reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziecko tez wlasnie zasnelo a ja zpowrotem uciekam na sloneczko opalac sie:tak::tak::-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:a jesli o zabezpieczenie szafek to juz dawno kupilam cos na to w Ikea ale oczywiscie lezy to gdzies w kacie i sie kurzy bo nie ma komu przyczepic tych zabezpieczen a szafki mam powiazane scierkami kuchennymi :-D:-D:-D:-D:-D:-D a a szufladach mam pionowo lyzki drewniane po wsadzane choc juz za kumala i je umie wyciagac :tak::tak::tak::-)

Witam ponownie! My już po dłuuuugi spacerku:tak: :tak: :tak: . Ale dziś ciepełko:cool2: :cool2: :cool2: . Cudownie:-) :-) :-) Teraz Jędrek śpi, a ja odpoczywam, bo coś te spacery mnie męczą okropnie. Piję kawkę i zajadam serniczek. Mniam:tak: :tak: :tak:

Może jeszcze dziś wybiorę się na spacerek, zobaczymy o której moje dziecię wstanie.

Zaliczyliśmy baaaardzo dłuuuuuugi spacer:tak:. Aż mnie już nogi bolały i wróciliśmy do domu. Z niecierpliwością czekam, aż będzie można z małym pójść na plac zabaw, usiąść na ławce, a on będzie szalał sam;-).
Co do zabezpieczeń, to najlepsze zawsze są własne wynalazki. A tę plastikową blokadę do szafek, to Kuba mi ostatnio złamał:baffled::-p:eek:.

My też byliśmy dziś na bardzo długim spacerze - przez 3 godzinki :) Bylibyśmy dłużej, ale mały już nie chciał usiedzieć w wózku dłuzej ;-)

Ja tez po 18.00 wrocilam dopiero do domku.Pogoda wspaniala oby tak dalej:tak::-)Czekamy na dobranocke bo skoki byly a bajki nie dali:no:moze jeszcze jakas dadza:confused::wściekła/y:

Co tu taka cisza:szok: :szok: :szok:

Jędrek spał w dzień prawie 3 godz. :tak: :szok: Jak wstał to zjadł i wyszliśmy jeszcze na spacer. Spotkałam koleżankę z dziećmi, więc moje dziecię wywściekało się co nie miara:tak: :tak: Jak wracałam do domu po 18 to gwiazdy już było widać i Jędrek tak się nimi zafascynował, że stał pod klatką z zadartą głową i coś tam sobie do nich mówił po swojemu:tak: :-) Ale to śmiesznie wyglądało :-D :-D :-D

Zasnął tak szybko, że aż byłam w szoku. Ale wrażeń miał dziś sporo i pewnie dlatego.
Ja też zmykam do wyreczka, bo jakaś zmęczona jestem:sick: i głowa mnie coś boli:confused: :sick:

Dobranoc dziewczyny! Pa!

reklama
Do góry