reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziecie tez spi, padl trupem, po calym dniu spedzonym na dworze. A apetyt jaki mial, jak nigdy, wywsciekal sie na placu zabaw, ubrudzil tak,ze w wannie tona piachu byla, ale byl taki szczesliwy :)

reklama
witam
KUNDA moje gratulacje z malutkiej fasolki:-) :-)
IWONKA najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin:-D

fakt pogoda jest super,ja tez całymi dniami siedze na dworzu:-) do południa plac zabaw,a popołudniu w przeczkolu.....zachodze do domu nakarmic i przebrac małego,bo moje dziecko bardzo kocha wode i niewazne jest to ze w kałuzy jest brudna woda trzeba sie nia pobawic:tak:
kuzia jedno co mnie denerwuje to kupy kocie w piaskownicy fuuuu i nieogrodzony plac bo musze oczy miec do okoła głowy

a moje dziecko wstało dzis po 7:baffled: ale wstałam wziełam go do siebi,troszke polezał pogadał i zasnoł i spi :tak: tylko co z tego jak ja juz rano niezasne jak sie obudze wiec siedze i pije kawke:-)

Witam!Rano bylo slonko a w tej chwili niebo jest u mnie juz zachmurzone:wściekła/y::-(ciekawe co bedzie dfalej?Moje dziecko znow sie dzis wczesniej obudzilo:wściekła/y:Teraz jemy sniadanko.Pa

Hej dziewczyny ! Ktora to z was robi salatke kebabowa?Bo w watku z przepisami nie ma tam tego? Kunda czy Pycha????
A ciekawe jak tam nikita000????

Hej:-)
My wczoraj też jeszcze jeden spacer zaliczyliśmy. A dzisiaj mały obudził nas już przed 6.00:wściekła/y::baffled::-p. Pewnie niedługo padnie, żeby odespać. Zdążyliśmy już wyjść na małe zakupy mięsne, bo inaczej na obiad małemu groziła zupa z gwoździa;-):-D. Już teraz jest cieplutko, a w południe to chyba upał będzie:tak:.
No właśnie, ciekawe jak się czuje Nikita:confused::confused::confused:.

reklama
ja juz dzis zrobiłam porzadki w szafie u Majki i wszystkie ciepłe rzeczy poszły w odstawkę :happy:

a ja już zmykam, bo najpóźniej o 10 chce wyjśc na dwór, a jeszcze śniadanko i kawa :-)

pewnie zajrze jak mała pójdzie spac

Do góry