby przeleciał wszystkie szmatą to pewnie murowałby w te pędy....:-D :-D :-D

Zuzia-zapytaj w tym żłobku czy nie można się u nich stołować.Chętnych pewnie nie braknie:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Magda-w naszej przychodni też są paniusie z gatunku p..d.Niedość że jest ich w recepcji coś około 6 to jeszcze są tak niemiłe że aż boli.Jakieś specjalne przeszkolenie przechodzą na niesympatyczność czy co.

No to tymczasem ,borem ,lasem....

a my po spacerku, Majcia znów mi zasnęla w wózku, u nas pięknie świeci słoneczko :-) ale tez wieje silny wiatr :no: więc nie jest za fajnie

co do okien, to u mnie tez na razie na myśleniu się skończyło, stwierdziłam, że pod koniec przyszłego tygodnia umyję, jakoś mnie to nie razi, może dlatego że teraz mało przebywam w domku :-D
a w weekend rzeczywiście zapowiadają deszcze :wściekła/y:

reklama
Do góry