reklama
Pycha
mama Mai i Marty
dzieńdoberek
jeśli chodzi o piaskownice, to mamy naprawde super, bo pod blokiem mamy fajny, choć trochę mały, plac zabaw, a najwazniejsze, ze jest dużo dzieci i wczoraj siedziałyśmy tam 3 godziny, a czas minął niewiadomo kiedy i gdyby nie to, że o 18 zrobiło mi sie trochę chłodno, to byśmy pewnie jeszcze siedziały
jeśli chodzi o piaskownice, to mamy naprawde super, bo pod blokiem mamy fajny, choć trochę mały, plac zabaw, a najwazniejsze, ze jest dużo dzieci i wczoraj siedziałyśmy tam 3 godziny, a czas minął niewiadomo kiedy i gdyby nie to, że o 18 zrobiło mi sie trochę chłodno, to byśmy pewnie jeszcze siedziały
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam:-)
Ja z Kubą jeszcze do piaskownicy nie mogę chodzić, bo pewnie piasek by mu smakował, jak ziemia z doniczek;-). Pozostają nam huśtawki i spacery piesze, które na razie też są atrakcją.
U nas dzisiaj znowu piękna pogoda i jeszcze cieplej niż wczoraj. W tym roku wiosna była w zimie, a na wiosnę będzie lato.
Ja z Kubą jeszcze do piaskownicy nie mogę chodzić, bo pewnie piasek by mu smakował, jak ziemia z doniczek;-). Pozostają nam huśtawki i spacery piesze, które na razie też są atrakcją.
U nas dzisiaj znowu piękna pogoda i jeszcze cieplej niż wczoraj. W tym roku wiosna była w zimie, a na wiosnę będzie lato.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam w ten kolejny slonczny dzien:-)zaraza uciekamy na spacerek.Dzis juz z rana dostalam prezent-komplet talerzy.A mam tych kompletow juz kilkai sto lat odspiewane przez telefon o 7 rano uslyszalamstara d..a juz sie robie i ostatnie -śćia koncze:-dry:;-):-)
Pycha
mama Mai i Marty
iwonka rozumiem że dzis masz urodziny????
najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzen
sewa
mamuśka ;-)
Witam w ten piękny i słoneczny poranek! Moje dziecko zerwało mnie dziś z wyreczka o 6:30 Oszalał chyba Ale może to i dobrze, bo już sobie posprzątałam, zrobiłam pranie i podszykowałam obiadek A teraz wezmę prysznic i idziemy na spacerek bo jest tak cudnie, że grzechem byłoby siedzieć w domu
Iwonka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Dużo zrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Dobra dziewczyny zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę. Papatki!
Iwonka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Dużo zrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Dobra dziewczyny zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę. Papatki!
reklama
Podziel się: