reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no Maciejka usneła wiec mam troche luzu:-)

Widze ze poruszaliscie temat wozkow...ja ostatnio kupiłam nowy bo stara spacerowka sie rozleciała

o taki BABY DESIGN LUCKY PRZEKLADANA RACZKA 6XSUPERGRATIS (166543385) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajne sie nim jezdzi:-) Choc ciesze sie ze nie musze go zabardzo dzwigac bo mieszkam w domu wiec tylko kilka schodow:-)

A po za tym Maciowi ida koleje zabki tym razem wykluwaja sie czworeczki:-) No i Maciejka zaczyna coraz lepiej sama dreptac choc i tak woli na czterech:-)

W miare mozliwosci bede do was zagladała:-)

reklama
My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda super, słońce, ciepło, żyć nie umierać:tak::happy::cool2:. Po drodze zrobiliśmy małe zakupy i teraz gotuję obiad, a mały szaleje. Na spacerze pochodził trochę na nóżkach, a jak się zmęczył, to myk na kolanka i tak chciał iść, ale go zdążyłam złapać:-D.
Kunda - gratulacje, ale masz fajnie:tak::-):cool2::-):tak::cool2:.

Kunda gratulacje ogromne.
Ja rano byłam u dermatologa całą poczekalnia ludzi miałam na 11 a przyjął mnie dopiero 11.40 i to dlatego że mały już marudził i pani w rejestracji zagadała do lekarza i przesuneli moją kolejkę.No niestety nie mam z kim małego zostawić i wszędzie muszę go ciągać ze sobą.
Pogoda boska tylko chodzić.Teraz Victor śpi ale jak wstanie to skoczymy znowu na spacerek.

Goraco normalnie!:cool2::cool2::cool2: Mi juz pranie wyschlo na dworzu:tak:.Drzwi mam otwarte na rozciez bo na dworzu bylo cieplej niz w domu u mnie rano.Vanesska caly czas sie bawila na podworku a teraz spi.Nie wiem jak mam ja ubierac na taka pogode:confused:.U mnie na podworku jest slonce od rana do wieczora.Miala na sobie body,bluzeczke i cienka kurtke i sie zgrzala to jej zdjelam ta bluzke z pod spodu ale i tak miala mokre plecy to pozniej na te body zalozylam jej zupelnie cienka kurtke .....Buciki tez wisenne zalozylam jej nowe i sobie do nich mnostwo piachu na sypala z piaskownicy:szok::-D.Posprzatalam i obiadek sie gotuje-ogorkowa.Jak wstanie dziecko i zje to dalej na podworko uciekamy a ja sie nawet opalalam na fotelu ogrodniczym:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam w ten piękny, :cool2: słoneczny dzień:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Moje dziecię śpi wymęczone po spacerze. No takie dziś ciepełko, że chce się żyć:tak: :tak: :tak: Jak wstanie to idę drugi raz go wietrzyć;-) :laugh2: Przy okazji zrobię sobie opłaty, bo zapomniałam o nich:szok: :szok: :szok: :szok: Chyba się stara robię i skleroza mnie dopada:tak: ;-) :laugh2: Dziś wyciągnęłam wiosenne ubrania, tylko buty zostały zimowe, bo nie wiedziałam czy nie przesadzę jak Jędrka za bardzo rozbiorę. :tak: Ale było ok.:tak:

Kunda gratuluję, życzę zdrowia dla Ciebie i fasolki i wszystkiego naj....

A moje dziecko wyrosło z letniej kurteczki....buuuuuu:-( :-( :-(

Jutro pójdziemy kupić nową.Czemu on tak szybko rośnie.Przystopowałby trochę bo porażka:tak: ;-) .
A pogoda rzeczywiście piękna-życ się chce......
Iwonka-u nas jutro ogórkowa.

Kunda-GRATULACJE:-) :-) :tak: :tak: :-) :-) :-)
Wózek fajowy.Czy ten wkład na siedzeniu można wyjąć i posadzić troszkę większe dziecko? Bo wygląda,że tak.Przekładana rączka w spacerówce to dziś rzadkość.

Jak junior wstanie to lecimy na rowerek:tak: :tak: :tak:

witam

wpadłam na chwilke żeby sie zameldowac,

prawie cały dzien spędziłysmy na dworku i teraz juz chyba tak bedzie codziennie, super :happy:
Majka może godzinami siedzieć w piaskownicy, a ja mam spokój :happy:

narka

moze jeszcze wpadnę po kąpniu

Czesc dziewczyny, mam wlasnie mala chwilke wytchnienia:tak: Maz byl dzisiaj z Erikiem z 5 godzin na dworze, tak bylo pieknie, cieplutko i sloneczko swiecilo,az sie nie chcialo w pracy siedziec:no:
Troche sie jeszcze musze przestawic, poniewaz jeszcze jakos nie moge zrealizowac tego, ze juz wrocilam do pracy, trwa wiec u mnie okres przystosowawczy no i oczywiscie przez pierwsze 6 miesiecy nie dostane urlopu:baffled: dopiero we wrzesniu wezme pierwsze dwa tygodnie, a potem w grudniu.

My jeszcze mamy pierwszy wozeczek i dobrze nam sie jezdzi, jak juz Erik bedzie bardzo pewnie sam chodzil, kupimy jakis lekki, malutka spacerowke,a ten sprzedamy:tak:

reklama
Do góry