reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecko tez wlasnie zasnelo a ja zpowrotem uciekam na sloneczko opalac sie:tak::tak::-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:a jesli o zabezpieczenie szafek to juz dawno kupilam cos na to w Ikea ale oczywiscie lezy to gdzies w kacie i sie kurzy bo nie ma komu przyczepic tych zabezpieczen a szafki mam powiazane scierkami kuchennymi :-D:-D:-D:-D:-D:-D a a szufladach mam pionowo lyzki drewniane po wsadzane choc juz za kumala i je umie wyciagac :tak::tak::tak::-)

Witam ponownie! My już po dłuuuugi spacerku:tak: :tak: :tak: . Ale dziś ciepełko:cool2: :cool2: :cool2: . Cudownie:-) :-) :-) Teraz Jędrek śpi, a ja odpoczywam, bo coś te spacery mnie męczą okropnie. Piję kawkę i zajadam serniczek. Mniam:tak: :tak: :tak:

Może jeszcze dziś wybiorę się na spacerek, zobaczymy o której moje dziecię wstanie.

Zaliczyliśmy baaaardzo dłuuuuuugi spacer:tak:. Aż mnie już nogi bolały i wróciliśmy do domu. Z niecierpliwością czekam, aż będzie można z małym pójść na plac zabaw, usiąść na ławce, a on będzie szalał sam;-).
Co do zabezpieczeń, to najlepsze zawsze są własne wynalazki. A tę plastikową blokadę do szafek, to Kuba mi ostatnio złamał:baffled::-p:eek:.

My też byliśmy dziś na bardzo długim spacerze - przez 3 godzinki :) Bylibyśmy dłużej, ale mały już nie chciał usiedzieć w wózku dłuzej ;-)

Ja tez po 18.00 wrocilam dopiero do domku.Pogoda wspaniala oby tak dalej:tak::-)Czekamy na dobranocke bo skoki byly a bajki nie dali:no:moze jeszcze jakas dadza:confused::wściekła/y:

Co tu taka cisza:szok: :szok: :szok:

Jędrek spał w dzień prawie 3 godz. :tak: :szok: Jak wstał to zjadł i wyszliśmy jeszcze na spacer. Spotkałam koleżankę z dziećmi, więc moje dziecię wywściekało się co nie miara:tak: :tak: Jak wracałam do domu po 18 to gwiazdy już było widać i Jędrek tak się nimi zafascynował, że stał pod klatką z zadartą głową i coś tam sobie do nich mówił po swojemu:tak: :-) Ale to śmiesznie wyglądało :-D :-D :-D

Zasnął tak szybko, że aż byłam w szoku. Ale wrażeń miał dziś sporo i pewnie dlatego.
Ja też zmykam do wyreczka, bo jakaś zmęczona jestem:sick: i głowa mnie coś boli:confused: :sick:

Dobranoc dziewczyny! Pa!

reklama
Do góry