reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no Maciejka usneła wiec mam troche luzu:-)

Widze ze poruszaliscie temat wozkow...ja ostatnio kupiłam nowy bo stara spacerowka sie rozleciała

o taki BABY DESIGN LUCKY PRZEKLADANA RACZKA 6XSUPERGRATIS (166543385) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajne sie nim jezdzi:-) Choc ciesze sie ze nie musze go zabardzo dzwigac bo mieszkam w domu wiec tylko kilka schodow:-)

A po za tym Maciowi ida koleje zabki tym razem wykluwaja sie czworeczki:-) No i Maciejka zaczyna coraz lepiej sama dreptac choc i tak woli na czterech:-)

W miare mozliwosci bede do was zagladała:-)

reklama
My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda super, słońce, ciepło, żyć nie umierać:tak::happy::cool2:. Po drodze zrobiliśmy małe zakupy i teraz gotuję obiad, a mały szaleje. Na spacerze pochodził trochę na nóżkach, a jak się zmęczył, to myk na kolanka i tak chciał iść, ale go zdążyłam złapać:-D.
Kunda - gratulacje, ale masz fajnie:tak::-):cool2::-):tak::cool2:.

Kunda gratulacje ogromne.
Ja rano byłam u dermatologa całą poczekalnia ludzi miałam na 11 a przyjął mnie dopiero 11.40 i to dlatego że mały już marudził i pani w rejestracji zagadała do lekarza i przesuneli moją kolejkę.No niestety nie mam z kim małego zostawić i wszędzie muszę go ciągać ze sobą.
Pogoda boska tylko chodzić.Teraz Victor śpi ale jak wstanie to skoczymy znowu na spacerek.

Goraco normalnie!:cool2::cool2::cool2: Mi juz pranie wyschlo na dworzu:tak:.Drzwi mam otwarte na rozciez bo na dworzu bylo cieplej niz w domu u mnie rano.Vanesska caly czas sie bawila na podworku a teraz spi.Nie wiem jak mam ja ubierac na taka pogode:confused:.U mnie na podworku jest slonce od rana do wieczora.Miala na sobie body,bluzeczke i cienka kurtke i sie zgrzala to jej zdjelam ta bluzke z pod spodu ale i tak miala mokre plecy to pozniej na te body zalozylam jej zupelnie cienka kurtke .....Buciki tez wisenne zalozylam jej nowe i sobie do nich mnostwo piachu na sypala z piaskownicy:szok::-D.Posprzatalam i obiadek sie gotuje-ogorkowa.Jak wstanie dziecko i zje to dalej na podworko uciekamy a ja sie nawet opalalam na fotelu ogrodniczym:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam w ten piękny, :cool2: słoneczny dzień:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Moje dziecię śpi wymęczone po spacerze. No takie dziś ciepełko, że chce się żyć:tak: :tak: :tak: Jak wstanie to idę drugi raz go wietrzyć;-) :laugh2: Przy okazji zrobię sobie opłaty, bo zapomniałam o nich:szok: :szok: :szok: :szok: Chyba się stara robię i skleroza mnie dopada:tak: ;-) :laugh2: Dziś wyciągnęłam wiosenne ubrania, tylko buty zostały zimowe, bo nie wiedziałam czy nie przesadzę jak Jędrka za bardzo rozbiorę. :tak: Ale było ok.:tak:

Kunda gratuluję, życzę zdrowia dla Ciebie i fasolki i wszystkiego naj....

A moje dziecko wyrosło z letniej kurteczki....buuuuuu:-( :-( :-(

Jutro pójdziemy kupić nową.Czemu on tak szybko rośnie.Przystopowałby trochę bo porażka:tak: ;-) .
A pogoda rzeczywiście piękna-życ się chce......
Iwonka-u nas jutro ogórkowa.

Kunda-GRATULACJE:-) :-) :tak: :tak: :-) :-) :-)
Wózek fajowy.Czy ten wkład na siedzeniu można wyjąć i posadzić troszkę większe dziecko? Bo wygląda,że tak.Przekładana rączka w spacerówce to dziś rzadkość.

Jak junior wstanie to lecimy na rowerek:tak: :tak: :tak:

witam

wpadłam na chwilke żeby sie zameldowac,

prawie cały dzien spędziłysmy na dworku i teraz juz chyba tak bedzie codziennie, super :happy:
Majka może godzinami siedzieć w piaskownicy, a ja mam spokój :happy:

narka

moze jeszcze wpadnę po kąpniu

Czesc dziewczyny, mam wlasnie mala chwilke wytchnienia:tak: Maz byl dzisiaj z Erikiem z 5 godzin na dworze, tak bylo pieknie, cieplutko i sloneczko swiecilo,az sie nie chcialo w pracy siedziec:no:
Troche sie jeszcze musze przestawic, poniewaz jeszcze jakos nie moge zrealizowac tego, ze juz wrocilam do pracy, trwa wiec u mnie okres przystosowawczy no i oczywiscie przez pierwsze 6 miesiecy nie dostane urlopu:baffled: dopiero we wrzesniu wezme pierwsze dwa tygodnie, a potem w grudniu.

My jeszcze mamy pierwszy wozeczek i dobrze nam sie jezdzi, jak juz Erik bedzie bardzo pewnie sam chodzil, kupimy jakis lekki, malutka spacerowke,a ten sprzedamy:tak:

reklama
Do góry