reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieńdoberek

jeśli chodzi o piaskownice, to mamy naprawde super, bo pod blokiem mamy fajny, choć trochę mały, plac zabaw, a najwazniejsze, ze jest dużo dzieci i wczoraj siedziałyśmy tam 3 godziny, a czas minął niewiadomo kiedy i gdyby nie to, że o 18 zrobiło mi sie trochę chłodno, to byśmy pewnie jeszcze siedziały

Witam:-)
Ja z Kubą jeszcze do piaskownicy nie mogę chodzić, bo pewnie piasek by mu smakował, jak ziemia z doniczek;-):-D. Pozostają nam huśtawki i spacery piesze, które na razie też są atrakcją.
U nas dzisiaj znowu piękna pogoda i jeszcze cieplej niż wczoraj:happy::cool2::happy:. W tym roku wiosna była w zimie, a na wiosnę będzie lato:tak:.

Witam w ten kolejny slonczny dzien:tak::-):cool2:zaraza uciekamy na spacerek.Dzis juz z rana dostalam prezent-komplet talerzy.A mam tych kompletow juz kilka:-D:-D:-D:-D:-Di sto lat odspiewane przez telefon o 7 rano uslyszalam:szok::-Dstara d..a juz sie robie i ostatnie -śćia koncze:-:)dry::baffled::szok:;-):tak::-):happy:

iwonka rozumiem że dzis masz urodziny????

kwiatek3wq2.gif
70172624kh9.gif
kwiatek3wq2.gif
70172624kh9.gif
kwiatek3wq2.gif

najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzen
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif
70172624kh9.gif

Witam w ten piękny i słoneczny:cool2: poranek! Moje dziecko zerwało mnie dziś z wyreczka o 6:30:szok: :szok: :szok: Oszalał chyba :tak: :tak: Ale może to i dobrze, bo już sobie posprzątałam, zrobiłam pranie i podszykowałam obiadek :happy: A teraz wezmę prysznic i idziemy na spacerek bo jest tak cudnie, że grzechem byłoby siedzieć w domu:tak: :tak:

Iwonka Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Dużo zrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.

Dobra dziewczyny zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę. Papatki!

u mnie tertaz dziadek wziaoł małego na spacerek a ja mam chwile wolnego jak wroca to ja z młodym pojade:-)

reklama
Do góry