reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje kochane za zyczonka
9.gif
Tak dzis koncze 29 lat
2.gif

reklama
Sewa - mój wstał dzisiaj o 6.00:szok:, więc u was wcale nie jest tak źle;-).
A teraz mały odsypia poranne wstawanie, jak wstanie dostanie coś przekąsić (ryż z jabłkami) i też idziemy w trasę.

Sewa - mój wstał dzisiaj o 6.00:szok:, więc u was wcale nie jest tak źle;-).
A teraz mały odsypia poranne wstawanie, jak wstanie dostanie coś przekąsić (ryż z jabłkami) i też idziemy w trasę.
To chyba taki dzien bo moja corka obudzila sie o 5ej :szok::szok::szok::szok: ale kolo 6 zasnela w koncu i do 7 spalismy
:tak::-)
Ja tez zaraz wychodze
5.gif

Witam.
Iwonka wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka szczęścia i słodyczy Victorek z mamusią Ci życzy

Victor rozbił mi już drugą miskę dziś lece za zabezpieczeniami na szafki i szuflady bo wykorkuje.Nawet do wc nie mogę iść bo już coś nawymyśla i nabroi.Jejku co to będzie jak starszy będzie już się boję.U nas też świeci ale mały śpi i na spacerek później wyskoczymy.

Mój już śpi dwie godziny, a ja czekam i czekam, aż wstanie:baffled:.
Vici - u nas to samo, na uchwyty w szafkach założyłam frotki od Karoliny:-D, bo inaczej mały od razu ma w rękach jakiś talerz:eek:, czy garnek. Jak nie mogę go mieć na oku, to wsadzam do kojca, choćby się darł, bo już kilka numerów mi odwalił:-p.

A ja kojca nie mam:-(a zawsze za mną lezie więc muszę pozabezpieczać.Zapomniałam napisać,że wyciągnął sobie ze śmietnika ogryzek i torebkę z herbaty i cmokał sobie.Normalnie wymiękam przy nim.Mamy sortowanie śmieci i na szczęście szkła tam nie było.Chyba wolałam jak nie był mobilny:-)

a my po spacerku, bylismy tylko godzinkę, bo Maja usnęła mi w wózku :szok:, więc wróciłam do domku, ja zrobię obiadek i zaraz jak wstanie, to zjemy i znów na cały dzień na dwór

a szafki tez mam pozawiązywane, choc czasmi jak Maja sie do nich dobierze, to nie bierze szklanych rzeczy, tylko plastiki :happy:

a co do rannego wstawania, to Maja tez coraz wcześniej, dziś przed 7 :baffled: ale w sumie to dobrze, bo szybciej wychodzimy na spacerek i Maja szybciej zasypia na drzemke, a potem całe słoneczne popołudnie możemy siedzieć na dworze :happy:

Hi, hi, Vici - nie dałaś mu jeść, to sam sobie znalazł;-):-D:-D:-D. Chyba będziesz go musiała uwiązać:laugh2::laugh2::laugh2:. Moja sąsiadka ma dziecko o 1, 5 m-ca młodsze, które wogóle nie raczkuje, tylko siedzi sobie i od niedawna wstaje. Czasem to jej strasznie zazdroszczę. Kuba raczkuje od 6-go miesiąca z prędkością błyskawicy i też już mam dosyć. A będzie jeszcze gorzej:eek:. Czeka nas niezły trening:-p:tak:.

reklama
Victor późno zaczął raczkować ale za to pełzał z prędkością światła.On nawet jak jest po jedzeniu a my jemy to też musi coś dostać bo drzeć się będzie taki towarzyski do jedzenia.Teraz czekam na niego i jemy razem to spokój jest.
No tak niedojedzony bo i do misek Rozii już dostępu nie ma:-D
A co do uwiązania to chyba skorzystam z wątku na kwietniówkach"uśmiechnij się mamo" i taśmą go do ściany przyczepię:yes:

Do góry