reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziekuje kochane za zyczonka
9.gif
Tak dzis koncze 29 lat
2.gif

reklama
Sewa - mój wstał dzisiaj o 6.00:szok:, więc u was wcale nie jest tak źle;-).
A teraz mały odsypia poranne wstawanie, jak wstanie dostanie coś przekąsić (ryż z jabłkami) i też idziemy w trasę.

Sewa - mój wstał dzisiaj o 6.00:szok:, więc u was wcale nie jest tak źle;-).
A teraz mały odsypia poranne wstawanie, jak wstanie dostanie coś przekąsić (ryż z jabłkami) i też idziemy w trasę.
To chyba taki dzien bo moja corka obudzila sie o 5ej :szok::szok::szok::szok: ale kolo 6 zasnela w koncu i do 7 spalismy
:tak::-)
Ja tez zaraz wychodze
5.gif

Witam.
Iwonka wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka szczęścia i słodyczy Victorek z mamusią Ci życzy

Victor rozbił mi już drugą miskę dziś lece za zabezpieczeniami na szafki i szuflady bo wykorkuje.Nawet do wc nie mogę iść bo już coś nawymyśla i nabroi.Jejku co to będzie jak starszy będzie już się boję.U nas też świeci ale mały śpi i na spacerek później wyskoczymy.

Mój już śpi dwie godziny, a ja czekam i czekam, aż wstanie:baffled:.
Vici - u nas to samo, na uchwyty w szafkach założyłam frotki od Karoliny:-D, bo inaczej mały od razu ma w rękach jakiś talerz:eek:, czy garnek. Jak nie mogę go mieć na oku, to wsadzam do kojca, choćby się darł, bo już kilka numerów mi odwalił:-p.

A ja kojca nie mam:-(a zawsze za mną lezie więc muszę pozabezpieczać.Zapomniałam napisać,że wyciągnął sobie ze śmietnika ogryzek i torebkę z herbaty i cmokał sobie.Normalnie wymiękam przy nim.Mamy sortowanie śmieci i na szczęście szkła tam nie było.Chyba wolałam jak nie był mobilny:-)

a my po spacerku, bylismy tylko godzinkę, bo Maja usnęła mi w wózku :szok:, więc wróciłam do domku, ja zrobię obiadek i zaraz jak wstanie, to zjemy i znów na cały dzień na dwór

a szafki tez mam pozawiązywane, choc czasmi jak Maja sie do nich dobierze, to nie bierze szklanych rzeczy, tylko plastiki :happy:

a co do rannego wstawania, to Maja tez coraz wcześniej, dziś przed 7 :baffled: ale w sumie to dobrze, bo szybciej wychodzimy na spacerek i Maja szybciej zasypia na drzemke, a potem całe słoneczne popołudnie możemy siedzieć na dworze :happy:

Hi, hi, Vici - nie dałaś mu jeść, to sam sobie znalazł;-):-D:-D:-D. Chyba będziesz go musiała uwiązać:laugh2::laugh2::laugh2:. Moja sąsiadka ma dziecko o 1, 5 m-ca młodsze, które wogóle nie raczkuje, tylko siedzi sobie i od niedawna wstaje. Czasem to jej strasznie zazdroszczę. Kuba raczkuje od 6-go miesiąca z prędkością błyskawicy i też już mam dosyć. A będzie jeszcze gorzej:eek:. Czeka nas niezły trening:-p:tak:.

reklama
Victor późno zaczął raczkować ale za to pełzał z prędkością światła.On nawet jak jest po jedzeniu a my jemy to też musi coś dostać bo drzeć się będzie taki towarzyski do jedzenia.Teraz czekam na niego i jemy razem to spokój jest.
No tak niedojedzony bo i do misek Rozii już dostępu nie ma:-D
A co do uwiązania to chyba skorzystam z wątku na kwietniówkach"uśmiechnij się mamo" i taśmą go do ściany przyczepię:yes:

Do góry