reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj.Jak Twoj synek ma na imie i czy urodzil sie w terminie?Moj Adas niestety w 30 tyg.Mial wylew do komor III/IV stopnia.Teraz ma 3 miesiace wieku korygowanego.

reklama
czesc kochane laseczki !!!!!!!!!!!!!
dzieki za takei prze ogromne zainteresowanie cudowne jesteście :tak::tak:
tej Ablacji robic mi nie beda bo to zaduze obciazenie bo by musieli mi przez obie nogi wkładac te cholerne elektrody bo raz ze niewiedza z ktorej strony mam te skurcze to dwa maja problem bo nie stety nie moga stwierdzic czy sa to komorowe czy nadkomorowe
wiec narazie mam brac leki ale za miesiac musze isc do docent Degant tej od serduszka dzidzi bo nie moge przez cała ciaze go brac bo moze wystapic zly przeplyw przez łozysko :-:)no:
i bede miec znowu Holtera i zobaczymy ale raczej napewno cesarka mnie nie ominie ale tym sie akurat najmniej martwie
no to chyba wszystko co pamietam :tak::tak::tak::tak:

czesc kochane laseczki !!!!!!!!!!!!!
dzieki za takei prze ogromne zainteresowanie cudowne jesteście :tak::tak:
tej Ablacji robic mi nie beda bo to zaduze obciazenie bo by musieli mi przez obie nogi wkładac te cholerne elektrody bo raz ze niewiedza z ktorej strony mam te skurcze to dwa maja problem bo nie stety nie moga stwierdzic czy sa to komorowe czy nadkomorowe
wiec narazie mam brac leki ale za miesiac musze isc do docent Degant tej od serduszka dzidzi bo nie moge przez cała ciaze go brac bo moze wystapic zly przeplyw przez łozysko :-:)no:
i bede miec znowu Holtera i zobaczymy ale raczej napewno cesarka mnie nie ominie ale tym sie akurat najmniej martwie
no to chyba wszystko co pamietam :tak::tak::tak::tak:
Nikita.Czesc warszawianeczko.Spodziewasz sie 2 dziecka?Ja mam juz 3.Najstarszy ma 19 lat a najmlodszy Adas 3 miesiace.Ze tez mi sie chcialo na stare lata!

Witam prawie w południe
Witam nową mamusie
U nas dziś znowu słonecznie a mały teraz śpi mężuś przyjdzie na przerwe to po 13 wyjdę z małym na spacer.Pies też sie musi wybiegać.A wczoraj u nas wiało troche ale akurat jak mały spał:-D

cześc kobietki

pogoda taka jak wczoraj :no::-:)wściekła/y: wiatr wiatr wiatr :wściekła/y::no::-(

u nas jak zwykle o tej porze: po spacerku, Maja śpi, a ja będe sprzatac

nikita ale to wszystko skomplikowane co napisałaś :no: trzymaj sie , napewno wszystko będzie OK,

Ola K. współczuję takich scen, moja Maja tez czasmi próbuje się buntowac, ale ja, jak kiedyś pisałam, nie reaguję i po chwili jej przechodzi, tylko że ona raczej nie płacze, tylko rzuca sie na podłogę/ziemię, albo rzuca czym popadnie, czasami zdarzy jej sie, że mnie uderzy :no:

czesc dziewczyny
moja Lena znow chora... :wściekła/y:
noc zarwana przez zapchany nos teraz juz lepiej ale wydmu****e zielona gesta wydzielina :confused: :baffled:
i tak sie zastanawiam czy moge wyjsc z nia na dwor jak nie ma ani kaszlu ani goraczki :confused:
i jak pomysle o wizji antybiotyku.... dopiero 1,5 miesiaca temu brala antybiotyk ...

a o pogodzie tez slyszalam ze ma sie popsuc od soboty czy niedzieli i ma padac nawet snieg

My już po spacerze, niefajnie tam jest, ale co zrobić:baffled:, przewietrzyć się trzeba.
Kasiulla - myślę, że spokojnie możecie iść, bo przy katarze na świeżym powietrzu lepiej się oddycha (mój też właśnie ma katar:eek:). No chyba, że pogoda nie sprzyja, np. bardzo wieje, to lepiej zostać w domku.
Obiadek już mam zrobiony, nawet wyprasowałam co nieco, więc teraz zamierzam się pobyczyć;-):-D.

reklama
A ja nie dawno wrocilam do domku.Dziecko teraz spi i musze zrobic obiadek.Kupilam jej piaskownice plastikowa za 19.90 :tak:i jakis mlynek do piasku i konewki ladne po 0.70 gr a ogolnie to jeszcze pare pierdolek i wydalam prawie 300 zl:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:takii tanie zakupy reklamuja a azawsze wielki rachunek mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
nikita Jestesmy z Toba i trzymamay kciukasy:tak::-)
kasiulla jak zielona wydzielina to raczej i tak do lekarza musisz isc niestety:tak:tak mi sie wydaje
A i spotakalam sie na szybko z shady i z Alankiem.Nastepnym razem to juz mam nadzieje ze bedziemy mialy czas i sie spotkamy u mnie jak bedzie ladna popgoda zeby dzieciaczki mogly sie po bawic razem:tak::-)Oczywiscie inne mamay tez zapraszam :-):-):-):-):-)
No dobra to uciekam do garow:baffled:;-)

Do góry