reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziwne:confused:pisalam wczesniej posta i go nie ma:no::confused::baffled::dry:Moje dziecko tez dawno spi i ja sie klade .Jakos sie zle czuje i mnie mndli:eek::sick:
Pycha to tak jak moja z ta piaskownica:tak::-DDzis caly czas prawie w niej siedziala i do nowych butow wiosennych sobie piach sypala:baffled:musze leciec kupic jej jakies na podworko buciki:tak:Wogole teraz mam juz dobrze bo tak jak dzis to ona sie bawila na podworku a ja sobie w domku sprzatalam:tak::-)

Weszłam Wam powiedzieć dobranoc:tak: :tak: :tak: Ja idę już spać. Tyle dziś czasu byłam na powietrzu, że chyba za bardzo się dotleniłam:-D :-D :-D :-D :-D i teraz mam już tylko ochotę wskoczyć do wyreczka i zasnąć:happy: Śpijcie smacznie kobiety i śnijcie kolorowe sny! PAPA

111111111eq3.gif
111111111eq3.gif
111111111eq3.gif

111111111eq3.gif
dobr
anoc
111111111eq3.gif

111111111eq3.gif
111111111eq3.gif
111111111eq3.gif

reklama
czesc dziewczyny
ja ostatnio zagladam tu jak wy juz spicie i ne mam z kim pisac - moj maz okupuje ostatnio laptopa i nie daje mi usiasc :szok: :wściekła/y: :-D
ale jestem wsciekla
kupilam dzis pudlo pampersow za 90 zl i przez pomykle wzielam 4 i sa za male (jest ich az 140) :wściekła/y: :szok: :wściekła/y:

moze ktoras reflektuje?:-)

Do góry