reklama
witam
KUNDA moje gratulacje z malutkiej fasolki:-) :-)
IWONKA najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin
fakt pogoda jest super,ja tez całymi dniami siedze na dworzu:-) do południa plac zabaw,a popołudniu w przeczkolu.....zachodze do domu nakarmic i przebrac małego,bo moje dziecko bardzo kocha wode i niewazne jest to ze w kałuzy jest brudna woda trzeba sie nia pobawic
kuzia jedno co mnie denerwuje to kupy kocie w piaskownicy fuuuu i nieogrodzony plac bo musze oczy miec do okoła głowy
KUNDA moje gratulacje z malutkiej fasolki:-) :-)
IWONKA najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin
fakt pogoda jest super,ja tez całymi dniami siedze na dworzu:-) do południa plac zabaw,a popołudniu w przeczkolu.....zachodze do domu nakarmic i przebrac małego,bo moje dziecko bardzo kocha wode i niewazne jest to ze w kałuzy jest brudna woda trzeba sie nia pobawic
kuzia jedno co mnie denerwuje to kupy kocie w piaskownicy fuuuu i nieogrodzony plac bo musze oczy miec do okoła głowy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam!Rano bylo slonko a w tej chwili niebo jest u mnie juz zachmurzone:-(ciekawe co bedzie dfalej?Moje dziecko znow sie dzis wczesniej obudziloTeraz jemy sniadanko.Pa
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
brenda ja hjak sie obudze rano to bez problemu zasnela bym z powrotem spacnawet w tej chwili
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej dziewczyny ! Ktora to z was robi salatke kebabowa?Bo w watku z przepisami nie ma tam tego? Kunda czy Pycha????
A ciekawe jak tam nikita000????
A ciekawe jak tam nikita000????
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Hej:-)
My wczoraj też jeszcze jeden spacer zaliczyliśmy. A dzisiaj mały obudził nas już przed 6.00. Pewnie niedługo padnie, żeby odespać. Zdążyliśmy już wyjść na małe zakupy mięsne, bo inaczej na obiad małemu groziła zupa z gwoździa;-). Już teraz jest cieplutko, a w południe to chyba upał będzie.
No właśnie, ciekawe jak się czuje Nikita.
My wczoraj też jeszcze jeden spacer zaliczyliśmy. A dzisiaj mały obudził nas już przed 6.00. Pewnie niedługo padnie, żeby odespać. Zdążyliśmy już wyjść na małe zakupy mięsne, bo inaczej na obiad małemu groziła zupa z gwoździa;-). Już teraz jest cieplutko, a w południe to chyba upał będzie.
No właśnie, ciekawe jak się czuje Nikita.
Pycha
mama Mai i Marty
hej
iwonka sałatke kebabową robi noelia :-)https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...mach-z-dziecmi-3423/index1332.html#post896263
iwonka sałatke kebabową robi noelia :-)https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...mach-z-dziecmi-3423/index1332.html#post896263
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
ja juz dzis zrobiłam porzadki w szafie u Majki i wszystkie ciepłe rzeczy poszły w odstawkę
a ja już zmykam, bo najpóźniej o 10 chce wyjśc na dwór, a jeszcze śniadanko i kawa :-)
pewnie zajrze jak mała pójdzie spac
a ja już zmykam, bo najpóźniej o 10 chce wyjśc na dwór, a jeszcze śniadanko i kawa :-)
pewnie zajrze jak mała pójdzie spac
Podziel się: